Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Откъде мога да закупя домашна машина за сладолед?
Какви фактори трябва да имате предвид при избора на машина за сладолед?
Може ли да се добавят парченца плодове, ядки, бисквити, мед или кленов сироп към машината за сладолед?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Откъде мога да закупя домашна машина за сладолед?
-
Какви фактори трябва да имате предвид при избора на машина за сладолед?
-
Може ли да се добавят парченца плодове, ядки, бисквити, мед или кленов сироп към машината за сладолед?
-
Каква е разликата между мек и твърд сладолед?
-
Използвали ли сте някога евтина машина за сладолед от магазин за стоки на намалени цени?
От този клас машини, на които им се замразява предварително контейнера...не мисля че има разлика в отделните машини, освен в големината - на тази е 1 л., мен ме устройва идеално. За съжаление това е единствения сниман сладолед дотук, защото просто изчезва много бързо
, надявам се скоро и Aila да даде своите отзиви, така картинката ще стане още по-пълна ...
Чак се изненадах, може би и защото очакванията ми бяха, че едва ли ще се получи още от първия път, но факт! Лесно, бързо, в резултат хапнахме съвършен, вкусен сладолед! Надявам се и занапред машинката да се справя все така успешно! И аз, разбира се..