Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е Сиофор 850 и за какво се използва?
Как се приема правилно Сиофор 850?
Какви са потенциалните странични ефекти от приема на Сиофор 850?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е Сиофор 850 и за какво се използва?
Сиофор 850 е лекарство, използвано за понижаване на високи нива на кръвната захар при възрастни пациенти с диабет тип 2. Особено ефективен е при пациенти с наднормено тегло, които не могат да постигнат адекватно контролиране на нивата на кръвната захар само чрез диета или упражнения. Може да се използва самостоятелно или в комбинация с други лекарства или инсулин.
-
Как се приема правилно Сиофор 850?
-
Какви са потенциалните странични ефекти от приема на Сиофор 850?
-
Какви са преживяванията на хората с употребата на Сиофор 850 за отслабване?
-
Какви са препоръките за започване и спиране на приема на Сиофор 850?
Т.е. след обяд спокойно да си го изпия или трябва да чакам определено време заради хапчето?
Много добре ми се отразява, преди да започна да го пия въпреки усилията ми, кантара си седше закован на страшни цифри. Премахна и главоболието ми, което продължаваше по 2-3 поредни дни, намали ми апетита и ми оправи нередовния цикъл.
, диетата /режима / на диабетиците е от 1200кал.,добре си се справила, продължавай, 
, това е истината. Или сама , както направих аз преди години. Спри с многото тъпчене, или иди в санаториум,ако не си сигурна в себе си.