Прочистване на организма от паразити

• 938 829
  • 1 333
  •   1
Отговори
# 1 080
Тройчатката не я усетих като действие.Но процеса на изчистване е съпроводен с неприятни усещания,главоболие и др.неща.Някой пробвал ли е силиция като средство за детоксикация.
http://zdravnaakademia.blogspot.bg/2014/06/blog-post_1144.html
http://zdravnaakademia.blogspot.bg/2014/11/blog-post_28.html

Последна редакция: сб, 26 ное 2016, 13:12 от stasy_f

# 1 081
  • София
Момичета,не съм чела назад в темата затова да ви питам имате ли отзиви за сиропа на Ад медицин-Био Клинзинг Комплекс?

# 1 082
Здравейте и аз си купих тройчатка на таблетки на биохерба пия ги по указанието на опаковката по2 таблетки 2 пъти на ден , но след 2 седмица ми се появи лек сърбеж и много малки пъпчици на гърба и гърдите.как мислите дали това е реакция на организма или алергия.

# 1 083
  • Варна
Прилича ми на алергия.

# 1 084
Тройчатката не я усетих като действие.Но процеса на изчистване е съпроводен с неприятни усещания,главоболие и др.неща.Някой пробвал ли е силиция като средство за детоксикация.
http://zdravnaakademia.blogspot.bg/2014/06/blog-post_1144.html
http://zdravnaakademia.blogspot.bg/2014/11/blog-post_28.html
тъй де, за главоболието и аз на това го отдадох. Но черния дроб? да боли вече повече от месец? Не е нещо да не се търпи, но там постоянно си напомня за себе си.
Диатомичната пръст, за която писа едно момиче на предната страница мисля, че е точно силиций.

# 1 085
Билките натоварват черния дроб като лекарствата, съответно, силните билки, като Тройчатката, още по-много. Затова след курс на пречистване с Тройчатка се прави прочистване на черния дроб.
Прочистванията са си сложна работа и искат много четене, а не едностранна информация.

# 1 086
Predvaritelno se izvinyavam za latinicata.  Embarassed

Kak stava prochistvane s tikveni semki?

Blagodarya!  bouquet

# 1 087
Билките натоварват черния дроб като лекарствата, съответно, силните билки, като Тройчатката, още по-много. Затова след курс на пречистване с Тройчатка се прави прочистване на черния дроб.
Прочистванията са си сложна работа и искат много четене, а не едностранна информация.

мда, първо прочиствах с английска сол, защото нали всичко умряло из мен трябваше да се изхвърли, защото умряло е също толкова вредно, понеже отделя токсини и трови,  после със зехтин лимон и сокове от зелена ябълка...
за четенето - толкова много четох, та чак ми прилоша, включително, че въпросната Хулда всъщност е умряла от рак, включително че зелените камъни, които се изкарват при прием на зехтин, лимон и минерална вода са всъщност някакво съединение, което се получава при взаимодействието на лимона със зехтина и т.н и т.н Информацията, която получих ми дойде прекалено многостранна. Най-вече тая, че пелина дори в малки количества е токсичен, затова е забранен в състава на лекарства. Защото вредата от него е по-голяма от ползата. Хайде, чуди се сега на кой да вярваш  Rolling Eyes

# 1 088
Predvaritelno se izvinyavam za latinicata.  Embarassed

Kak stava prochistvane s tikveni semki?

Blagodarya!  bouquet

400 гр. сурови тиквени семки се смилат и се приемат лъжичка по лъжичка с вода. Тиквените семки парализират глистите. Пие се очистително, за да се изхвърлят във времето, през което са парализирани.
(Това е по спомен, обаче ако реша да си правя такова прочистване, ще се разровя за точни инструкции)

# 1 089
  • София
Никой ли не е ползвал сиропа за обезпаразитяване Био Клинзинг Комплекс?Попитах за отзиви малко по-нагоре в коментарите,но никой не отговори

# 1 090
  • София
Аз съм пила Био Клинзинг комплекс + още един сироп на същата фирма ...... и като отидох на изследвания си имах паразити. По принцип техните сиропи са наистина мноооого добри, но ето -имах си паразитите.

Диатомичната пръст я изхвърлих, тя вероятно може да образува песъчинки в бъбреците. Това го констатирахме на база на опита на една приятелка. Все пак е неоорганичен силиций.

Сега в събота бях на семинар на Пайда Ладжин (може да видите в нета какво е това). Там концепцията относно паразитите е - ние нищо не убиваме, създаваме среда те сами да си тръгнат - чиста здравословна високовибрационна среда.

Аз ще си изключа известия от тази тема, ако на някой нещо му трябва, пишете на мейл моля.

# 1 091
Започнах да пия диатомична пръст,ще споделя впечатления след месец.

# 1 092
Четох, четох и сега си мисля как ли са живели хората преди около  100 години особено на село в едно с домашните си животни....

# 1 093
Четох, четох и сега си мисля как ли са живели хората преди около  100 години особено на село в едно с домашните си животни....
С паразити. И по-кратък живот, както и с по-висока смъртност. С по-добър имунитет, обаче.
А и освен това паразитите се чистят, за да се намали критичната им точка, а не да изчезнат от тялото, а и не трябва, защото ние живеем в симбиоза.

# 1 094

msk-13
Re: Прочистване на организма от паразити
♥0 ноември 26, 2016, 08:37:28 #1 079
Цитирай
За коя Тройчатка говориш, тази от Айхърб ли? Тя също не е от най-приятните неща на света.  Laughing Даже честно казано не знам да има по отвратителен вкус от това въобще. Аз съм писала по-назад. Взимах я 10 дена  и ефект някакъв не усетих, по скоро само дефекти - главоболие, раздразнителност и накрая болки в дясно под ребрата - черен дроб или жлъчка, които си продължават

Не, не за тази.
 Взех я от аптеката. Така или иначе вече 7-ми ден поемам по схемата на Хулда Кларк-тинктурата от орех,пелин и карамфил. Освен , че безсънието ми се върна друго нищо не се е променило:( Но и за него имало обеснение. Паразитите отделяли сяра, която отивала към мозъка,което водело до безсъние Shocked
  Ще я довърша и после ще направя пречистването с Английската сол,пък да видим!

Последна редакция: вт, 29 ное 2016, 00:07 от klukarkata

Общи условия

Активация на акаунт