Прочистване на организма от паразити

• 938 790
  • 1 333
  •   1
Отговори
# 915
Някой приемал ли е Тройчатка  на капсули?
И коя от двете схеми е ползвал?

Днес ми е 7-ми ден от приема и все още се колебая дали да приключа днес, защото според първата схема Тройчатката се приема само 7 дни, или да продължа по втората схема и да я пия последователно 50 дни? Нямам проблеми със стомаха или други странични явления.

# 916
Хм... Някой може ли да ми даде повече информация относно папиломите по тялото и паразитите??
Напоследък все повече ми правят впечатление мънички като песъчинки папиломчета по делотето примерно и изобщо на различни места по тялото.

Тази Тройчатка от аптеката ли се купува?

# 917
Тази Тройчатка от аптеката ли се купува?

Предполагам, че ще я намериш и в аптеките.
Лично аз си я купих от един магазин за биопродукти.

# 918
Ето тук я има като трите компонента са поотделно
http://www.samodiva-bg.com/center.php?w=15&d=109&s=0790c … ab2c0335a2beaa817

# 919
SAfullmoon, мисля че имаш нещо като фобия от токсоплазмозата. Ако наистина си чела достатъчно за нея то знаеш, че котките не са основен заразител и дори и през живота си да не пипнеш котка пак може да се заразиш. Мишки има и по складовете и в собствения ти блок/къща.

Токсоплазмозата е наистина най-опасна за бременната жена и то в определен триместър. Затова хубавото е че повечето коткари сме я изказали и вече имаме имунитет.

Сещам се поне за още 10 заболявания, които са като токсоплазмозата но нямаш фобия от тях. Например варицелата. Приемаш за нормално да я изкараш, дори хората умишлено заразяват децата си. Вирусът остава завинахи в организма в основата на нервните окончания и видимо показва себе си чрез херпес Зостер. А невидимо влияе и променя ДНК-то ни. За бременните е също толкова опасен в определен триместър.

Всичко написано от теб е така, наистина имам фобия. При мен със сигурност е станало от котка. Но притеснителното за мен е, че по думите на моя лекуващ лекар, паразитът може при нисък имунитет или поради незнайно каква причина "да се събуди" и да направи големи поразии. А и филма, по повод на който писах последния път, беше точно за фермер, при който паразитът си се беше "събудил" и се опита да атакува и второто му, единствено останало здраво око... така че лично аз, заради хората около мен, предпочитам да няма котки, макар че много ги харесвам... А относно плъховете, все пак в жилището ми не допускам да се разхождат плъхове. Наясно съм как и откъде може да се пипне това заболяване, но по мои размисли, от всички начини за зараза, при мен най-достоверно ми се струва да е от котка  Simple Smile

# 920
А някой може ли да ми подскаже посредством какви точно изследвания може да се установи наличието на паразити? Изгледах филми, прочетох статии. Твърди се, че трудно се диагностицират.

# 921
  • София
По-назад в темата писахме как се установява наличието на паразити.

# 922
Извинявам се, но темата е прекалено дълга, за да я преровя цялата. Порових 10 страници назад и малко от 1 нататък, но не видах.
Срещнах само някакво биорезонансно диагностициране
То достоверно ли е според вас?  newsm78

# 923
Здравейте !
Включвам се и аз по темата за изчистване на паразитите с въпрос към жената от Пловдив, която е била на преглед за паразити в  ето тази клиника -  http://transmedbg.com/ .
Установи се случайно при преглед за паразити / и такива имах тогава някаква ламблия ми беше натровила целия организъм  / - просто минах цялостно сканиране тук http://transmedbg.com/  и докторката първото от което се стресна бяха именно петната в мозъка след което прави анализ на косъма и установи натрупване на алуминий и др.тежки метали,а  и апарата изкара съобщение опасност от Алцхаймер на екрана
Ако намериш от къде да се сдобиеш с натриевият тиосулфат, моля те съобщи и аз искам  bouquet

Принципно спазвам много добра/ и лична и около мен / хигиена /мия чистя/ , но............ ????

Въпросът ми е как се справихте с унищожаването на ламблията, какво предписа лекарката която е открила този паразит.
Моля сподели опита си, разкажи малко повече за възможностите на апаратурата - Метатрон. Доволна ли сте от диагностичните възможности на апарата и какви са неговите възможности за лечение на паразитите и евентуално други заболявания, които са диагностицирани чрез апаратурата.
Аз също имам намерение да направя консултация /преглед/ и проучвам холистичните центрове. Вече направих биорезонансна диагностика и се установиха доста сериозни паразити, вируси и бактерии за унищожаване - около 10 . Така че моля сподели как се справихте с паразита при теб. Ще съм ти много благодарна за отговор.

# 924
  • Пловдив
отговарям на лични

# 925
И аз моля за повече подробности по отношение на тази апаратура.
За съжаление посоченият линк не се отваря.
Благодаря предварително.

# 926
И аз се интересувам от опита който имате относно изследването. Как се разбира със сигурност дали човек има или няма паразити?

# 927
Според мен тази апаратура е доста шарлатанска и аз не бих разчитала на подобен метод, но всеки сам си решава... Няма абсолютно никаква логика по подобен начин да ти откриват паразити. За риска от Алцхаймер и всякакви други бактерии и вируси се отнася абсолютно същото - баламска история!

За информация - майка ми е доктор и през нас са минали всякакви подобни джаджи - абсолютен шантаж! Не си давайте парите напразно! Това е мнението ми за всяка компютърна диагностика.

# 928
  • София
Била съм на няколко различни апаратури за биорезонансна диагностика през годините. Доволна съм от всичките, много добра диагностика! Но ... с лечението е по-трудно. Пила съм какви ли не билки и препарати, правя прочистващи процедури ... има ефект, но някои неща още си седят. За сега съм се спряла на лечение с честоти, но не със Запер. Чакам един приятел да направи истински апарат на Райф, като стане ще пиша. Лечението ще е кратко и еднократно, а не 20-30 процедури. Ето видео: http://star07.in/videogallery.php?video_id=55

# 929
Мисля да направя втори курс с Тройчатка през това пълнолуние - 7 дни, започвайки три дни преди пълнолуние.

Въпросът ми е дали бих могла да комбинирам този курс и с едно прочистване по метода с ликьора (пак на пълнолуние)?

Някой съчетавал ли е двата метода?
И има ли някакво специално захранване на следващия ден?
Питам, защото ми се струва, че прочетох за нещо подобно в темата, но ще ми е трудно да открия точно мястото, за да прочета отново.

Общи условия

Активация на акаунт