Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 106

• 52 685
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
За Хиацинт и  Морски бриз Peace Peace

# 151
  • между морето и небето
Кой се е заел със списъка?

Записвам се в групата за "Отвъд облаците". Макар че през лятото не ми остава време да се обърна.

Ако ми остане време, днес ще прегледам отново 1-ва серия. Замислих се Crossing Arms, само аз ли съм видяла по-различен начин сцената с гмуркането на Керим?

# 152
До Черна котка, бял котарак,

Облака е мн хубав сериал. Аз нямах намерение да го гледам( не гледам много турски сериали), но видях, че много го хвалят тук във форума. След като Енгин успя да ме завладее с ролята си като Керим, исках да видя как се справя в друга роля, различна от тази на Керим. Е, справя се невероятно. Дори мога да кажа, че ми харесва повече от Керим ролята му, по-сложна е.
В Облака има една тръпка, която те гъделичка и те държи на нокти. Поне при мен е така. Особено в сцените на Мустафа и Нарин направо настръхвам. А Енгин е адски убедителен в ролята, птосто забравям, че това е герой. Така че мисля, че няма да те разочарова филма, особено ако си фен на играта на Енгин.  Simple Smile

# 153
до всички които не са гледали облака горещо ви го препоръчвам аз сега ще го започвам повторно, нали знаете повторението е майка на знанието

# 154
# 155
Няма ли кой да преведе поста на dani_pop, че с гугъл направо се втрещих.

# 156
Кой се е заел със списъка?

Записвам се в групата за "Отвъд облаците". Макар че през лятото не ми остава време да се обърна.

Ако ми остане време, днес ще прегледам отново 1-ва серия. Замислих се Crossing Arms, само аз ли съм видяла по-различен начин сцената с гмуркането на Керим?

Gabie, аз също си помислих, че се гмурка, за да провери, да не би да се е удавила. newsm78
Мисля, че ако не беше Мерием и ако Фатма се беше свестила по-рано, сама на плажа, можеше и да се стигне до това развитие на нещата. Според мен, Керим също така е изтълкувал нещата...още повече, заради случката с майка му. Може и така да ни се е сторило...знам ли newsm78

# 157
  • София
За Облака

Аз те разбирам на 100%. За мен единствената "нереална" сцена в целия филм беше финалната - колкото и абсурдно да звучи. Имам чувството, че всички тези оператори, сценаристи и помощници ни махаха, за да прекъснат транса, в който ни бяха потопили. С едни такива хитри усмивчици, сякаш ти подвикват "Ехооо, събуди се, това беше просто филм". Невероятен филм, неповторим Мустафа Булут.
newsm10 Hug
Облакът изпъкна покрай играта на Енгин в КВФ и ми е много мъчно, че Мерал я няма,за да разбере,колко още хора е докоснал и колко много фенове има нейният филм.И ще има все повече,сигурна съм.

Габи,още няколко момичета писаха,че мислят като теб,затова се замислих и аз newsm78.
Гони, Мука на първата снимка е направо сладка,да й се ненадява човек.Аз мисля,че е голям сладур в реалността,майтапчийка,купонджийка,изобщо весел човек...

# 158
до всички които не са гледали облака горещо ви го препоръчвам аз сега ще го започвам повторно, нали знаете повторението е майка на знанието
На изуст ли ще го учиш?
Аз правя така с КВФ за кой ли път.

# 159
Gabie сцената е във 2 серия. Аз, да си призная, макар че съм повтаряла много пъти сериите, точно тези съм гледала най-малко, кошмарни са ми. Но снощи си опресних 2 серия да се убедя как се пробужда съзнанието на Керим и съвестта му, как я търси и си спомня какво се е случило. Трогателна е ФГ как има видения с Мустафа, надяваше се единствено на неговата подкрепа, а той я изостави.

# 160
  • Бургас
Ей мацки,да не ме пропуснете в списъка за Облака... Naughty Hug/ако има такъв де Wink/

# 161
Привет wavey Kissing Heart Two Hearts
Благодаря на Круела  Hug за превода на диалога; и на Джолева Hug за слухчетата  Peace

Винаги съм била против това противопоставяне на актьори и сериали  #Crazy
Всички артисти си имат своето място в киноиндустрията и в сърцето на феновете си Peace

за целувките на плажа Grinning Embarassed Heart Eyes
Фатмагюл си беше активна и още как Heart Eyes и това може би разпали кръвта на Керим по- вече ,та засмука и двете и устни Embarassed Joy в никакъв случай ,не съм съгласна,че Фг си е стискала устните hahaha

Радвам се,че са се сетили да си подменят снимките на брачното свидетелство,милите правят всичко възможно наистина да започнат ново начало,без сенките си от онази ужасна нощ...

Интересен момент е срещата на Перихан с Кадир бей Thinking

На всички ви желая ДОБЪР,УСМИХНАТ И ВЕСЕЛ УИКЕНД!!!
Скрит текст:

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 11 нови отговора.

Е, не - просто е невъзможно да сме в час с темата Joy Joy Joy

# 162
# 163
Вижте какво намерих в Engin Akyurek Universal Fans Club:
Скрит текст:
SWEET POEM WRITTEN BY ESRA AKTA.TRANSLATED BY CITI
I am obsessed with Engin
How nice!
I am drinking Engin
And becoming drunk. Nice…
... If I don’t like the color of the sea
I am rubbing a little bit Engin on it to beautify it.
I am writing songs and poems
On Engin
My clock is always five to Engin
Or it is five past Engin
Wherever I look at, all I see is Engin.
If I close my eyes, I think of Engin
If you ask me the what season it is, I would tell Engin
What day is it? It is Enginday
He makes me to continue to live day by day
His scent spreads throughout the streets
I see his eyes during the dawn,
His lips during the redness of the sunset
I resent if you praise another man near me
If you are going to praise Engin, then you can sit with me
I drink a glass or two with you and we converse Engin
Then you will love him as I did.
But, no way!
I won’t give up Engin
Go ahead, take my single cloth
I have 10 Liras in my pocket
Take that as well if you have to
I think of Engin, I don’t get cold
I repeat his name three times, I don’t feel hunger
You think being broke is something?
Even death is not as bad as being without Engin
May the ships don’t come over to his port sink
May the trains don’t pass his station topple
May the heart doesn’t love him petrify
May the eyes don’t see him be closed
May the tongues don’t praise him get dried
Two times two four, I carry Engin
And from now on, in this world
May the name Of the love be ENGIN …
'
и тази снимка на Мустафа:

# 164
  • Пловдив

Скрит текст:
Last 14 days
wedding ceremony of Kerim Ilgaz and Fatmagul Ilgaz on may 5th at 8 o'clock Cengelkoy ISTANBUL
son 14 gun
Kerim Ilgaz ve Fatmagul Ilgaz dugun partisi mayis 5 saat 8 de Cengelkoy Istanbul

Във фейс пространството върви инфото, че сватбата ще се снима на 5 май. Това прави за нас - 74 серия.

Общи условия

Активация на акаунт