Прочистване на организма от паразити

• 938 894
  • 1 333
  •   1
Отговори
# 930
Много народи ядат суперлюто. Не е ли точно това начинът за справяне с паразитите?

# 931
Това е начин по-скоро за предпазване,отколкото за справяне.Много народи не ядат и сурова храна,донякъде и поради същата причина.Аз лично ако ям по заведения никога не поръчвам салати,както и ползвам повечко люто,в краен случай само черен пипер,ако няма друго.
Между другото прoчетох за биорезонансната диагностика и ми се стори интересно -не толкова заради празитите,а като цяло.Само не ми стана ясно с този апарат  може ли да се прави лечение,или изписват допълнително разни неща от сорта на хомеопатии и бах капки(за мен лично безполезни неща).

# 932
Биорезонансът струва ми се е най-ценен по отношение на цялостната диагностика на организма.

Поинтересувах се за мнението на занимаващите се с традиционна медицина лекари - считат го за не особено надежден метод. Това за мен лично не е особено показателно, защото считам, че или не са запознати в детайли с него, или просто си залагат на традиционното - така, по инерция Grinning.

# 933
Това предполагам е в Бг. Тук,където съм аз, гледам, че го ползват и зъболекари,някои джи пита-срещу допълнително заплащане обаче.
Според мен е добре този,който борави с апарата да е с медицинско образование.

# 934
Не зная дали е коментирано в темата, но се интересувам какви мерки трябва да се предприемат за лечение на кандида на храносмилателния тракт - диета, добавки и т.н.

# 935
  • Пловдив
Не зная дали е коментирано в темата, но се интересувам какви мерки трябва да се предприемат за лечение на кандида на храносмилателния тракт - диета, добавки и т.н.

кокосово масло /с кафето сутрин може http://zdravivsekiden.com/candida-niama-shans-sreshtu-tova-estestveno-maslo/

# 936

Детоксикация на организма и придържане към алкализираща диета. Изключване на захар и бяло брашно ( при някои хора млечните също са проблем). От добавките - най-доволна съм от Програмата лесно начало - с два вида пробиотици, храносмилателни ензими и водорасли. Чисти храносмилателната система и алкализира организма.

# 937

Елимининация на всичко,което има мая-хляб,млечни от рода на сирена(с изкл. на моцарелата),кашкавали,киселото мляко-само на айрян.Никакъв алкохол.
Никакви червени меса.Препоръчват се чайове за храносмилане и зеленчукови супи.
За захарта вече са ти писали.В общо линии това е диетата.
Колкото до добавките - там има много варианти,но какво точно действа добре на конкретният човек се преценява детайлно на базата на повече информация и визуален контакт.

# 938
Благодаря за всички отговори!  bouquet

Идеята за кокосовото масло ми допадна  Simple Smile. Ще го включа непременно. Доколкото знам то има и много други ползи.

най-доволна съм от Програмата лесно начало - с два вида пробиотици, храносмилателни ензими и водорасли. Чисти храносмилателната система и алкализира организма.

fata_morgana, може ли малко повече разяснение за тази програма?
Бих искала да прочета повече и да си набавя продуктите.

Предполагам, че имам кандида, защото сутрин езикът ми е доста обложен, а и на теста със слюнка и чаша вода ми даде, че имам леки отклонения от нормата. Затова съм решила да предприема нещо по въпроса.

# 939
  • София
Момичета, а как да проверя поносимостта си към мляко и млечни?

# 940
  • София/Испания
И аз се интересувам от същото Praynig

# 941
Биорезонсната диагностика  е метод за диагностициране на всички органи и  системи в организма,на базата на енергийните излъчвания на всеки орган.Извършва се посредством програма (има различни)на компютър и електроди които държиш в ръцете (при някой и стъпваш).Тя не лекува само диагностицира.За мен това е диагностиката на новото поколение.Програмата от която съм по-доволана е руската(диагностиката е много развита в Русия,където има цели школи за лечение само по този метод).Има я и на български,но там липсва частта за чакрите,която е доста съществена според мен.

# 942
Здравейте.Изолираха кандида на сина ми през м.септември 2015.До момента е пил мукомакс два пъти,намаля гъбата,но като спре да пие лекарството, отново се увеличава. После месец маза с дактарин.Нямаше ефект. Преди това маза с лекарство,което се приготвя,като основната съставка беше нистатин.От нищо не се повлиява тая упорита кандида. И диета спазва.....и.....моля споделете нещо, което поне малко при вас е имало ефект ...вече съм се видяла в чудо.....Кво ли не му давам......Чудя се вече за нещо хомеопатично....Всеки лекар ми казва,че кандида е упорита гъба,но пък от нищо да не се повлиява.......ПОМОГНЕТЕ......

# 943
Здравейте.Изолираха кандида на сина ми през м.септември 2015.До момента е пил мукомакс два пъти,намаля гъбата,но като спре да пие лекарството, отново се увеличава. После месец маза с дактарин.Нямаше ефект. Преди това маза с лекарство,което се приготвя,като основната съставка беше нистатин.От нищо не се повлиява тая упорита кандида. И диета спазва.....и.....моля споделете нещо, което поне малко при вас е имало ефект ...вече съм се видяла в чудо.....Кво ли не му давам......Чудя се вече за нещо хомеопатично....Всеки лекар ми казва,че кандида е упорита гъба,но пък от нищо да не се повлиява.......ПОМОГНЕТЕ......
Работете по засилване на имунитета. Спирането на захар, млечни и глутен също може да помогне много. Хубав пробиотици и коластра също са подходящи в случая.

# 944
Някой ползвал ли е олио от риган?
Колко време е допустимо да се ползва? Доколкото ми е известно, при дълга употреба има опасност да се унищожат и полезните бактерии в храносмилателния тракт, наред с патогенните - паразити и кандида.

Общи условия

Активация на акаунт