Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 23

• 52 934
  • 728
  •   1
Отговори
# 720

И една молба за съдействие - искам да взема хубави туристически обувки за приятелка, но хич ме няма с марките. Моля, кажете ми кои са добрите марки туристически обувки и за какво да гледам. Благодаря!

Toва и това е проверено и в сняг, и в дъжд. Сестра ми е голяма планинарка и каза, че са много удобни. Взехме ги на около 25 лири през намаленията.

# 721
  • Варна
Поръчах тези кецове, само че цвят деним, най-накрая ще разбера как върви номерацията на тези Бимбита Simple Smile Поръчах UK11. Бяха 12 паунда, много се надявам да са хубави Simple Smile

# 722
  • София
Момичета, търся отзиви за марката
http://www.javari.co.uk/Padders%20Womens%20Amber%20Janes%20065/d … DPFDIG,B005SMI278
дали ще са удобни и дали си отговарят?
Благодаря предварително

# 723
  • София
Някой взимал ли е тези детски ботуши Hush Puppies?  Поръчах ги за дъщеря си и сега ме човърка дали не обърках номера.

# 724
Здравейте, аз получих пчеличките в бяло и много ни харесват. Умалени са с един номер. Стоят много добре особено с дънки или панталон модел скини.
Получих тези за дъщеря ми размер uk1-33номер, супер са като изработка, много меки, даже се чудя дали да не взема и едни и за мен:
http://www.javari.co.uk/Ciao%20Trendy%20Samuel%20Walking%2016072 … QXMBM8,B002RS4LOE

Би ли измерила стелката моля те Praynig, аз пуснах  13ка джуниър , дано не са му големи.

# 725
  • Варна
Поръчах тези кецове, само че цвят деним, най-накрая ще разбера как върви номерацията на тези Бимбита Simple Smile Поръчах UK11. Бяха 12 паунда, много се надявам да са хубави Simple Smile
За колко голям крак ги поръча? Обувките на дъщеря ми са №10 , крака и е 17.5 см.

# 726
  • Варна
За колко голям крак ги поръча? Обувките на дъщеря ми са №10 , крака и е 17.5 см.
На Диана крачето е 16,5см.

# 727
  Как ви се струват тези сандалки   http://www.javari.co.uk/dp/B006T8TDZA?ie=UTF8&ie=UTF8 ?
 С кода цената им пада добре,естествена кожа са,но ме притеснява факта, че ходилото е корк,т,е, няма еластичност и се чудя дали ще са удобни при ходене  newsm78

Нямам ги тези, но съм фен на обувките от марката! Когато искам да съм с удобни обувки нося само Вранглер (ако може да ми подарят нещо за рекламата). Имам 4-5 чифта, е няма такива обувки-супер удобни,естествени материали отвън и отвътре. По моите съдя, че са за нормален към широк крак.
Отговарят си на номера.
Сега като се загледах в подметката на едните ми обувчици е подобна и цялата в надписи Вранглер, които не са мръднали , а аз съм голям пешеходец!
И да не подведа някого-не са от сайта-купувани са от БГ и Англия.

Последна редакция: пн, 07 май 2012, 23:18 от sasi6

# 728

Общи условия

Активация на акаунт