Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 106

• 53 002
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
  • София
За превода   bouquet
Само двойката Керим и Фатма ще коментирам.
Първо ,то Фатма как пък изведнъж е толкова готова . Shocked
Второ , Керим милия  ooooh! го изкараха  newsm78 импотентен Shocked след толкова засилки.Кои нормален мъж ще реагира така , а камо ли след всичко , година и половина суша Embarassed ShockedТя е забравила явно ма той"помни"  Shockedдръжки  hahaha hahaha hahaha

Филма е бил кауза Hug от много епизоди насам не е ,сериал .Като много други , сериали  Joy Joy Joy

# 571
Дани,как пък ти дойде наум,че реакцията на Ф. в кухнята е показател,че не е готова.Какво друго можеше да каже точно на Мукадес,когато се чувства разкрита?

# 572

Марката на  телефона newsm78 newsm78 newsm78?????

http://www.google.bg/search?hl=bg&cp=14&gs_id=17&xhr … =1280&bih=909Погледни този линк мисля че е Blackberry bold бял

# 573
Забравих да благодаря за превода   bouquet  bouquet  bouquet

# 574
  • София
Shatzi,
С Първо и Второ не съм съгласна,да не се повтарям,аз си казах мнението вече Peace.
Обаче за третото си права.Филмът отдавна трябваше да свърши.Имаше някои събития,без които можеше да минем/отвличането на Фг, писмата от Мф/ама сериал си е,това е положението.Малко му падна качеството,заради това разводняване!

# 575

С тази прекрасна музика поздравявам всички!
Скрит текст:
Изгледах серията с превод,изчетох ви и мнението ми е мелко по-различно.Направи ми впечатление,че Фатмагюл се изненада от намека на Мукадес за онова нещо,което отново затвърждава убеждението ми ,че тя не е готова за него.Да,признава любовта си, целува се с удоволствие,даже може и да се наспи до Керим,но това е.Така че реакцията на Керим на плажа си беше много на място,все пак той е по-опитният и по-знаещият.Тя не напарави аналогия просто защото за нея такава нямаше.Разбира се,нашето момче можеше да я покани да пият чай,но и той след две години строг сух режим едва ли би могъл да реагира адекватно. Той наистина никога няма да направи нещо ,за което тя не е готова,ама и тя да вземе малко да се поподготви-я книжка,я филмче,че и на зрителите вече взе да ни писва-от 30 серии все са готови и нищо...
Извинете,че клипът е по-старичък,но и него ползвам за илюстрация на мнението си. Heart Eyes
Благодаря ти! Клипът е чудесен много ми хареса!!
Скрит текст:
Скрит текст:
Winkспециално за теб!!

# 576
Shatzi,филмът е кауза и в това няма нищо лошо.
71-ви епизод беше едно препускане.Освен готовността на Фатмагюл,имаше и други детайли дето ни ги дадоха на готово.Аз вече писах,че не ми допадна как се отнесоха към Керим сценаристките,но това си е тяхно право.Всичко обаче си има обяснение,не  е невъзможен и този вариант.Аз лично не бих го избрала,но аз не съм сценаристка.
Възможно е и в следващите епизоди да има такова препускане.Може пък и да ни изненадат и да ни дадат нещо повече от живота на героите след разрешаване на основния проблем.Може и затова да го правят.

# 577

С тази прекрасна музика поздравявам всички!
Скрит текст:
Изгледах серията с превод,изчетох ви и мнението ми е мелко по-различно.Направи ми впечатление,че Фатмагюл се изненада от намека на Мукадес за онова нещо,което отново затвърждава убеждението ми ,че тя не е готова за него.Да,признава любовта си, целува се с удоволствие,даже може и да се наспи до Керим,но това е.Така че реакцията на Керим на плажа си беше много на място,все пак той е по-опитният и по-знаещият.Тя не напарави аналогия просто защото за нея такава нямаше.Разбира се,нашето момче можеше да я покани да пият чай,но и той след две години строг сух режим едва ли би могъл да реагира адекватно. Той наистина никога няма да направи нещо ,за което тя не е готова,ама и тя да вземе малко да се поподготви-я книжка,я филмче,че и на зрителите вече взе да ни писва-от 30 серии все са готови и нищо...
Извинете,че клипът е по-старичък,но и него ползвам за илюстрация на мнението си. Heart Eyes
Дани, на мен ми направи впечатление абсолютно същото нещо.
Тя психологически го преодоля, но не се знае при физически контакт какво би се пробудило у нея. Керим усети точно това и от там се породи колебанието му. Но се чудя как се удържа? В смисъл - не познавам овен, който да си науми нещо и да не строши стената с глава - затова се чудя, че на два пъти тръгваше и се връщаше.

# 578
Аз пък харесвам сериала точно такъв,какъвто е и изобщо не е разводнен.На мнение съм,че ако Керим в стремежа си да не нарани Фатмето и защото той все пак не знае,че тя е готова за последната стъпка,то тя ще му го каже.Вижте какво се получи когато той беше разстроен от писмото на майка си-тя му намекна,че е точно това ,което мисли и чувства.И той на пияна глава като реши да се пробва отнесе юмрука.По-късно-на следващата серия,когато отидоха на хижата той й зададе директно въпроса-дали го обича.Е,когато тя му каза,че го обича,той чак тогава повярва.Може и сега да е така-при всички случаи той усеща нейните знаци,но не е сигурен доколко е готова.Пък и за нея това ще бъде първия любовен акт с желание,тя до сега не е стигала до този момент.Затова си мисля,че той спря на плажа

АААААА,сетих се още нещо-както би казал нашия приятел DANON-може да си е забравил презерватива!

# 579
  • София
Shatzi,
С Първо и Второ не съм съгласна,да не се повтарям,аз си казах мнението вече Peace.
Обаче за третото си права.Филмът отдавна трябваше да свърши.Имаше някои събития,без които можеше да минем/отвличането на Фг, писмата от Мф/ама сериал си е,това е положението.Малко му падна качеството,заради това разводняване!

bouquet прочетох това което си писала и съотвено мислиш Hug
Ама аз си държа на моето  Stop Не може , а и не биваше , по слаба сцена от тази на плажа не съм виждала в сериала.Ама така е , сериал .Беше не логично , можеше и да е ако я бяха завършили .А не "ти си всичко за мен" Shocked
Жени сме и след тоя шок дето е приживяла Фатма , това ли трябва да получи    Joy Joy Joy
Гушкаш се ,а то бяга   hahaha hahaha hahaha щото е по травмирано  от теб  Shocked
Мъж  Mr. Green

# 580
Сериалът е страхотен и все още  си е такъв. И все още си е кауза. Ще коментирам нещо, което почти никой не спомена - задръстените и отвратителни съседи... ooooh! ooooh! ooooh!  По директен намек срещу закостенелите разбирания едва ли може да се покаже. Мустакатите прошляци, които с лека ръка издават присъди и рушат, месят се в живота на хората и на всичкото отгоре смеят да твърдят, че техните семейства са нормални.... ooooh! ooooh! ooooh! Shocked Не виждам нищо нормално в разсъжденията им и е похвално за сценаристките, че обръщат внимание и на това!
Керим и Фатмагюл няма да ги коментирам, защото всичко сте разнищили. Любов, любов, любов...витае във въздуха! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Страхотни Берен и Енгин, както и целият каст на този сериал, което далеч не мога да го кажа за някои други сериали, въпреки че  като цяло има страхотен професионализъм в турските.

# 581

FGSN DİZİSİ 72.BÖLÜM TÜYOLARI BUGÜN BÜTÜN GAZETELERDE..

С Гугъл :
ВСИЧКИ ВЕСТНИЦИ ДНЕС серия съвети FGSN 72.BÖLÜM ..

# 582
  • Варна
Защо Мукадес писа на Мустафа и защо каза на Фатмагюл за поредното писмо?
Защото тя прочете в писмото му (няма да се опитвам да цитирам точно), че той не знае дали тя (Фатмагюл) чете писмата, но че ще се видят скоро на делото и т.н.
Тя се страхува че там Мустафа ще спомене за всички писма, че ще се разбере кой единствен (като изключим Керим - заради четирите писма под леглото на Фатмагюл)... та кой единствен е знаел че пристигат серия от писма в Кухнята.
Защото как така, никой не ги е крил, никой не ги е късал... и никой не ги е виждал?!!!
Много хитър и добре обмислен ход от страна на Мукадес.
Дано само така не навреди на процеса.
Стига за любимата ми героиня Мукадел(и)сица.

Чудесно е че разговорите между Фатмагюл и Керим бяха повече, това е показателно. Целувките бяха достатъчни, нежни и очарователни - особено по нослето
Скрит текст:
тя ми е любима, често точно такава я усещам от моето посребряло момче)
Прекрасен епизод! Чудесна игра и на двамата (през цялото време не само тук).

Колкото за Облака... Там съм Фен с голямо Ф (не само заради ръцете на кръста като стара свекърва)
Изгледах го преди не помня кога (онлайн в очакване на всеки преведен нов епизод).
Още ми е в главата.
Затова и... много харесвам добрия и романтичен Керим, но му се радвам още повече когато стане сериозен, замислен, гневен, когато покаже нещо от батко си Мустафа Булут Simple Smile
Казах батко, защото в Облака макар и сниман по-рано Енгин играе (така мисля) по-голям на години герой, отколкото тук.
Както и по-рано в свой коментар казах - точно възможността да гледам едновременно двата образа които пресъздава Енгин, ме накараха да кажа Машала момче, можеш го!

Като казах момче... не знам дали сте виждали тази снимка, но май е на момчето Simple Smile
Скрит текст:

Хубав и усмихнат да ви е деня!
И озарен от добрини и чудеса!

# 583
# 584
Малчева  newsm10 страхотна сцена, но трябва да си я довършиш. Не може да използваме трейлъра на Хриси, защото твоя Керим е без копчета  Joy

Много коментирате сцената на плажа, моето мнение е най-близо до Димони и Лили. Според мен, всичко си беше съвсем спонтанно, нито Керим го е планирал, нито ФГ е осъзнавала досега, че е готова. Нормални страхове и колебания, след всичко, което преживяха.

Мисля си за доктора. Може би го мъчи съвестта, но рискува твърде много, ако си признае, дори няма да може да практикува професията си, да не говорим за отношенията с детето (дъщеря!). Не знам как ще решат този казус сценаристките. Но не е само той, имаше гинеколог, психолог, мед. сестра, имаше полицейски доклади...толкова ли всичко успяха да покрият!? Дано нещо все пак изскочи!
Този доктор наистина не го видяхме в първите серии, както и Ляле беше друга, когато дойде да купува къщата, друга беше и Ядигер в 1 еп. Много са несъответствията във филма и ние сме ги коментирали (последно за миналия рожден ден на Керим и обувките на Фатма), това да му е кусура на нашия сериал!

Общи условия

Активация на акаунт