Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Откъде мога да закупя домашна машина за сладолед?
Какви фактори трябва да имате предвид при избора на машина за сладолед?
Може ли да се добавят парченца плодове, ядки, бисквити, мед или кленов сироп към машината за сладолед?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Откъде мога да закупя домашна машина за сладолед?
-
Какви фактори трябва да имате предвид при избора на машина за сладолед?
-
Може ли да се добавят парченца плодове, ядки, бисквити, мед или кленов сироп към машината за сладолед?
-
Каква е разликата между мек и твърд сладолед?
-
Използвали ли сте някога евтина машина за сладолед от магазин за стоки на намалени цени?

Вече не е проблем замразяването на купата. Не съм чела подробно книжката, та да питам опитните тук. Цялата купа ли се поставя или само част от нея? Като гледам не се разглобява, но да не направя грешка. След това я сглобявам с горната част, пускам да върти и наливам продуктите, нали? Аз я купих най-вече заради майка ми, която е диабетик и вече не можем да открием сладолед без захар в нашия град. Чакам да дойде лятото и ще направя сефтето.