Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 106

• 52 547
  • 744
  •   1
Отговори
# 45
Според моите, макар и може би наивни, представи Керим отиде "възможно най-бързо" да я търси. Разбира се, че беше късно, но той още не беше съвсем добре в главата или наясно със случилото се.
Дрогите иначе не го оправдават наистина, но те са реалната причина за неговото падение.

# 46
  • между морето и небето
dana78,  Hug

ValentinaP, Като гледам сериала, толкова мисли ми се въртят из главата, не за героите, а за себе си и тези, около мен.

Лека нощ и сладки сънища!

# 47
Благодаря ви, момичета, прави сте, погледнах пак тези сцени. Мина доста време, докато му просветне, но отиде да я търси. Лека нощ! Пожелавам ви спокойствие и утеха  Hug

# 48
  • Разград
Engin akyurek & Beren saat clip - 1

# 49
Прошка може да се даде и без да бъде поискана.Така или иначе ако някой ти поиска прошка,ти може да не си готова да я дадеш.Даването на прошка не е само израза „прощавам ти”.За да се стигне дотам се преминава през една голяма душевна буря.Зависи разбира се за какво става дума,но аз говоря за голяма прошка,за нещо,което не може току така да се прости,защото последствията от греха на другия ги виждаш всеки ден с очите си.И те никога няма да изчезнат.Но трябва ли човек да живее с омразата,не е ли тя по-лошият спътник,който ти доотравя живота.Чистият човешки егоизъм и чувството за съхранение,би трябвало да ти кажат „загърби омразата,прости и се освободи”.Повярвайте ми,това е много трудно осъществимо,но е правилно.Давайки прошка,човек се разделя с миналото и живее днес.Пък другият него господ да го съди,когато намери за добре.А защо говоря за омраза,защото при голямата прошка тя е винаги налице.

А сега е време да ви пожелая сладки сънища.

# 50
Сладки сънища, момичета! smile3524

# 51
  • София
Сладки сънища и от мен Simple Smile))

bowuu

# 52
  • Разград

# 53
# 54
# 55
  • Варна
Добро утро

# 56
Мушмулата да ви маркира, че след работа ще се посвети на изчитане. Не мога да ви догоня тези дни.

# 57
  Добро утро  Hug

# 58
  • Пловдив

Добро утро и от мен. Време за кафе....

# 59
Dimony , винаги съм съгласна с теб! То няма твой пост ,който да не харесам,имам чувството ,че си чета мислите ,явно сме от една и съща кръвна група  Hug  Hug  Hug

Общи условия

Активация на акаунт