Спряхте ли цигарите когато решихте да имате бебе?

• 5 206
  • 31
  •   1
Отговори
# 15
Не не съм опитва ме вече 8 години а,от две години не пуша и още не съм бременна.
А,и цигарите нямат нищо общо с правенето на бебе.

# 16
По-добре да се спрат.. по принцип, дори да не правиш бебе  Mr. Green

# 17
Аз пуша вече по 2-3 цигари на ден,а като стане ще ги спра напълно...сега чакам ову-то и искам да питам,ако няма цервикална слуз значи ли,че нещо не е наред,имам си всеки месец  и така разбирам,че съм в овулация,ама сега нещо не идва Shocked

# 18
Наличието на ЦС не означава, че имаш овулация.
Отсъствието на ЦС не означава, че нямаш овулация.
Т.е. ц.слуз сама по себе си не е знак за наличие/отсъствие на овулация. Ако искаш със сигурност да знаеш дали овулираш, трябва да правиш тестове за О. комбинирано с мерене на базалната температура.

# 19
Бях ги отказала за около 2 години като започнахме...и после пак ги пропуших.
Бебето още го няма. Confused

# 20
  • на последния етаж
И аз ги спрях след като видях положителния тест първия път (и мъжът ми последва от солидарност). Така и не пропуших след това.

# 21
 НЕ! Именно, когато бях бременна пуших най-много, макар и да знаех, че не бива. Така де, пуших до четвъртия месец, като се има на предвид, че разбрах за бременността в средата на третия.... ама не просто пушене, бях си ходещ комин (1,5-2кут./ден)! Sick
 Един ден мъжо ме хвана и ми обясни всички възможни последствия, които си ми бяха абсолютно понятни, и след този разговор ги спрях от раз. Три месеца след като родих пропуших отново, но цигарите далеч не ми бяха сладки както преди. Praynig

# 22
  • в две хубави очи; - музика - лъчи
ДА
в момента в който решихме да правиме първото бебе - спряхме и двамата цигарите - бебето стана на 3-тия месец
с втората бременност вече не пушех
и сега съм така само с ракийката една цигарка примерно - и то ако изобщо има ракийка - годишно един стек цигари - обичам на почивка докато някой забавлява децата да си лежа и да си пафкам - и позата крак връз крак с часовееее

# 23
  • София
Да разбира се,доста време преди това..ние за бебе се борихме 3г и половина.
Сега съм щастлива,че се отървах от тази гад,а и че не съм тровила и не тровя детето си. Съжалявам,но за мен една от най-грозните гледки е бременна с цигара,съжалявам,не мога да го приема. Бях страстен пушач повече от 15 години по кутия - две на ден,а на маса да не казвам  Sick ..и успях да ги спра,не вярвам на онзи който каже-не мога.

# 24
  bouquet Привет и от мен!
Правим опити вече трети месец, засега са неуспешни, но сме с надежда... със съпруга ми пушим и двамата, той по-активно, аз пуша умерено (ако така може да се нарече), но забелязвам, че в последните седмици като че ли почва да ми се пуши все по-малко... най-вече сутрин с кафето и след като се навечеряме... може би трябва да се възползвам от това временно явление, за да спра цигарите по-лесно, за да си облекча положението на по-късен етап при една евентуална бременност...
А някоя мама има ли понятие и впечатления от електронните цигари? Те какво влияние имат? (говорим ако се използват без никотинова течност)  newsm78

# 25
Цитат
А някоя мама има ли понятие и впечатления от електронните цигари? Те какво влияние имат? (говорим ако се използват без никотинова течност)  newsm78

За електронна цигара опитвала съм и да без никотин са и не ме влече не е като да си пушиш цигарата да гори тя само свети и има вкус на ягода това мога да кажа за тази електронна цигара  Wink
Влияние май никакво няма от тях,зълва ми си беше купила и съм пушила с нея обаче след някой месец я захвърли тъй като много бързо и падаха батерийте Laughing не знам дали ти бях полезна с отговора

# 26
И аз затова се зачудвам дали има смисъл да дам 100лв за нещо, което не знам дали ще ми допада... Имам доста познати, които успешно преминаха само на такива цигари и с месеци (че някои направиха вече и годинка) не са пушили обикновени цигари.
Хубавото е, че не е толкова вредна, ако няма и никотиново съдържание - изобщо даже не е вредна, можеш да си я пушиш навсякъде, няма кофти миризми...
Отплеснах се от темата, за което се извинявам   bouquet

# 27
За 15лева си купихме електронна цигара с мъжо от нонстопа,както и зълва ми,но я изхвърлихме Wink
Все пак опитай или искай на някоя приятелка вместо да даваш пари на вятъра,може пък да ти хареса не знам  Laughing

# 28
Не знам подранявам ли, или не, но 8-ми ден не пуша. Исках просто на някого да се похваля...

Blush

# 29
 Поздравления!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт