Прочистване на организма от паразити

• 938 479
  • 1 333
  •   1
Отговори
# 900
  • Sofia
Ползвате ли динените семки?

# 901
Интересна тема. Успях да ви прочета едва до стр. 20.

Започнах от вчера курс на лечение с "Тройчатка"(БИОХЕРБ) на капсули от 250мг (2х1 капсула дневно).
Виждам, че повечето от вас я ползват под формата на тинктура (капки). Има ли някаква разлика в ефективността при двата приема? Предвид, че билките имат неприятен вкус и мирис, предпочитам да я приемам във вид на капсули.

Прочетох, че има два варианта на провеждане на лечението - всеки месец се започва 3 дни преди пълнолуние и се приема 7 дни 2х1 капсула на гладно. На следващото пълнолуние - пак. И така няколко месеца поред. Другият вариант беше - 50 поредни дни до изпиване на една опаковка (т.е. 100 капсули).

Интересувам се дали някой е ползвал капсули, по каква схема и с какъв ефект. А също и какво поддържащо лечение правите във времето.

Започнах това лечение заради кожен проблем - някакъв вид невродермит с упорити сърбежи. Пих 1 месец "Зенаро" 5 мг по схема, но ден след като го прекратих симптомите се възвърнаха. Сега се надявам да успея да направя прочистване с "Тройчатка".

# 902
  • София
Споделям опит от "последно време". На пазара се е появил много мощен пробиотик, направен специално за хора след лъче и химио терапия (но и ние може да го пием). Казва се VIVOMIXX. Има два основни подхода за справяне с бактерии, паразити, гъби други тем подобни. Единият е да ги тровим с хранителни добавки и Зепер (което се оказа не собено ефективно) или друг апарат. Другият подход е да добавяме полезните, които да се справят с вредните. Аз ползвам и двата, но в последно време много добър ефект получавам от това, което написах. Детето на една приятелка изчисти всички неща по кожата от това. А при мен ефектът е невероятен - прибрах коремчето, няма подуване ... всъщност основният ми проблем беше дисбактериоза, след известно време ще видим как са се повлияли вирусите, които имат нахалството да живеят в мен Simple Smile))))))) - за целта трябва ново изследване с апарата, за който писах. Ще докладвам отново тогава.

# 903
Какви неща изчисти по кожата? Питам ,защото при мен прочистването беше предложено от лекар във връзка с многото бенки, грапавини, петна по кожата ми.

# 904
За изчистване на бенки по кожата помага и пиенето на билката котешка стъпка.
Доколкото ми е известно, трябва да се пие по-продължително време - от 3 до 6 месеца. Това го знам от хора, които са я пили дълго време, като падането на бенките е бил допълнителен ефект от употребата, а не цел. Предполагам самата билка се пие за прочистване на организма и има други ползи.

Това за "ВИВОМИКС" е много интересно. Би могъл да се пие след прочистването със солена вода, за което е писала Деси в началото на темата, за възстановяване на полезните бактерии в храносмилателния тракт.

# 905
Тоя Вивомикс има убийствена цена,а количеството му е символично.Или е много силен и с един курс решава проблемите,нo мен много ме съмнява да са достатъчни 10 сашета.
Освен това  пребиотика не решава проблемите,щото всяка болест може да тръгва от червата,но после тя се разпространява из тъканите,органите,костите и т.н.Следователно симптомите трябва първо да бъдат върнати на първоначалното място и после да се изкарат от там-така според аюрведа,но според мeн има голяма логика.Иначе щеше да е много просто-пиеш пробиотик и си като нов. Simple Smile

За бенки и аз съм чела за котешка стъпка.

# 906
Чета сега, но не откривам как точно действа, а моите не са релефни , като петна са, така че малко ме съмнява да "паднат". Нали не би трябвало да им лоши последици? Не е шега все пак.

# 907
Бенките не са нещо, което хората получават защото нещо в организма им не е наред. Да се очаква, че бенка ще изчезне от билка е ... несериозно. А ако бенката вземе, че падне сама, трябва бързо да се иде на лекар.

Меланома е смъртоносен. Шега с бенките не бива.

# 908
А защо се свързват с паразитите в някои случаи? И на мен ми е странно.

# 909
А защо се свързват с паразитите в някои случаи? И на мен ми е странно.

Не съмпопадала на сериозна литература твърдяща връзката с бенките и паразитите. Ако някой иска нещо да продаде може много глупости в Интернет да напише.

# 910
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
А ако бенката вземе, че падне сама, трябва бързо да се иде на лекар.

казус: имам бенка по рождение под мишницата.
скоро забелязах, че точно където е тя ми расте висяща брадавица и избутва бенката, т.е. една част от нея виси на брадавицата.
да се притеснявам ли?
тук кожните лекари са зле и чака с часове, защото не дават приемен час  Rolling Eyes

та да ходя ли да вися 3-4-5 часа или не?

# 911
  • София
Не бенките са признак на организъм, заразен с паразити, а папиломите и кондиломите по шията и тялото, а те нямат нищо общо с бенките. За бенките най-общо може да се каже, че са доброкачествени тумори, и затова трябва да се наблюдават внимателно, защото под влияние на различни фактори могат да придобият злокачествен характер (например ултравиолетова светлина, или механично триене). Докато папиломите и кондиломите имат вирусен причинител, който надвива на имунната система на човека, след като тя е омаломощена от паразитното нашествие.

# 912
А ако бенката вземе, че падне сама, трябва бързо да се иде на лекар.

казус: имам бенка по рождение под мишницата.
скоро забелязах, че точно където е тя ми расте висяща брадавица и избутва бенката, т.е. една част от нея виси на брадавицата.
да се притеснявам ли?
тук кожните лекари са зле и чака с часове, защото не дават приемен час  Rolling Eyes

Не се притеснявай напразно,но иди да го погледнат.Може да ти предложат отстраняване с лазер-най-вероятно ще трябва да си го платиш.
Аз избирам лекари след конслултация с този сайт,въпреки че и там понякога при бевертунгите пишат клакьори:
http://www.jameda.de/

# 913
да се притеснявам ли?
тук кожните лекари са зле и чака с часове, защото не дават приемен час  Rolling Eyes

Да, трябва да отидеш.  Peace

# 914
  • София
Вивомикса ми е изписан 20 дена и после поне 3 месеца почивка. На който му е скъпо - българският ЕНТЕРОСАН също е добре.
Аз го пия след 2 седмично прочистване, напълно съм съгласна, че е добре първо да се чисти, после да се добавя полезното. По принцип.

Общи условия

Активация на акаунт