Прочистване на организма от паразити

• 939 001
  • 1 333
  •   2
Отговори
# 945
Здравейте.Изолираха кандида на сина ми през м.септември 2015.До момента е пил мукомакс два пъти,намаля гъбата,но като спре да пие лекарството, отново се увеличава. После месец маза с дактарин.Нямаше ефект. Преди това маза с лекарство,което се приготвя,като основната съставка беше нистатин.От нищо не се повлиява тая упорита кандида. И диета спазва.....и.....моля споделете нещо, което поне малко при вас е имало ефект ...вече съм се видяла в чудо.....Кво ли не му давам......Чудя се вече за нещо хомеопатично....Всеки лекар ми казва,че кандида е упорита гъба,но пък от нищо да не се повлиява.......ПОМОГНЕТЕ......
Няма полза от тези илачи. Те са с временен ефект.
Да добавя към препоръките на фата-моргана: сода за хляб разтворена в топла вода на гладно. Започнете с 1/4 лъжичка. Може да добавите към сместта няколко капки лим.сок , ако така ще е по-лесно за детето.
 Също кокосовото масло мори гъбите. На гладно аз давам по една замразена капсулка, която си приготвям в използвани опаковки от рибено масло. Такава капсулка е ефикасна и за влагалищни гъбички поставена на място през нощта.
За засилване на имунитета пробвайте - пчелен прашец, бирена мая, рибено масло и т.н
Успех в борбата!

# 946

raqnna, къде е изолирана тази кандида?

На колко е детето?

# 947
И аз много съм се отчаяла от тези гъби. При мен проблема е следния - миналата есен внезапно ми започнаха стомашни проблеми, съпроводени с ужасен бял налеп на езика. Ходих на какви ли не изследвания - резултатите са гастрит и колит. Пусках пет пъти гърлен секрет, но не показва никакви отклонения. Ужасния налеп обаче не изчезва, не се понасям. Всеки доктор като го види - казва гъбички, но на изследването не излизат. Жабурих с нистатин, но ефект никакъв. Онзи ден пробвах и да го търкам със сода - налепа уж се маха, но до вечерта отново е същия.
Вече не знам какво да правя. Според мен имам гъбички, които са стигнали и в храносмилателната ми система - оттам проблемите с нея и налепа, но не мога да го докажа.
В момента не мога и да се лекувам, защото съм бременна. Ще се радвам на съвети. Много съм се депресирала, особено като си гледам ужасния език.....

# 948
Коластра, Есенциални мастни киселини, както и програмата Лесно начало са подходящи по време на бременност.

# 949
Идва ми на ум и жабурене с шарлан сутрин преди миене на зъбите и на гладно.

# 950
Коластра, Есенциални мастни киселини, както и програмата Лесно начало са подходящи по време на бременност.

Да, знам ги тях - но се чудех дали да ги почвам сега или да изчакам да родя? Иначе съм решила твърдо да ги пробвам. Само не знам дали помагат и за гъбички, щот си мисля, че сигурно вече ми трябва по-тежка артилерия....

# 951
Идва ми на ум и жабурене с шарлан сутрин преди миене на зъбите и на гладно.

За шарлан за първи път чувам, че може да се ползва против гъби - какви са му свойствата?

# 952

Да, знам ги тях - но се чудех дали да ги почвам сега или да изчакам да родя? Иначе съм решила твърдо да ги пробвам. Само не знам дали помагат и за гъбички, щот си мисля, че сигурно вече ми трябва по-тежка артилерия....

Здравия организъм със силен имунитет се справя с гъбичките, без тежка артилерия  Peace
Определено бих те посъветвала да започнеш сега, защото има значение какви полезни и вредни микроорганизми ще предадеш на детето си по време на раждането и кърменето. Подходящи са при бременност и кърмене - изпробвано лично и от мои приятелки!

# 953
Не е против гъби, а за общ детокс.
Нали сте правили микробиология от налепа и не е излязло нищо.

# 954

Здравия организъм със силен имунитет се справя с гъбичките, без тежка артилерия  Peace
Определено бих те посъветвала да започнеш сега, защото има значение какви полезни и вредни микроорганизми ще предадеш на детето си по време на раждането и кърменето. Подходящи са при бременност и кърмене - изпробвано лично и от мои приятелки!

Ще те послушам, но искам да питам - програма Лесно начало достатъчна ли е, за да се справя с гъбички и паразити? Въобще до колко й стигат силите, не е ли по-скоро за превенция.....

# 955
Не е против гъби, а за общ детокс.
Нали сте правили микробиология от налепа и не е излязло нищо.

Да, правих и то сигурно пет пъти, не излиза нищо, но не им вярвам. Според вас надеждни ли са тези изследвания?

# 956
Най-добре комбинирай с Коластра и Есенциални мастни киселини за по-бърз ефект.

# 957
Налеп по езика може да е признак и на вътрешно заболяване или някаква лека нередност. Още повече че имаш гастрит и колит. Според мен първото нещо за тях е драстична промяна в диетата. Без никакви брашна, захари, хлябове, преработени храни. Пробвай известно време само чисти плодове, зеленчуци,  читаво месо, читаво кисело мляко, ядки, безглутенови зърнени и виж как ще се чувстваш.

# 958
  • Пловдив
Не зная дали е коментирано в темата, но се интересувам какви мерки трябва да се предприемат за лечение на кандида на храносмилателния тракт - диета, добавки и т.н.

кокосово масло /с кафето сутрин може http://zdravivsekiden.com/candida-niama-shans-sreshtu-tova-estestveno-maslo/

малко по назад писах
а за устата жабуркане с кокосово масло  Peace

Аз лично вече повече от година си пия кафето с кокосово масло и за разлика от преди проблеми с кандида  вече нямам, затова така упорито го препоръчвам , а за бонус ми изчезнаха и паласките

Последна редакция: чт, 23 юни 2016, 15:59 от MAMA GALQ

# 959
Не зная дали е коментирано в темата, но се интересувам какви мерки трябва да се предприемат за лечение на кандида на храносмилателния тракт - диета, добавки и т.н.

кокосово масло /с кафето сутрин може http://zdravivsekiden.com/candida-niama-shans-sreshtu-tova-estestveno-maslo/

малко по назад писах
а за устата жабуркане с кокосово масло  Peace

Аз лично вече повече от година си пия кафето с кокосово масло и за разлика от преди проблеми с кандида  вече нямам, затова така упорито го препоръчвам , а за бонус ми изчезнаха и паласките

Да, чувала съм за кокосовото масло. Можете ли да ми кажете марка, която да купя, за да съм сигурна, че е читаво. Как да го взимам - по една лъжичка на гладно ли и също консистенцията му позволява ли да се забури?

Ще пробвам, въпреки че вече се отчаях леко и от природните средства срещу кандида - например търкане на езика със сода не ми помага, а много я хвалят в нета....

Последна редакция: чт, 23 юни 2016, 16:38 от iida

Общи условия

Активация на акаунт