Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 106

• 52 576
  • 744
  •   1
Отговори
# 60
  • варна
Добро утро ,нов ден -нова тема ,Просто сте невероятни ,при вас е много забавно ,жалко че не мога подробно да ви следя  Hug
 Goni  страхотна снимка   bouquet

# 61
Добро утро, момичета и от мен! Слънчев и весел ден! Hug Hug

Скрит текст:

~ Щастието никога не намалява когато го споделяме! ~ஐ..•.ஐ~

Буда ~ஐ..•.ஐ~

Скрит текст:
идеики : Peace

# 62
Добро утро момичета, нямате изчитане човек да ви остави за няколко часа и после не може да ви смогне.

# 63
Добро утро и от мен!
Виждам, че снощи сте се развихрили да сравнявате Енгин и Каванч. Аз лично не го харесвах в началото много Енгин, докато не загледах Облака. Тогава останах потресена. Невероятен е просто, няма спор. Каванч също ми беше лигав, но като го видях в Езел не повярвах на очите си, даже се чудех как са му напомпали толкова мускули. Мъжа ми, който от турските само Езел е гледал направо не ми повярва за лигавите му роли в други филми и като му пусках снимки остана втрещен. Талант имат и двамата е то много. Останалото е въпрос на вкус, а аз предпочитам чернички с тъмни очи. Както казвам често - затова взех мъжа ми, а не Брат Пит (те са родени на една дата).
Сядам да чакам някоя подсказка, че нещо много скромно го раздават тази седмица, миналата имахме преразказ на епизода, а сега една ковачница и нищо. Интересно ми е със Селим и Аиче какво ще стане, а и Мустафа какви ще ги сътвори. Не може просто да го оставят да си гние в затвора полудявайки леко (или все по-тежко), все ще му измислят нещо да вгорчи живота на сладурите.

# 64
Добро утро на всички!!! wavey

# 65
ЧЕТВЪРТЪК-21:00 Всъщност наистина си права
тази реплика  " не тук, скъпа"  или нещо подобно, Керим го показа с поглед и жест!
Отново достатъчен му беше изразът на очите!

Damon не започвай и мен, аз не си мисля такива неща, просто си разсъждавах и после дълбоко съжалявах!

Моля те бъди сам с твоята истина! Ти си на друг полюс и гледаш друг филм.

# 66
Добро утро и от мен!

Аз онзи ден споделих за Къванч, но пак да си кажа. И на мен ми е сладникъв, въпреки, че много го харесвах в Перла. Но за мен е слаб актьор. Лесна и непретенциозна роля като тази в Перла, той я играеше ужасно, според мен. Затова не гледа ЗП и Двама завинаги. Мое мнение

# 67
Добро утро!

Ама кое ли му е доброто, като разбирам, че снощи онова нещастно хакерче е издало наградата от конкурса „Най-еротичен сън с Керим”?!  Crossing Arms  Ai Se Eu Te Pego!   Wink Ако го набарам ще му скъсам… кабелите. Но вече всичко е оправено.  Peace Енгин си смени номера. Знаем го само аз и съпредседателят Slawena.  smile3503 Така, че спокойно си сънувайте и споделяйте, че време не остана.   typeuu

Едно сладурско гифче.

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 21 апр 2012, 09:21 от Cruela

# 68
  • Варна
Добро утро на всички и интересен съботен ден, изпъстрен с обич, добрини и усмихващи случвания!

Разсъждавайки над образа на Керим, направих асоциация и го свързах с един друг образ изграден от Ръдиард Киплинг в "Ако"
Има няколко превода от оригинала, но този ми е любим
Колкото за сравнението "Бяла перла - Черна перла" без замисляне за мен Енгин е явление от висока класа, не само в турското пространство.
Дано има шанс да се развие и покаже цялата си палитра от възможности.

И а дано дойде да предаде няколко урока на младото ни поколение актьори, артисти... че изоставаме и вече и прахта не можем да дишаме на изпреварилите ни

Последна редакция: сб, 21 апр 2012, 09:27 от баба Ана

# 69
~ ♥ ~ Нежно утро Приятели!Красив Съботен ден,изпълнен с много усмивки и щастливи моменти! ~ ♥
Прочетох, че едно дете се усмихва средно на ден 400 пъти, а един възрастен...17.
Усмихнете се сега! ...Усмихвайте се днес! ...Нека провалим статистиката Simple Smile))
Усмихнат ден!

# 70
Cruela  хубаво си я постнала тази снимка с полегналата целувка, ама какво ли пише върху нея.
Моля ви, нека знаещите да кажат..

Днес напук на вчера съм усмихната!

# 71
  • София
Добро утро,милички Mr. Green!
Още не съм пила кафе,но вече имам мнение по въпросите hahaha Joy...

И още нещо не ми е съвсем ясно. После, вече в Истанбул, Фатмагюл все питаше аблата Керим ли я е пратил на брега заради нея, ядосваше се от мисълта, че е така, наричаше го лъжец. Нямаше ли да е по-добре да беше пратил помощ наистина?
Вале, мисля че тук на Фатмагюл й беше важно по-скоро отношението на Мерием и дали може  да й  се довери, не толкова самият Керим .Ако Керим я беше пратил,за Фатмагюл тя щеше да бъде вид съучастник-"онзи си свърши мизериите и прати мама"-нещо в този стил.
Да си призная момента с потапянето на Керим изобщо не го бях възприела по този начин.Аз си мислех,че се гмурна от някакъв тип отчаяние и желание да потъне във водата и повече да не излезе.Когато се появи на повърхността заплака от безсилие.Така усетих аз нещата.Но ще трябва да си пусна този момент пак,може би наистина е търсил нея newsm78.

Хубав ден на всички! Hug

# 72
Добро утро, момичета! Hug Аз със закъснение видях, че вече сме в нова тема Cry
Евелина, който не е гледал Аси, нищо не е гледал! Звучи пресилено, но повярвай ми, така е! И аз бях резервирана и го изгледах 3години след като го даваха по ТВ, и от тогава не мога да спра да го гледам, три пъти на един след друг. Никой друг филм не може да ме грабне и развълнува така. Аси е магия, болест, от която няма оттърване txtloves
Извинявам се на всички съфорумки, че се отклонявам от темата за КВФ, но не знам как да го скрия Blush
Приятен, слънчев и ползотворен ден на всички!

# 73
Cruela  хубаво си я постнала тази снимка с полегналата целувка, ама какво ли пише върху нея.
Моля ви, нека знаещите да кажат..
Днес напук на вчера съм усмихната!

Останахме без дъх докато гледаме! (заглавието)
Само за това се говори! (в червеното)

(Обсъжда се страстната целувка на Фатмагюл и Керим)  Peace

# 74
  • NICE,FRANCE

Добро утро от един убийствен Керим!!!

Общи условия

Активация на акаунт