Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 106

• 52 677
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
nitka   Hug, почвам Simple Smile щом е с Енгин няма как да го пропусна, но понеже видях, че има само до 29 еп и реших ако са повече да изчакам, за да не ми се налага като сега с КВФ да тръпна до следващата серия.

hrissi_sz , добре съм заварила тогава ще почакам Simple Smile

# 136
Да си призная веднъж започнах, но някак си не ми се получи да го гледам. Но вие ме запалихте.

# 137
  • Бургас
Много ми харесва и Енгин в КВФ,и самия филм ,но не мога да се наситя на Облака и на Енгин,ще ме извините ако спамя темата с тези мои чувства. HugНе знам вече за кой път го гледам и все едно е за пръв.

# 138
  • В Града на Липите
Да си призная веднъж започнах, но някак си не ми се получи да го гледам. Но вие ме запалихте.

Първа серия стресна не само теб. От там нататък нещата са по-смилаеми и плавни, така да се каже. Но сценарият е на ниво. Мерал наистина е невероятна. Няма разводняване, и се люшкаш от една емоция в друга. Смях през сълзи общо взето.

nitka , видях че се поправи за ръцете. Поздрав за теб. Другия път да не ги пропускаш Grinning

http://www.youtube.com/watch?v=2GLiUqBZhok

# 139
сигурна съм, че само заради присъствието на Енгин си заслужава. Този глас и тези очи, не могат да бъдат подминати с лека ръка  Embarassed

# 140
  • София
За Облака
А знаете ли,аз тази любов не мога да я пренеса в реалността/както се опитват да направят  с Берен и Енгин/.Мустафа Булут си е изцяло във филма.Разграничавам го много от самия Енгин.Толкова съвършено го е пресъздал,че е създал изцяло отделна личност.Сякаш някъде там наистина съществува Мустафа Булут...Не знам дали изобщо успях да напиша това,което исках,но не ми хрумва как да го изразя с думи newsm78.

п.п.Дано приемате и в клуб "Загоряла манджа",сериозно съм се запътила натам. Laughing

# 141
  • Бургас
Но да знаеш,че там Енгин е коренно различен ,там е изискващ,подлудяващ и до голяма степен егоистичен ,но отново много влюбен.Но въпреки всичко няма да останеш в никакъв случай разочарована.Според мен този темперамент много му отива .Не че не го харесвам и като Керим нежен и разбиращ,но като Мустафа е огън/май си падам по-лошия Енгин Embarassed/

# 142
  • София
Engin Akyurek Universal Fans Club
last 14 days
wedding ceremony of Kerim Ilgaz and Fatmagul Ilgaz on may 5th at 8 o'clock Cengelkoy ISTANBUL

# 143
  • Бургас
Хриси мерси Hug,мой любим клип  bouquet

# 144
  • София
Engin Akyurek Universal Fans Club
last 14 days
wedding ceremony of Kerim Ilgaz and Fatmagul Ilgaz on may 5th at 8 o'clock Cengelkoy ISTANBUL
Това го приемам за покана Laughing!

# 145
Здравейте момичета  bouquet,
Аз също се записвам в групата за "Облака" след края на КВФ.  Hug

п.п. За сега пиша повече в другата тема "Пепел от рози", но редовно ви чета и гледам сериите по Канал Д. Започнах да гледам сериала по БТВ и да пиша в новата тема, но после не издържах и изгледах епизодите с превод.  Laughing Този сериал и мен е завладял тотално Mr. Green...луда работа...

# 146
И аз съм в групата за облака.
Момичетата обичат лошите момчета.

# 147
Не знам дали са пускани  Embarassed Embarassed

# 148
  • На изток от рая...
За Облака
А знаете ли,аз тази любов не мога да я пренеса в реалността/както се опитват да направят  с Берен и Енгин/.Мустафа Булут си е изцяло във филма.Разграничавам го много от самия Енгин.Толкова съвършено го е пресъздал,че е създал изцяло отделна личност.Сякаш някъде там наистина съществува Мустафа Булут...Не знам дали изобщо успях да напиша това,което исках,но не ми хрумва как да го изразя с думи newsm78.

За Облака

Аз те разбирам на 100%. За мен единствената "нереална" сцена в целия филм беше финалната - колкото и абсурдно да звучи. Имам чувството, че всички тези оператори, сценаристи и помощници ни махаха, за да прекъснат транса, в който ни бяха потопили. С едни такива хитри усмивчици, сякаш ти подвикват "Ехооо, събуди се, това беше просто филм". Невероятен филм, неповторим Мустафа Булут.

# 149
Аз ще се включа за лятната група! Поне докато седя по цял ден в магазина,да имам с какво да се занимавам! А и няма да ми е скучно и пак ще съм си с вас! А след това на есен може да си продължим с КВФ по БТВ и да се смеем на дублажа!!!

Общи условия

Активация на акаунт