Прочистване на организма от паразити

• 939 532
  • 1 333
  •   2
Отговори
# 1 155
  • Varna, Bulgaria
Пак искам да питам за разхлабващите препарати след тиквените семки. Необходимо ли е да са орално приемани или и свещичка би свършила работа?

Според мен свещичката не е точно слабително, трябва да е нещо по бустерно.
Не можах да намеря същата рецепта, която си спомням, но ето една публикация:
(скролни надолу )
http://spisanie.info/%D0%B7%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B5-%D0%B8 … D0%B8%D0%BD%D0%B8
Благодаря за отговора! Притеснявам се да не се разстрои кърмачето, за това тъсех по-локалн1о действащ вариант. Но явно няма да има полза.

# 1 156
 Виж тук:
http://www.cibalab.com/products-department.php
Аз правих в Цибалаб за Д3 и Б12, но не и за паразити, че множко щеше да ми дойде.
(Има и доста недоволни от Цибалаб, има тема тук)

# 1 157
Имате ли мнение за д-р Любомир Гълъбов?
Имам час за изследване при него за януари, за цялата фамилия. Прави изгледването с (извинявам се за невежото изказване) биорезонанс.

# 1 158
Имате ли мнение за д-р Любомир Гълъбов?
Имам час за изследване при него за януари, за цялата фамилия. Прави изгледването с (извинявам се за невежото изказване) биорезонанс.
Ще споделиш ли впечатления.

# 1 159
Разбира се, след януари.
Както писах, моя много близка ходи при него. Лекува цялото им семейство, но аз тепърва се заинтригувах. Уж нямам оплаквания, но искам да отида за всеки случай. Ще заведа майка ми, която от години има адските симптоми -обриви, като уртикария, отслабване, липса на всякакъв апетит, безсъние, немощ и т.н.
Ще споделя всичко!

# 1 160
Не е за въпросният човек, но си правих биорезонансна диагностика.
Не съм докрай удовлетворена, защото искам да разбера защо ме болят по определен начин ставите, а те такъв отговор не могат да ти дадат.
 На ирисодиагностика ми казаха, че е нещо като луксация.
Излезе  идеална елипса на аурата, но и  затормозен черен дроб. И как ли няма да е, като цял живот пия отвари за каквото се сетя.
 Искам друг вид диагностика, но не знам каква да е тя.

# 1 161
Здравейте, момичета! Честита Коледа на всички! Разказах на моя приятелка за моята "сага" с паразитите и тя реши да използва тиквено семе. После използва мисля Вермокс и тогава вече видя паразити. Ужасена ми се обади след като е прочела доста в интернет. Въпросът и беше: Трябва ли да спра половите контакти по време на лечение? 
Тя прочела, че трябвало, а съпругът и е против това. И така ме помоли да питам в някой форум. Аз понеже нямам никаква идея, а и това при мен не е проблем, та не знам. И така и обещах да задам въпроса тук. При мен симптомите ми се завърнаха и сега отново съм на лечение със тиквено семе и билки. От тези паразити май отърване няма. Вече съвсем съм се отчаяла.
Аз лично имам личен въпрос към всички Вас. Как е възможно с едни и същи паразити един човек да бъде много, ама много пълен, а друг да бъде много, ама много слаб? В моето семейство е точно така. А едва ли са ни еднакви симптомите, пък са различни паразитите. Може ли да споделите как сте с теглото и след лечение какво чувствате? Благодаря ви предварително!

# 1 162
4aq fito balt e golqma izmama.pora4ah si i go pih,dori ne mi stigna za21dni,a i nikakva polza ot nego

# 1 163
Здравей lino_reno ! След месец и повече, на мен също ми се върна глада за сладко, после раздразнителността, неспокойния сън, а наскоро се върна и неконтролируемия глад. Не съм очудена, просто трябва да продължавам, особено ако виждам много добре разликата от това което съм когато имам паразити, и каква съм когато ги нямам /или поне когато не ми създават проблеми/.
   Явно един курс на пречистване не е достатъчен, трябва да трае минимум 30 дни за да хванеш разплода на паразитите, който варира на етапи. Няма как с един-два курса да ги изчистиш, ако преди това цял живот са живели в тебе. Трабва 2-3 пъти в годината да го правиш, като имаш в предвид в какви условия живеем, каква храна ядем и с какви хора се срещаме. И дори да се изчистим, трябва поддръжка до края на живота ни, като необходима хигиена.
   Относно предпазването, тук и на други места в интернет четох, че можеш да се заразиш от най-малкото нещо, дори ако отидеш до магазина, от дръжки на врати, асансьори, транспорт, при допир с други хора и по въздуха ... Ако е така, по тази логика трябва да стоиш само вкъщи, ако излизаш - само с ръкавици и с маска, да си чистиш обувките след всяко излизане, да не се срещаш с никой, да не говорим за целувка или полов контакт - да, да разкараш домашните си любимци, а с мъжа си само да се разминавате като съквартиранти ! Според мене това е вече болестно, маниакално състояние, което ще ти докара повече паразити отколкото предишния ти живот. Ако искаш посъветвай приятелката ти, да излиза и да общува свободно, да докосва свободно, без страх, да се радва на животните, да води спокоен социален живот и просто да остане човек, без да се стига до психози. Като същевременно си прави пречистванията. И тогава когато един ден, което ще стане все пак, симтомите ти няма да се върнат, тогава едно е сигурно - чистата кръв нищо не я хваща.

# 1 164
  • Varna, Bulgaria
Мм беше на биорезонансна диагностика. Проведе курс на лечение с билкови хапчета 1 месец за изтребване на гадините. Сега пие хапчета тройчатка още 2 седмици за довършване. И след това веднъж седмично (до живот) ще пие от същите хапчета. С цел ако попадне нов паразит в организма веднага да бъде изкаран. 
Аз ще изчакам още 2г да приключа с кърменето и ще мина същият курс.

# 1 165
Мм беше на биорезонансна диагностика. Проведе курс на лечение с билкови хапчета 1 месец за изтребване на гадините. Сега пие хапчета тройчатка още 2 седмици за довършване. И след това веднъж седмично (до живот) ще пие от същите хапчета. С цел ако попадне нов паразит в организма веднага да бъде изкаран. 
Аз ще изчакам още 2г да приключа с кърменето и ще мина същият курс.

Крени, може ли да кажеш какви са хапчетата, в какви дози, от къде си ги взе и имаше ли ефект? Аз също тези дни мисля да купя някакви билкови лекарства. Четох за едни американски много добри, но още се двоумя. Случайно попаднах на постовете на една жена, която се беше лекувала със всичко излязло на пазара и накрая се беше оправила само с тях. Ако твоите са сигурни да си поръчам от тях, че американските ми се видяха много скъпи, макар и с 30 билки, ама нещо ме е страх да експериментирам.

# 1 166
  • Varna, Bulgaria
Пара протекс му изписа лекарят. От някаква аптека ги купи. 3×2 хапчета преди хранене за 1 месец. След като мина месеца пак мина на преглед - каза, че чревните са измрели, но продължава с тройчатката заради другите - в ч.дроб. На биорезонанса се виждало, че с 40% се е подобрила дейността му.
Мм споделя, че се чувства физически много по-добре и ще следва схемата на доктора. 1 ден всяка седмица с профилактична цел ще продължава да си ги пие. Също смята редовно да минаваме на преглед с този апарат - не пречи някой лекар да контролира и наглежда положението.
Пс.
Преди години имах кожен проблем и тогава лекарката ми изписа Вермокс. Много бях учудена, но го пих. Имаше за кратко подобрение, но не осъзнавах връзката. Сега май не го продават вече по аптеките в бг. Някой има ли идея откъде можеда се закупи?

Последна редакция: вт, 03 яну 2017, 01:45 от kreni

# 1 167
Здравейте,
искам да попитам някои използвал ли е диатомична пръст и как по точно се използва.
Както бях писала по -горе аз пих 2 седмици  тройчатка и получих обрив със сърбеж и се наложи да го спра.Въпреки това усетих ефект и подобрение аз имам пробем със стомаха и мога да кажа че дори и вода да пия получавам подуване и дикомфорт.Сега се чувствам много по-добре и мисля да продължа пиенето на тройчатката.

# 1 168
  По една супена лъжица, смесена с течност, аз я разбърквам със сок от ябълка, 2 пъти дневно, далеч от храна.

# 1 169
  По една супена лъжица, смесена с течност, аз я разбърквам със сок от ябълка, 2 пъти дневно, далеч от храна.

благодаря а колко време я пиеш и правиш почивка ?

Общи условия

Активация на акаунт