Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 106

• 53 005
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
Няма нищо чудно в това,че Керим не обясни на Ф.какво се случи с него при целувката.Никой мъж не би го обяснил точно в този момент.Това не е само за да и го спести,но и защото първо той трябва да предъвка за себе си ситуацията.Нормална реакция.
Да Peace!Не го и усетих,като кой знае какъв проблем,по-скоро нещо което е моментно.Керим ще се справи с това,сигурна съм.Дори много по-добре е,че не сподели с нея.

Скрит текст:
Аз си мисля, че Керим не сподели с ФГ, за да не и припомни ужаса от една страна, а от друга да не я върне назад, точно когато тя осъзна любовта си- колко са силни чувствата и към него.
От друга страна, точно сега той се нуждае от прошката и, за да се излекува, но едва ли някога сам ще си прости!

Детето на Хаджер, ако бъде поверено на Фатмагюл тотално ще ги обърка пак... това е като намек за 3-ти сезон, но не ми се вярва. Керим ще може ли да гледа детето на Мустафа, а самия Мустафа няма ли съвсем да превърти на тема Фатмагюл и мечтите му с нея?! ... би разводнило филма!

# 556
  • Разград
Engin akyurek with beren saat clip - 4

# 557
Аз пък съм убедена,че нямаше да и се върне в този момент спомена за изнасилването,защото ако беше така,това щеше да се случи още преди Керим да стигне дотам,защото тя е жертвата и защото тя е жена.Тъкмо напротив,тя го желаеше толкова много,че в този момент сама пое инициативата и възбудата и не би могла да я отнесе другаде,точно затова,защото тя го прави,тя го иска.Докато за Керим това беше изненада,той не си представяше,че от тази целувка ще се стигне дотам.Той и в мечтите си едва ли е стигнал дотам.

# 558
  • Разград

Скрит текст:

# 559
Привет wavey Kissing Heart
наистина много хубава серия! А с превода още по- вече Peace

Защо Керим не покани Фг на чай в стаята си newsm78 Grinning Heart Eyes
Аз исках да са по- интимни преди сватбата,но не съжалявам- всяко нещо иска време...и до там ще стигнат, но...
този път усетих нещата по друг начин Thinking
когато Керим мачкаше с потни и треперещи /предполагам Heart Eyes/ ръце ключовете пред неговата стая и беше толкова смутен милия...предполагам ,че е мислел за ... luvbed и за това беше толкова нерешителен...
...а после се осъзна ,че можеше например да я покани и на чай....и се ядоса на себе си...след което  притихна на фотьойла изумен от прозрението ,че Фг вече може би е готова...уникално пресъздаде тази смесица от чувства...

...мислех си- защо не говориха- сами на плажа са - за себе си ,за чувствата ...или каквото е да е...
...а то е имало и такъв разговор- в ресторанта на закуска... Peace
сами си признаха колко дълъг път извървяха да тук...и много мило Фг му призна ,че вече го познава и му има пълно доверие...а още по- сладко я целуна по нослето той... Embarassed Heart Eyes bowuu

Голям кеф- отнеха "величието" на  Решат Яшаран   Mr. Green  Twisted Evil
...и за кой ли път свалям шапка на комшиите- умеят да правят кино и това си е Peace
И тази сцена беше много силна- ридаещата Хилмие и истеричния смях на Мюнир...застиналите фигури на  бившите съпрузи...
браво на Перихан- достойно поведение Peace

Обаче сцената в затвора не ми стана ясна newsm78
Разбрах,че Мустафа е загубил уважението на съкилийниците си,но защо newsm78
Защото пише писма на "омърсената  "  бивша годеница,или защото на времето е обърнал гръб на   годеницата си защото е ... newsm78 "омърсена"

Изобщо не ми минават пред мен тия "добрини " на Мукадес Mr. Green
да писмото беше много хубаво, но тя мисли не за комфорта на зълва си , а собствената си кожа Crossing Arms
искам да излзе наяве номера й с писмата- и не защото Керим  се съмнява в Фг , не  Naughty
а защото да имат причина  да я отсвирят от съвместно съжителство с тях...как само се подигра на Керим,когато каза на Фг "единствена моя"...за какво им е такава Мукадес ooooh! ooooh! ooooh!
надявам се , писмото на Мустафа да я злепостави Outta Joint

Не съм ви чела още ,само разбрах ,че Camile Hug си има рожденик Grinning
да ти е жив и здрав и много да те слуша  bouquet Hug

# 560
Ще се допълня.Фатмагюл не направи това от съжаление към Керим,от мисълта,че му е време да си получи наградата.Тя беше подвластна на собствените си чувства и нужди.Поемайки инициативата,няма как да свърже момента с онова,което и се е случило.Единствената възможност това да и се случи пак е ако той изведнъж стане много по-активен,ако предприеме стъпка към един по-страстен и грубоват секс.Аз от Керим това не го допускам и затова го изключвам.А като потвърждение на това,което казвам,са думите на Фатмагюл,„ако Керим тази нощ ми беше казал,остани при мен да спиме заедно,щях да го направя.Така го чувствах в този момент.Не усещах нищо лошо.Много съм щастлива.Занапред всичко ще бъде хубаво.Искам Керим винаги да е до мен.Само малко ме досрамя.“Цитирам по памет и не спазвам хронологията на репликите,но те са показателни.А освен това,показателно беше и цялостното и поведение тази вечер,всеки жест,всяка дума,подканващото кимане с глава.

# 561
  • София
....И точно този срам й попречи да усети проблема на Керим.Беше много самовглъбена в собствените си усещания и така им се радваше.

# 562
Аз мисля,че тя нямаше как да усети проблема на Керим.Според мен тя си помисли,че той се страхува за нея,че не е готова.И затова продължи с подсказките.Ако предполагаше каквото и да било друго,не би се усмелила да го насърчава.
Всички хора сме устроени по един и същи начин по отношение на физиологични потребности и чувства,които в определени ситуации и моменти не са лесно контролируеми.Няма значение какъв е цвета на кожата,религията,традициите,обичаите.Може би затова комшиите имат такива разбирания,защото според тях такива ситуации и възможности не трябва да се допускат,трябва да се бяга от тях.Жената отишла сама някъде си,където подпиинали мъже са се разгонили си е сама виновна.Знам ли,опитвам се да си обясня как човек може да стигне до такъв начин на интерпретация.

# 563
Ами значи казвате,да подхващаме "Ако бях облак"..Да започвам тогава!!! Само не знам от къде да го гледам??

# 564
  • София
Привет wavey Kissing Heart
наистина много хубава серия! А с превода още по- вече Peace

Защо Керим не покани Фг на чай в стаята си newsm78 Grinning Heart Eyes
Аз исках да са по- интимни преди сватбата,но не съжалявам- всяко нещо иска време...и до там ще стигнат, но...
този път усетих нещата по друг начин Thinking
когато Керим мачкаше с потни и треперещи /предполагам Heart Eyes/ ръце ключовете пред неговата стая и беше толкова смутен милия...предполагам ,че е мислел за ... luvbed и за това беше толкова нерешителен...
...а после се осъзна ,че можеше например да я покани и на чай....и се ядоса на себе си...след което  притихна на фотьойла изумен от прозрението ,че Фг вече може би е готова...уникално пресъздаде тази смесица от чувства...
Peace
Фг и Керим вече спаха веднъж в едно легло.Обаче тогава това беше за тях само по себе си събитие,те не искаха и не очакваха нищо друго,просто направиха тази крачка,да спят един до друг.Сега обаче съвсем други мисли са им в главата...Това го спря,Фг вече не може просто да си спинка сладко до него...до него ли е,по-сериозни работи ги очакват...
Такива работи си мисля аз!

Милена,ако съм те разбрала правилно,в нета не знаеш от къде да го гледаш, нали?!На първа страничка в първия пост на Марианка има препратки към всеки епизод.

# 565
Добър ден и от мен!
Благодаря за превода на серията! Момичета,невероятни сте! Но на мен ще ми се наложи да го гледам чак довечера,понеже нет-а ми в магазина е много слаб! Едва след това ще мога да коментирам!
А дотогава:
18+ !!!
Скрит текст:
След сцената на плажа,К. и Ф се запътват към стаите си!
Ф: Керим,много искам да пием чай,но ако може да е в твоята стая,че в моята ще събудим абла-та! Съгласен ли си?
След кратко колебание,К я прегръща нежно,целува я страстно и казва:-Добре! Но докато ти пиеш чай,аз ще се изкъпя!Нали снощи цяла вечер пазех прозореца и мислех за теб и ....така!
Влизат в стаята,К съблича якето си ,приготвя чаша чай на Ф. , и се устремява към банята с един чифт дрехи.Ф. отпива от чая,ослушва се и чува че К. не заключва вратата! Оставя чашата на масичката, внимателно се съблича,разпуска коси като  на някоя самодива и внимателно пристъпя в банята,а там нашето момче е под душа и пее песента от 70-та серия(на която му приглася Рахми). Ф. се спира,заслушва се в думите и след миг внимателно отмества вратата на душ-кабината!
 К. се ококорва:- Любов моя! Какво има?
Ф: Нищо,любов моя! Като ти не разбираш от намеци,аз пък вече не мога да трая! Или ще ме целуваш,или още тази вечер се прибирам у дома!!!
Керим прегръща Фатмагюл и я вкарва под душа. Започва да я целува,докато и двамата не започнат да примират от страст,след което я взима на ръце и я отнася в стаята,полагайки я нежно върху леглото.(За продължението на сцената,моля,използвайте трейлъра на Хриси!)
....
....
....
....
....
Керим бавно отваря очи,и си казва:
-Ех,братле,пак си сънувал! Дано някой ден сънят ти се сбъдне!!!
А в нейната стая Фатмагюл се смее пред огледалото:
-Ох,Керим,Керим!Хубаво че бях аз,че иначе пак сам щеше да си спиш! ЕХхххх,мъже,мъже!!!!

# 566
  • NICE,FRANCE
Ами значи казвате,да подхващаме "Ако бях облак"..Да започвам тогава!!! Само не знам от къде да го гледам??

Заповядай Hug
http://DMCA-removal-from-Google/browse.php?search=%C0%EA%EE+%E1% … =1&searchrs=0

# 567
Л_Дани   newsm10
Малчева  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 568
Благодаря ви!!!

Аз сега го гледам в "Брак с чужденец!.Ами той голяма смешка е там!!!  Laughing

# 569

С тази прекрасна музика поздравявам всички!
Скрит текст:
Изгледах серията с превод,изчетох ви и мнението ми е мелко по-различно.Направи ми впечатление,че Фатмагюл се изненада от намека на Мукадес за онова нещо,което отново затвърждава убеждението ми ,че тя не е готова за него.Да,признава любовта си, целува се с удоволствие,даже може и да се наспи до Керим,но това е.Така че реакцията на Керим на плажа си беше много на място,все пак той е по-опитният и по-знаещият.Тя не напарави аналогия просто защото за нея такава нямаше.Разбира се,нашето момче можеше да я покани да пият чай,но и той след две години строг сух режим едва ли би могъл да реагира адекватно. Той наистина никога няма да направи нещо ,за което тя не е готова,ама и тя да вземе малко да се поподготви-я книжка,я филмче,че и на зрителите вече взе да ни писва-от 30 серии все са готови и нищо...
Извинете,че клипът е по-старичък,но и него ползвам за илюстрация на мнението си. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт