Прочистване на организма от паразити

• 939 174
  • 1 333
  •   1
Отговори
# 1 215
Знам за един случай,в който са изкарали 2 гущера и после симптомите изчезнали.Ама това само благодарение на лекаря,който веднага чатнал,че случая не е физически и предварително намерил гущерите,които показал на пациента след като слабителното подействало-представил му ги за майка и дете  Laughing

Айде недейте да се връзвате на всякакви истории в нета.

Някои случаи наистина са за силни лекарства,но не за стомаха,ами за главата.

# 1 216
Аз на биорезонансната диагностика не вярвам много. Там ме изкараха толкова болна, че едва ли не трябваше да съм на легло. Намериха няколко вида паразити от които единия наистина беше тения. Докато се лекувах там ми направи впечатление, че хората идваха лекуваха се и в края на лечението имаха вече други паразити. И това не бяха единични случай. Така че на такива апарати много не им вярвам. Сега съм на разхлабващи и тиквено семе и се чувствам много добре. Or, това изобщо не е смешно. То нали не ти се е случило, та затова така. Мисля, че ако може човек да помогне - помага. Форумите са, за да се споделят истински истории и да се обменя опит и информация. Но ако не ти харесва може и да не четеш.

# 1 217
  • Sofia
Ти имаш ли за себе си обяснение от какво може да си ги получила,спомена за водата...пътувала ли си до по-екзотични места,яла ли си сурово месо,имаш ли животни,които може да са приносители?

# 1 218
Когато бях малка не съм имала животни, но като по-голяма ученичка имах и куче и котка. Сега имам една котка. Не съм излизала извън БГ. Не обичам риба и ям повече плодове и зеленчуци. На биорезонансната диагностика изредиха 5 или 6 паразита от които едното беше тения. На въпроса каква е тенията ми казаха, че на тази честота се хващат няколко тении. Най-вероятно е една от тях. Изредиха ми някакви латински имена, като само Дипилидиум запомних. Едната се хващала от муха, молци и някакви такива насекоми. Другата образуваше полипи по червата. Можело да се хване и от ухапване от оса или пчела. Не си спомням имената на тениите просто, защото не вярвах на казаното. Наистина оса ме беше ухапала преди 2 години и след това стана абцес. Раната стоеше около 2 месеца и сега имам белег. Според мен всичко започна след едно море или поне от тогава съм усетила симптоми. Там пробвах калмари, а и на плаж все пак ходихме. Може и нещо от котките да е. Допускам го, но не прилича на котешки паразит. Докато обикалях преди месеци по доктори и лаборатории, попаднах на един млад мъж. Той разказа, че при него всичко започнало след като постъпил на работа в ресторант, където трябвало след като приготви храната да я опитва. Много обичал да опитва морските дарове. От тогава се чувствал много зле и нищо не му помагало. На него нищо не му бяха открили на изследване, но на биорезонанс му хванаха същата честота за тения. И аз пак ще питам: Че каква пък е толкова тази тения, която никой не открива на проба? До колкото знам децата с аутизъм са заразени с някакъв паразит, който никой лекар също не познава. Все едно живеем в средновековието.

# 1 219
  • Sofia
Нямаш ли възможност да потърсиш помощ в чужбина?
Гледала съм поредицата "Паразитите в мен" и все имаше някакво адекватно лечение,макар и трудно.

# 1 220
lino_reno ,пожелавам ти успешно и бързо оздравяване!  bouquet
А защо не се намират яйца от тези паразити, след като са толкова много в организма ти, как така има само възрастни тении?
Също, за твоя познат, морските дарове нали са термично обработени,излиза, че тези тении не се повлияват от висока температура ли?
За аутизма има много теории, вкл че се причинява от ваксини, но това не са ли по-скоро хипотези...

# 1 221
 TiredКато сценарий за филм на ужасите  #Crazy Ако живеят такива рибни тении у човек, то няма ли честотата на заболяване да е значителна поне сред нас, които живеем на морето. Има семейства ежедневно консумират риба. ..От малки сме по цели дни на плажа. ...Странно ми е. ...

# 1 222
Мило облаче Хей, аз нямам никаква идея защо не се намират яйца. Аз лично го приех тогава като подигравка. "НОСИЛА СИ ЕДИН МЕСЕЦ ПРОБИ, НО ПРОДЪЛЖАВАЙ ДА НОСИШ. ПАРАЗИТ Е, НО ДОКАТО НЕ НАМЕРИМ ЯЙЦА ЩЕ ГО ПРИЕМЕМ ЗА ХРАНИТЕЛЕН ОТПАДЪК. ТАКЪВ Е МЕТОДА." Затова не нося повече. То подобно стана и на биорезонанса:"ТЕНИЯ Е, НО НЕ СЕ ЗНАЕ КАКВА. НА ТАЗИ ЧЕСТОТА СА МНОГО ТЕНИИ" Знае се само, че не е ехинокок, свинска и говежда. Супер! И аз го знам това според изследванията. Честно казано за аутизма знам за въпросните хипотези. Но наистина хипотезата за паразит е доста разпространена, поради факта, че е намерен при почти всички деца. Но пък това мен не ме касае.
Привет и на теб, Доли! Един доктор още в самото начало ме посъветва да започна самолечение. Той напълно ме разбираше и ми разказа за случай в който е извадил глисти от влагалището на момиченце. Пратил ги е за анализ и са му върнали отрицателен резултат. Детето е започнало лечение от родителите. Реших, че вместо да ставам за смях и да харча още пари, по-добре е да се самолекувам. Нямам голям избор. Въпросния доктор беше констатирал, че в последните години на операции на корема наистина открива сраствания на органите. Това се получавало при инфекции с кръв, гной или бактериални инфекции. Пациентите нямат спомен за прекарани такива и той няма обяснение.
Лошото е, че всички в нас започнаха лечение и не го довършиха, защото им става много зле. Предполагам, че шанса да се презаразя е голям. Но това не ме притеснява толкова, колкото това че те не могат да оздравеят. За мен на първо място е здравето на близките ми, особено на детето. Сега наистина се чувствам добре. Пия чай от сена и хапвам слънчогледово семе. До кога ще изкарам така не мога да кажа. Надявам се поне този път да има ефект. Пак ще пиша, защото ако аз се излекувам, то значи няма невъзможни неща.

# 1 223
  • Sofia
Слънчогледово или тиквено семе?
Аз знам,че тиквеното изчиства паразитите Thinking

# 1 224
Lino-Reno възхищавам се на борбеността ти. На прав път си. Продължаеай с почивки. Според мен тези гадове ги носиш от дете, ког си имала разтройства. Това е реакция на организма да се освободи от нашествието. Иска се време за очистване, щом дълго време са се множили в теб. Аз на лекари само за диагностика вярвам . Често сама се лекувам. Обаче по отношение на паразито диагностиката наистина сме в Средните векове. А за аутизма съм чела много  и съм повече от убедена че се причинява от ваксините. Първо пада драстично имунитета, после се получават малки ранички на тънките черва. Първо разтройство. После тежък запек , чревна дисбактериоза и разбира се паразити.

# 1 225
Ох, сгреших. Извинявайте. За сурово тиквено семе става на въпрос. Mislq, благодаря ти. Сигурна съм, че го нося от дете, както и братовчедите ми. Предполагам е от река Дунав. Ама и до днес обожавам миризмата на Дунав. Мирише на жабурняк, на кал, на помия... ама миреше едно такова... хубаво. А като знам в каква кална вода сме се къпали. Ужас! Ние, които израснахме по реката и играехме на гоненица в нея, само ние я обичаме. За мен беше мания да имам загар, защото аз съм много бяла.
В града хората умират предимно от проблеми с червата, панкреаса и черния дроб. Другото е рядкост. Сега разбирам, колко неправилно съм мислела, като дете. Но за Бога, кой от нас да знае? Но знам ли, това е само предположение.

# 1 226
Добре де, аз до колкото разбирам чуденката е между няколко вида тения. Какво е консервативното лечение за тях. Не вярвам да е супер различно. Дали миша, дали рибна тения все една отрова ще да ги трепе. Всички антипаразитни изпробвани ли са? Оставам с впечатление, че дори и да ти диагностицират точната тения, това какво ще помогне? След като си пила всичко до сега  newsm78. В чужбина лечение търсено ли е? Не мога да повярвам, че из вас умират хора от тения и няма как да им се помогне

The basic medical treatment is chemotherapy with benzimidazoles (eg, mebendazole, albendazole) at high doses.
According to the 1996 WHO Informal Working Group on Echinococcosis and recently updated consensus recommendations, [12] long-term chemotherapy, for several years (and possibly for life), is mandatory in inoperable patients
С две думи пишат, че лечението е химиотерапия с бензимидазол във високи дози, като се препоръчва дълга терапия за няколко години а може и до живот  Shocked

Последна редакция: ср, 08 фев 2017, 20:39 от msk-13

# 1 227
Казвам ви,че наистина почва да ме боли глава след като чета тук. Дано всички да намерите лечение!Имам един въпрос.
ВИНАГИ ЛИ В СЛУЧАЙ, ЧЕ ГИ ИМА,ПАРАЗИТИТЕ МОГАТ ДА БЪДАТ ОТКРИТИ В ИЗПРАЖНЕНИЯТА?

# 1 228
Скъпи хора не си мислете, че лечението в чужбина е по-добро. Същата мъгла и инф.затъмнение. Така се печелят големите пари.
И аз съм съгласна с твърдението, че какъвто и да е паразита лечението е ЕДНО. Не си губете времето, силите, парите и нервите по изследвания и "доктори" . Те първо да обезпаразитят себе си и в метафоричен и в пряксмисъл. Може би ако се намери някоя алтернативно лекуваща клиника в Русия, Израел, Германия. Иначе общата медицина НЕ. Те имат сметка да сме болни, че има много маймуни на клоните на здравната с-ма-ЗК, ХЕИ, ЛЛ, педиатри, болници,администрации... Кой ще го храни?

Последна редакция: ср, 08 фев 2017, 22:11 от Mislq

# 1 229
Lino-Reno възхищавам се на борбеността ти. На прав път си.

На прав път е-само че не да изчисти въображаемите паразити,ами себе си.Не четете ли какво е писала???Зентел,Вермокс-това са изключително силни лекарства,които не се пият просто така.Тройчатки,тинктура от орехи,соле на туй отгоре,3 седмици разхлабителни... ShockedЖелязо допълнително при висок хемоглобин-ами те и железните препарати увреждат стомаха и не се пият току-така за кеф.
Това че цикъла и е спрял е най-малката работа в момента,ами какво е станало с тези черва след като изхожда кръв...Едва ли вади паразити,друго ще да е.Високия хемоглобин може да е причина за много неща,що трябва да са паразити?
Не е шега да си играе човек по този начин.
Започвай да си заселваш стомаха lino с полезна флора незабавно-ще ти отнеме месеци докато оправиш щетите дето си си нанесла.

Общи условия

Активация на акаунт