Прочистване на организма от паразити

• 939 870
  • 1 333
  •   1
Отговори
# 975
  • Sofia
По аптеките има ли го или само с поръчка?

# 976
  • София
има го навсякъде

# 977
  • Пловдив
Само да кажа къде намерих "Тройчатка" в Пловдив - и двата варианта (тинктура и капсули) ги има в здравословния магазин срещу стълбите на Каменица (до фото "Пинк"). Аз си купих от тинктурата и вече започнахме цялото семейство да я пием по схема.

# 978
  • Пловдив
Аз започвам да си пия кафето с 1 ч.л. кокосово масло Simple Smile по съвета на MAMA GALQ.
Надявам се да имам и нейните резултати Grinning.

чаена е поддържаща профилактична доза , лечебната е супена и даже по два пъти на ден , а при вагинални проблеми и тампон напоен с масло сутрин и вечер  Peace

също така пробвано от мене е и таблетки чесън сутрин и вечер http://ca.iherb.com/Nature-s-Bounty-Garlic-Odor-Free-2000-mg-120-Tablets/32390

# 979
Някой да е пил "Масло от ракитник", т.нар. "Облепиховое масло"?

Ще спомена само най-същественото от листовката - съдържа каротиноиди (биоактивни съединения, които изпълняват в организма ролята на антиоксиданти, които попадайки в организма се превръщат във вит. "А, имат имуностимулираща роля, повишават количеството на белите кръвни телца. Витамин "Е", Омега 6. Подобрява имунозащитните сили на организма, подобрява състоянието на кожата и лигавиците, забавя процеса на стареене на организма, извежда свободните радикали...

Пие се 1 месец - 3х1 чаена лъжичка по време на хранене.
Много е приятно на вкус и има хубав кехлибарен  цвят.

Дали някой го е ползвал и какви резултати има от него?
Иначе в  Пловдив се продава в руския магазин "Берьозка" на Главната (реновираната сграда на бившия "Детмаг"), на скромната цена от 4.50 лв.

# 980
   "Облепиховое масло" чудесно средство за заздравяване на раните. Помага и при афти в устата. Май и при язва на стомаха се взима.
   Но какво отношение има към "прочистването на организма от паразити", се чудя?  newsm78

# 981
От къде си купувате хубаво кокосово масло , ако може и марка да кажете Simple Smile

# 982
Последното, което си купих е на "Алока" - 950 гр за 28,80 лв. Това май е най-добрата цена, която съм попадала. Купих го от едно квартално здравословно магазинче (става дума за  Пловдив), където по принцип поддържат сравнително добри цени.

# 983
  • Sofia
Нормално ли е в жегите кокосовото масло да се разтопи в буркана?

# 984
  • TX
да, над 24-26 градуса се втечнява и какаовото също, но при по-високи t

# 985
  • Sofia
a,добре тогава,помислих че нещо не е наред...започнах да си пия кафето с по 1с.л.кокосово масло и набързо замина бурканчето...

# 986
  • Пловдив
Последното, което си купих е на "Алока" - 950 гр за 28,80 лв. Това май е най-добрата цена, която съм попадала. Купих го от едно квартално здравословно магазинче (става дума за  Пловдив), където по принцип поддържат сравнително добри цени.
Здравейте,присъединявам се и аз към темата!
Кокосовото масло си го купувам от един здравословен магазин в пресечката срещу Халите,за който е от Пловдив,на цена 27лв.

# 987
  • Sofia
На коя фирма е?

# 988
  • Пловдив
На Алока е,студено пресовано.

# 989
Бях чела, че облепихата е добра за черния дроб.
Маслото от Берьозка ли го купувате?
Аз съм вземала от там замразени плодчета.

А кафето не е ли гадно с масло Sick

Аз имам кокосово необезмирисено и студено пресовано. То не се е втечнило.
Имам и едно за готвене обезмирисено. То е втечнено на стайна температура сега.

Общи условия

Активация на акаунт