Прочистване на организма от паразити

• 939 098
  • 1 333
  •   1
Отговори
# 1 230
  • Пловдив
Здравейте, а за препарат Bactefort чували ли сте? Случайно попаднах на реклама за него и ако имате отзиви ще се радвам да споделите!

http://bg1.bactefort-pro.com/?&TID=5864E5497EED7B365D0483A8&c=bg

# 1 231
Казвам ви,че наистина почва да ме боли глава след като чета тук. Дано всички да намерите лечение!Имам един въпрос.
ВИНАГИ ЛИ В СЛУЧАЙ, ЧЕ ГИ ИМА,ПАРАЗИТИТЕ МОГАТ ДА БЪДАТ ОТКРИТИ В ИЗПРАЖНЕНИЯТА?

Не  Peace, аз имах, а изследването ми беше отрицателно. Обясниха ми, че трябва поне няколко поредни седмици да се прави изследване  Rolling Eyes

# 1 232
  • София
Анабел,а как се усъмни че имаш,какви ти бяха симптомите?И какво пи за да се изчистиш?
Искам да ви питам дали някой е запознат с руска клиника в Габрово,където се правело лечение само с билки?Моя позната ми спомена за тази клиника

# 1 233
Видях, че има кръвни изследвания за Трихинолоза. Някой има ли мнение дали може да им се вярва?

Ходих на биомагнитен резонанс (цялата фамилия).
Според нея съпружеското тяло има говежда тения, детето (на 7) има свинска, а аз имам трихинолоза.
За сина винаги съм се притеснявала, преди година време имаше повръщания без причина, ставаше му лошо, после за минути му минаваше.
Мъжът ми е сериозен любител на дивеч.
Интересното обаче, е че не той, а аз съм с този резултат.
Схемата е с билки 4 месеца - Парапротекс, Иберогаст, пектин, чесън, тиквени семки, хуск.
След това за детето билтрацид (4 пъти по 1 път в седмицата по 2 таблетки). За мен е Зентел за 40 дни, а за съпружеското тяло Никлозамид за 4 седмици и 10 дни албендазол.
Разбира се, това е строго индивидуално, но някой може ли да даде мнение?

# 1 234
Първо 4 месеца билки и после лекарства-за какво е нужно това?
Другото,което ми е интересно-кой прави тази диагностика-лекар или някой любител дето си е закупил апарат за биорезонанс?И кой точно изписва тези лечения? При продължителна употреба на лекасртвата трябва да се следят кръвните показатели.

# 1 235
Оооо, Or, ти пак ли си тук със свойте съмнения? В този случай си права, но и не си. Ще призная, че съм скептично настроена към биорезонансната диагностика. Аз лично мога да ви разработя софтуерна програма независимо дали е за вируси по компютри и телефони или дали е за диагноза на болести, или за каквото се сетите. Ще ви диагностицира все нещо. Понеже го знам и мога, затова не вярвам много. Но въпреки всичко в мен се прокрадва въпроса как така на биорезонанс ми хванаха кариес и маступатия в едната гърда, за които не знаех. За това все пак съмненията ми са 50 на 50. Може и да е вярно. За лечението признавам, че е много тежко. За мен задължително с лекарствата трябва да се пие нещо за черен дроб и да се следят показателите. До колкото съм информирана лечението на паразити, освен ехинокок е кратко и в ударни дози. Въпросното лечение наистина е много тежко. Според мен трябва да са първо лекарствата, а после билките, за да се премахнат с билките и токсините от тялото. Аз имам няколко курса със Зентел. Но те бяха от два дни, после имах курс от три дни, а при курса от 6 дни вече влоших чернодробните, независимо че пиех лекарства за черен дроб. При тенията е много важно да се изкарат всички сколекси, защото само от един може да се започне цялата инфекция отначало. Също така независимо от паразите какъв е, трябва да бъде убит в различните органи иначе той отново се връща в червата. Да се убие паразита в тъканите и органите е по-продължително, но главата и гръбначния стълб не знам да могат да се прочистват от паразити. Or, ти определено обаче ми напомняш по мислене на медицинско лице. Сблъсках  се с хора, като теб. Например лекаря, който извърши колоноскопията ми каза: Вижте, аз лекувам черва, а не паразити. Мен паразитите не ме интересуват. За това ви предписвам лекарства за черва." Или друг случай със жената, която не откри яйцата на паразита, но колегите и потвърдиха, че занесеното от мен митично същество е паразит: "Хайде, хайде - рече тя - и да има паразит, не е болка за умиране. С едно хапче Зентел ще се оправите. То лекува всичко." Ами да, то Зентела си е панацея. С едно хапче може да премахне всичко от червата, белия дроб, главата и въобще от всички тъкани и органи, независимо от количествата в теб и от времето за което сме ги носили. Мдаммм! Странно! Какво ще кажеш Or, и за това че в България в момента не се внася НИТО ЕДНО ЛЕКАРСТВО срещу паразити, освен Зентел, който се дава само на тези с кучешка тения и то доказана срещу протокол, а по аптеките я намериш някое скрито хапче, я не. Човекът, при когото бях на биорезонансно лечение например потвърди факта, че за всички години през които е поставял диагнози няма НИТО ЕДИН С ПОСТАВЕНА ТАКАВА ОТ ИЗСЛЕДВАНЕ. На въпросния човек даже са му носени паразитите в контейнерчета и се е нагледал на такива. Нямаше и нито един с поставена диагноза на хората, които се лекуваха там. Интересен факт! Значи ние всички си ги виждаме, носиме ги и се оказва, че ядем някакви италиански спагети. Супер! Нета и групите, както и форумите са заринати със снимки, молби и въпроси на хора за идентифициране на паразити, поради отрицателни резултати на проби. Най-вероятно ние всички полудяваме масово. Нещо като епидемия. За това обаче спират лекарствата за паразити, а на хората например им изписват всякакви други за лечение на последствията от тях, включително срещнах хора на много тежки антидепресанти. Не знам, според вас, но според мен това не е хуманно. И да ....ще умират хората. На здравеопазването НЕ му трябват здрави хора. Трябва му болни такива, които да лекува. Аз пак ще кажа: ВЯРВАМ САМО НА ОЧИТЕ СИ. Хубав ден, от мен, Or! И гледай да се сблъскаш с повече истински случай, а не само какво пише в дебелите книги. Практиката е по-добър учител от теорията! Най-добре е да ги съчетаеш в едно!

Последна редакция: пт, 10 фев 2017, 10:14 от lino_reno

# 1 236
Благодаря за отделеното време!И айде със здраве!Успех ти желая в борбата!
Ще е дълга и жестока .

# 1 237
Искам да ви питам - според вас продължителната употреба на клетва тинктура достатъчна профилактика ли е срещу паразити. Моят син също го водих на биорезонансна апаратура и казаха паразити. Лекуваха го с билки. Никога нищо не съм намирала в изпражненията, но не съм и ровили упорито. Гнус ме е. Интересно че и сестрата в детската градина ми беше казала, че според нея е с листи. Но нищо не се откри на изследванията. После му се появиха рани по лактите, като псориазис. След лечението не се отправиха. Скриват се само след посещение на сапарева баня и прием на рибена масло. Не знам има ли паразити или има псориазис. Давам профилактично само домашен сироп от бъз, клеева тинктура, рибено масло и бирена мая. Правя почивки. Вие какво мислите. Като по-малък все беше с разстройство. Давах само полезни бактерии. Сега изпражненията са му твърди, нормално изглеждащи. Постоянно чета за деца с тумори на мозъка, включително и в нашия клас имаме такъв случай. Много се тревожа, дали не е от неоткрити паразити. Темата ми е интересна, моля да не се иронизирани. Живота и без това е труден за всички. Благодаря ви, че ме изчетохте.

# 1 238
christina1980, при нас всички включително и при детето, паразитите не се виждаха с билковото лечение. На дъщеря ми и ги хванах, като и дадох за два дни лекарство. Тогава чак започнаха да излизат, но го спрях тъй като тя се почувства зле и сега не знам какво да я правя. При приема на лекарството изпражненията ставам много жълти иначе по принцип всичко си е нормално. Да, и при нас има хора с образувания в главата, включително и малки деца. Какво отстраняват не знам, но после нямат лъче и химиотерапия и се оправят. Лично аз най-много изкарвам с лекарство и чай от сена. Но както писах лекарството се взима за един до три дни и то при сигурна инфекция, а чая от сена не е драстичен и само леко разхлабва. Майка беше пила клеева тинктура близо половин година и въпреки всичко има паразити, но тя е решила да си ги носи и да не ги лекува.

# 1 239
  • Пловдив
освен прочистване на червата е важно да се прави и на кръвта и лимфата
препоръчват се активен въглен , сяра , зелени водорасли, кориандър , куркурма с черен пипер и т.н
и естествено Пробиотици
към детоксикацията ако не се подхожда внимателно - естествено е да ти стане лошо от натрупаните при ударното измиране на  разните паразити .гъби. вируси. бактерии и т.н токсини
Номера не е само прочистване на червата - въпреки че това е много важно  Peace

# 1 240
Анабел,а как се усъмни че имаш,какви ти бяха симптомите?И какво пи за да се изчистиш?
Искам да ви питам дали някой е запознат с руска клиника в Габрово,където се правело лечение само с билки?Моя позната ми спомена за тази клиника

Аз не се усъмних, ами направо открих доказателства. Отделно от това синът ми също беше заразен. Моето изследване беше отрицателно, както вече написах, на него - положително.
Пихме "Зентел", но се интересувам и от други методи. Търся начини да не го допусна пак. При мен симптоми нямаше, освен усещане за подуване на стомаха, което би могло да е от друго заболяване, което имам.
Оттогава мина месец, синът ми яде като разпран и е качил два килограма (беше сериозно под нормата). Обаче пък бяхме в болница по същото време (заради друго заболяване), на системи и силни лекарства, затова  не мога категорично да твърдя от кое точно е наддал на тегло.
Продължава да скърца със зъби нощем, за което лекарката ми каза, че отдавна не се приемало като типичен признак на заразяване с глисти.

Последна редакция: пт, 10 фев 2017, 15:10 от Annabelle*

# 1 241
Анабел., а докторицата каза ли "скърцането със зъби" симптом на какво е. Или те имат един дежурен лаишки отговор: На нервна почва., за вс нещо което не знаят, не разбират, не са чели. С толкова неуки доктори се срещнах юрез последните години, че направо понякога ми е унизително да контактувам с тази класа.
Нещо + положително. След прочистване от паразити при обичайните лошотии ми помага много топла вода със сода. Може и само топла вода с  или без лимон.

# 1 242
Не, не каза за скърцането. Аз винаги съм мислела, че е реакция на някаква сцена от съня.

# 1 243
Чисти паразити са си. Моя малкия скърцаше и след противопараз самолечение спря, напълня, започна да яде. Даже готви с мен с гол желание. Спи много добре. Слава Богу!😃
Моля ви кажете ми откъде да си намеря Вермокс за пролетното прочистване? 

# 1 244
На мен и това ми звучи съмнително, че в петък, като прочетох за този чай, пишеше, че САМО СЕГА е с 50 % отстъпка и остават още 5-6 часа до края на промоцията, а днес отново е обявено, че САМО СЕГА е с 50 % отстъпка и остават още 16-17 часа до края на промоцията... Явно това е цената, на която го продават, а обявената отстъпка е за заблуда на потребителя.
Другото, което ме притеснява, е, че уж е изцяло на билкова основа и го продавали онлайн, защото не искали да се слага надценка, каквато щяло да има, ако се продава в аптечната мрежа, а пък в същото време 60 лв за билки ми се струва доста - нито е извлек, нито е екстракт, нито е етерично масло от билки. Освен да става въпрос за килограми от някакви билки /което не ми се вярва/.
Но ми беше любопитно някой от писалите в тази тема дали го е пробвал и дали е коментирано тук, понеже още не съм изчела цялата тема.
[/quote

Общи условия

Активация на акаунт