Прочистване на организма от паразити

• 938 999
  • 1 333
  •   3
Отговори
# 315
Продукта, който пием е комбиниран, пращам на лични  Peace

# 316
Здравейте  Hug

Включвам се при вас да споделя опит с пречистването. Не съм правила пречистване специално от паразити, но пречистване на черния дроб, житен режим и пречистване със зелена хума. От пречистването на черния дроб със сигурност имаше ефект. Клиничните показатели след медицински изследвания бяха завишени, след като го направих 2 или 3 пъти(отдавна беше и не помня точно) лекар ми потвърди, че жлъчката ми се е изчистила, за дроба има какво още какво да се желае.
Житен режим правих мисля 4 пъти, като резултатите също бяха много добри за мен.
Зелена хума все още продължавам да пия, за нея мога да кажа, че доста ми облекчи болките в костите, страдам от възпаление на хрущял и мисля, че подобряването на състоянието ми се дължи точно на зелената хума Peace Хумата е подходяща и за кърмачки и бременни, тъй като тя поема токсините и те се изхвърлят заедно с нея, нищо от гадостите не се усвоява наново.

# 317
Здравейте  Hug

Включвам се при вас да споделя опит с пречистването. Не съм правила пречистване специално от паразити, но пречистване на черния дроб, житен режим и пречистване със зелена хума. От пречистването на черния дроб със сигурност имаше ефект. Клиничните показатели след медицински изследвания бяха завишени, след като го направих 2 или 3 пъти(отдавна беше и не помня точно) лекар ми потвърди, че жлъчката ми се е изчистила, за дроба има какво още какво да се желае.
Житен режим правих мисля 4 пъти, като резултатите също бяха много добри за мен.
Зелена хума все още продължавам да пия, за нея мога да кажа, че доста ми облекчи болките в костите, страдам от възпаление на хрущял и мисля, че подобряването на състоянието ми се дължи точно на зелената хума Peace Хумата е подходяща и за кърмачки и бременни, тъй като тя поема токсините и те се изхвърлят заедно с нея, нищо от гадостите не се усвоява наново.
Може ли да споделиш как процедираш със зелената хума?

# 318
И аз ще следя за зелената хума, понеже също още се кърмим.  baby_neutral

# 319
Не знам дали зеолита е същото като зелената хума, но сме пили вкъщи Simple Smile По време на кърмене - и аз, и малката - пихме вода, в която е престоял зеолит. На такъв принцип ли е хумата?

# 320
Здравейте и много благодаря за съдействието. Страшно неприятен проблем са кожните проблеми, поддтискат много. Но според мен, мойта екзема не се влияе от външни дразнители, аз с такова впечатление съм останала. Сега мисля да направя поредица от прочиствания, защото си мисля, че проблема при мен е от вътре, така го усещам. Като за начало прочистването от паразити, но се чудя тройчатка или коняк с рициново масло / или англ. сол. Някой прилагал ли е очиставне с коняк? newsm78

# 321
Хумата я разтварям във вода от предната вечер. Започва се с една чаена лъжичка, разтворена в чаша вода. Ако е на гранули, трябва преди това да я стриете и да я пресеете. Така престоява цяла нощ и на сутринта се изпива само водата на гладно. Не се яде 1 час преди и след пиенето на хумената вода. Това се отнася и за билки и медикаменти, трябва да има разлика поне 1 час между приема им, защото хумата може да намали действието им. Така продължавате 1 седмица. На втората седмица започвате да пиете и самата хума, която се е утаила на дъното на чашата. И така 21 дни. После правите пауза от 10 дни и може да продължите отново, като дозата може да се увеличава постепенно. Не се яде месо и не се пие алкохол.

Хумата, която пия е илит, доколкото знам, видовете са много, но всички са полезни и действат по подобен начин. Изумих се от цената на 180гр "зелена родопска глина" - това си е чист рекламен трик, във Франция за същата цена си купувам 3 кг чиста хума. Между другото и бялата хума е също толкова полезна за вътрешна употреба, тази, която се добива в с. Калугерово например Simple Smile

# 322
Има няколко вида хума.Не че знам защо,но в магазина от който пазарувам има бяла,зелена ,синя.Аз я пия сутрин на гладно /когато се сетя/ със зелен чай -разбърквам я на момента,изчаквам 30-60 мин. ..Трудно се разтваря и не е приятно,ама...Иначе точно е описала свойствата и джижди биджи  Laughing

# 323
Хумата я разтварям във вода от предната вечер. Започва се с една чаена лъжичка, разтворена в чаша вода. Ако е на гранули, трябва преди това да я стриете и да я пресеете. Така престоява цяла нощ и на сутринта се изпива само водата на гладно. Не се яде 1 час преди и след пиенето на хумената вода. Това се отнася и за билки и медикаменти, трябва да има разлика поне 1 час между приема им, защото хумата може да намали действието им. Така продължавате 1 седмица. На втората седмица започвате да пиете и самата хума, която се е утаила на дъното на чашата. И така 21 дни. После правите пауза от 10 дни и може да продължите отново, като дозата може да се увеличава постепенно. Не се яде месо и не се пие алкохол.

Хумата, която пия е илит, доколкото знам, видовете са много, но всички са полезни и действат по подобен начин. Изумих се от цената на 180гр "зелена родопска глина" - това си е чист рекламен трик, във Франция за същата цена си купувам 3 кг чиста хума. Между другото и бялата хума е също толкова полезна за вътрешна употреба, тази, която се добива в с. Калугерово например Simple Smile
Благодаря за отговора, отдавна се канех да пробвам. Имам един голям пакет зелена хума, купен преди 3г.,използвала съм я само външно за маски, измиване.., но вътре държах една лъжица, с която да си взимам, а преди известно време четох, че не бива да влиза в контакт с метали (губи от свойствата си) и това ме спря да я пия. Сега открих едно място, където продават зелена хума и мисля да си купя и да започна да я пия, а също да давам на детето, ако я одобри.

# 324
Да, не трябва да се допира до нищо метално. Дори съм срещала, че и с пластмаса не е добре да се допира, защото тя поемала част от минералите на хумата Simple Smile

# 325
Аз бъркам с пластмасова л. Не вярвам и пластмасата да действа  така.Ако хумата е с горещ чай разбъркана-да,тогава пластмасата отделя вредни вещ..

# 326
Фата Моргана, благодаря за подробната информация за зеленчуците. И...точно от Гейбриъл Казънс се притеснявах. Предполагах, че рано или късно ще стигна до него. Затова и не съм го чела,де.
Благодаря и за инфото за зелената хума, Жижи-Бижи. И аз съм учудена от цените в България, още повече, че пишат, че не се приема вътрешно. И аз от Италия си купих на съвсем сносна цена и пише, че се приема и вътрешно. Ще пробвам, защото скоро няма да спра да кърмя, след като скоро родих. Ще пиша за резултати.

# 327
И аз ще пробвам Хумата. Имам една поръчана от американския сайт зелена на цвят. http://www.iherb.com/Aztec-Secret-Indian-Healing-Clay-1-lb-454-g/29363 Консистенцията е много добра, мека и пухкава.  Правя си на лицето маски и като я сравня с нашата, тази е доста силна. Имам всякаква BG Хума бяла, мръсно бяла, кафява, но зелена не съм срещнала до сега. Кафявата най-добре дейстава за трънчета. От нея набъбват и излизат до половината. Не знам дали не е каолин или просто не е изчистена добре от калта  Laughing , но за сега тя и тази на ацтек ми действат най добре на кожата.
Единствено което ме притеснява е високата концентрация на калций дали няма да се натрупа там където не трябва.
Jiji_biji чаената лъжичка равна ли е или с връх? До колко лъжички си приемала? Възможно ли е камъните в черния дроб и съответно жлъчка да се образуват от погълнатата утайка. Все пак това е филтъра на кръвта и частичките попаднали в състава й много е възможно да попаднат или заседнат където не трябва. Също така мисля, че зимата ако се прави този режим задължително трябва да се комбинира с Д3 за усвояване на калция.

# 328
  ХУмите имат ли някакво отношение към пречистването от паразити ?  Thinking

# 329
Да, има информация за хумата в началото на форума Wink

Общи условия

Активация на акаунт