Прочистване на организма от паразити

• 939 263
  • 1 333
  •   2
Отговори
# 960
  • Пловдив
http://www.iherb.com/Jarrow-Formulas-Organic-Coconut-Oil-Expelle … l-oz-946-ml/44950
аз ползвам това , но има и други хубави марки в БГ магазините

относно жабуренето
жабу̀ря се

Значение на думата жабуря се
Пълня устата си с течност и я движа с особен шум за промиване или гаргара. напр.Жабуря се с лайка.

докато си измиеш зъбите можеш да си сложиш 1ч.л от маслото в чаша а чашата в съд с гореща вода - маслото по принцип е твърдо , но лесно и бързо се втечнява , след което си сипваш течноста в устата и се жабуриш колкото можеш аз лично не засичам време

# 961
Диагностиката по езика е тънка и прецизна работа,така че не си губете времето да се самодиагностицирате.За това са обучени лекарите от източната медицина.Белият налеп може да значи безкрайно много неща и да не става дума изобщо за гъбички.Ето тук накратко и съвсем не пълно за какво иде реч в общи линии според китайската медицина:
http://bulgarian.cri.cn/827/2012/02/29/1s110622.htm

# 962
Аз започвам да си пия кафето с 1 ч.л. кокосово масло Simple Smile по съвета на MAMA GALQ.
Надявам се да имам и нейните резултати Grinning.

# 963
  • София
И аз много съм се отчаяла от тези гъби. При мен проблема е следния - миналата есен внезапно ми започнаха стомашни проблеми, съпроводени с ужасен бял налеп на езика.
Понеже много хора се чудят имат ли паразити или нямат и дали да се детоксикират от паразити или не, защо било наложително, ще ви споделя една тайна  Simple Smile ВСЕКИ ИМА ПАРАЗИТИ!  #Crazy Гъбичките са паразити, кариеса е паразит, в тялото живеят дори едноклетъчни паразити. Ако не ми вярвате, прочетете в Уикепедия. Ние сме част от природата, затова и паразитите се опитват да се хранят с нас. Така че не се чудете дали да се детоксикирате, а вземете мерки. Това е все едно да се чудите дали да си чистя къщата периодично или да не я чистя.
Аз лично чистя моята къща и тяло редовно  Laughing

# 964
  • София
Не зная дали е коментирано в темата, но се интересувам какви мерки трябва да се предприемат за лечение на кандида на храносмилателния тракт - диета, добавки и т.н.

Елимининация на всичко,което има мая-хляб,млечни от рода на сирена(с изкл. на моцарелата),кашкавали,киселото мляко-само на айрян.Никакъв алкохол.
Никакви червени меса.Препоръчват се чайове за храносмилане и зеленчукови супи.
За захарта вече са ти писали.В общо линии това е диетата.
Колкото до добавките - там има много варианти,но какво точно действа добре на конкретният човек се преценява детайлно на базата на повече информация и визуален контакт.

А моцарела защо може? Поне тази, която виждам в магазина си има мая.

# 965
  • София/Испания
Може ли да ми кажете къде в София мога да си купя Тройчатка.
Коя е по-добра на капсули или тинктура? bouquet

# 966
"Тройчатка" съм ползвала само на капсули. Съдържанието е дозирано - по 250 мг в капсула. Според мен няма причина да е по-слаба от тинктурата. Освен това съдържанието е с ужасно горчиво и неприятно на мирис, което капсулата изолира до голяма степен. Пак се усеща, но не е толкова неприятно и дразнещо.

П.П. Някой, който има проблеми със стомаха, ползвал ли е "Тройчатка"?
Препоръчах я на приятелка, която има гастрит. Тя ще пие варианта с капсулите, но все пак се интересувам дали ще ги понесе. Никъде не е отбелязано къде се разтваря капсулата - в стомаха или по-надолу в храносмилателния тракт  newsm78
Ако някой е наясно, нека сподели.

# 967
  • Пловдив
Здравейте, къде в Пловдив мога да намеря "Тройчатка"?
Не ми се занимава с поръчки онлайн, но ако се наложи...

# 968
Ако търсиш "Тройчатка" на капсули, аз си я купих от една дрогерия. Магазинчето се намира в уличката след Четвъртък пазара, като тръгнеш по диагонала по посока моста на Герджика. Не съм много сигурна дали е преди бензиностанцията или след нея. Там има цяла верига магазинчета - за млечни продукти, с турски хранителни продукти, магазин за 1 лев и т.н. Няма да изгубиш, ако ги разгледаш. А иначе в магазинчето продават най-вече продукти на "Хималая" и разни китайски чайове и хр.добавки.
Успех!

П.П. Съветвам те да попиташ в дрогериите, може да не се наложи да ходиш до Четвъртък пазара (освен, ако не ти е на удобно място).

# 969
  • Пловдив
Благодаря за информацията, сещам се къде е. Освен това ми е близо Simple Smile.

# 970
Има ли полза от тази тройчатка? Някой изпробвал може ли да сподели?

# 971
Аз правих два курса по 7 дни с "Тройчатка" на капсули, но не мога да усетя някаква конкретна полза.
Надявам се все пак да има някаква вреда за паразитите Simple Smile.

Доколкото съм наясно трябва да се пие два пъти годишно. В по-късна есен мисля пак да опитам.
Скрит текст:
А през септември (на 16-ти е пълнолуние) смятам да направя прочистването с ликьор. Някак си ми се иска да видя черно на бяло - има ли нещо или не Simple Smile

За сега състоянието на кожата ми не се е подобрило особено. Освен това си го имам от време на време сърбежа, характерен за наличието на паразити... Та това ме притеснява малко. Друга причина за него не виждам каква може да има. Не зная дали кандида не дава подобен сърбеж - все пак не е постоянен, а от време на време.

# 972
  • София
Истинско противопаразитно действие има ЧЕРЕН орех, а не зелен орех. В тройчатка е зелен (поне в тази, която съм пила). Съжалявам. Това научих на изследването в Пловдив, за което писах. И това ми обясни защо при толкова пиене на тройчатка все пак имах паразит в червата. Сега пия това, което докторката ми препоръча и ефектът е много видим - коремчето с одуване спада Simple Smile Четох, четох и разбрах, че паразитът отделя ведещства, които блокират перисталтиката (за да не може да се изхвърли) + газовете + токсини ...
Ето в това има черен орех и го пия: http://admedicine-bg.com/shop/adliquid-biocleansing-complex
Иначе има извлек от черен орех, който се продава в БГ и никак не е скъп.

# 973
svetlina_8 , благодаря за споделената информация.

Сподели какво е сиропчето на вкус и дали дразни стомаха.
Хубаво е, че е дадена дозата и за деца.

# 974
  • София
На вкус и мирис е силно, но предполагам, че може да се разреди с вода.

Общи условия

Активация на акаунт