Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 106

• 52 512
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
Миленче,теб какво ще те правим с тоя гъдел? Сега и теб трябва да те мислим Joy Joy Joy

# 646
  • София
Благодаря, че ми отворихте очите за дрънкулките, които ме притесниха Rolling Eyes
Наистина не съм ги видяла в къщата на ФГ, нито в къщата в Гьоксу и в къщата, в която живеят сега.
За обувките сте прави - тези обувки, с които е сега са бели и на токчета. Обувките, които й подари Керим бяха ботушки, които намериха в колата при отвличането и от тогава не са се появявали. За предишния РД също сте прави - сигурно е грешка на сценаристките newsm78
Сега, нали съм Тома Неверни и след всяко хубаво нещо досега е следвала някаква злина - та се сетих за писмото, което Мукадес написа на Мустафа. Тя уточни, че сватбата ще бъде на 05.05. и у мен веднага си появи съмнението, дали Мустафа няма да отсвири, да го вкарат в болница и от там да избяга? #Crazy
От промото за сватбата Керим и ФГ ги виждаме, че танцуват и са много щастливи, а после в стаята на ФГ са много тъжни newsm78. Дали пак грешно тълкувам? Или са смутени от това, което предстои /пък то не е задължително/ или нещо друго има, дали Мустафа не се е появил и да им е сгорчил отново празника? Дано не съм права hahaha
Camile, ЧРД и на твоя "Овен" или 22.04 е вече зодия Телец? Но както и да е, да ти е жив и здрав и да те дари с много любов и хубави моменти newsm51

# 647

Хриси, имам едно предизвикателство за теб:

Представи си: Твоят рожден ден е, Стара Загора,правите хубави улици,времето е прекрасно,навсякъде цъфнали дървета,рози,храсти,птички пеят,Хриси не е на работа,освободили са я,за съжаление единствено мъжът на Хриси е в командировка в чужбина и тя е сама,но е в настроение,купила си е за празника красива черна рокля с гол гръб и черни дантелени ръкавици,нещо такова Embarassed Embarassed Embarassedна вратата се звъни и Хриси отваря-някой й е изпратил разкошен букет бели рози/милото/,но тя е някакси леко разочарована,очаква нещо друго да се случи,и тя не знае какво,но го усеща във въздуха,то витае във флиртуващият пролетен полъх,косата й ухае на парфюм/може би Жадор/ и шампоан /за обем/,от който прическата й е невероятно вълнуваща,Хриси  е сама ,но не самотна,с нея е Тръпката,нещо я гъделичка в корема.....тя се гледа в огледалото,харесва се,красива е,захапва си долната устна и в този момент се звъни на вратата.Хриси си казва,оф,сигурно пак е някакъв букет,бавно се отправя към вратата,но сърцето й бие учестено,нещо предчувства,че ще се случи,отваря бавно вратата и О,Небеса-Енгин Акюрек,тя е с широко отворени уста,Енгин се навежда и нежно  й затваря устните.................А в същото време ние мамите-Славенка,Боровинка,Валето,Детелинка,Миленка,Димонката,аз,Л_Дани,Круела,Дива,ох и всички всички  от отсрещната врата крещим:Честит Рожден Ден,Хриси!!Честит Рожден Ден,Хриси и т.н а какво става после вътре или пък навън,историята мълчи,само Хриси си знае Peace

Евала, аферим, машалла, ашколсун, Evelin...  smile3501 smile3501 smile3501

# 648
Като говорим за сватба,се замислих,че каква сватба ще е ако не им пуснат 5-6 пъти "Бяла роза"..!!!

# 649
Аз на промото за сватбата не бих отдавала толкова значение.То си беше промо за втория сезон.Нито роклята На Фатмагюл ще бъде такава,нито метонахождението на тържеството.Затова не очаквам и първата брачна нощ да е същата.По-скоро възприемам това за подсказка за проблема ,който вече се появи.
И аз се чудя какво ще му роди главата на Мустафа.Затова изобщо не гледам с добро око на това писмо на Мукадес.Прекалено много и точна информация му поднася.Очаквам всичко друго,но не и просветление при Мустафа.Да видим какво ще измисли.

Милена,как се сети?Без „Бяла роза“ не става.Аз специално се учих да я играя smile3521

# 650
Здравейте мили момичета радвам се че ви има .Чета всички коментари и се радвам с вас .Гледам сериала и мн ми харесва с нетърпение чакам всеки следващ епизод и много се забавлявам с вашите мнения и коментари.Според мен Енгин е  №1   bouquet  bouquet  bouquet newsm10

# 651
Dimony,дали няма да й им трябват статисти за хорото,че да се "цаним".Тъкмо всяка едно от нас по две.три думи на турски,че няма да се чувстваме тъпо,че не ги разбираме.

# 652
  • софия
Привет мацки!! Heart Eyes

Не знам дали се усещате, ама всички едне по една влизате в МУкасинка Hug Hug Hug Joy Joy

Толкова много сте писали за Муки, приемам всички мнения......кефите ме .....Heart Eyes Heart Eyes Joy
моето мнение го знаете  - няма да напиша нищо ново.....
само  ще споделя:

откакто съм в темата, с плахи опити да чета и в старите,не си спомням нито едно произведение на изкуството ,или цял пост, посветени на......
Скрит текст:
Мюнир например

Защо ли??? newsm78

Целувам ви всички    love001

п.п.  Малчева , - днес ми обра точките Joy

п.п.Camile, - честит празник в къщи!! да ти е жив и здрав рожденика!!!

Последна редакция: нд, 22 апр 2012, 19:29 от freespirit

# 653
  • София
mal4eva,днес ми направи деня особено цветен  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes.На вената ми се подкосиха краката Laughing,оооох,много готино Blush Heart Eyes...Разлях се!

mai4eva1984,този пасаж "...и впива устни в пулсиращата вена на врата й. " ми звучи,че от толкова въздържание и страст Керим леко вампирясал..

Супер си го спретнала!!!  Joy Joy Joy
Както е казала една велика наша съфорумка "всеки човек в определен момент от живота си вампирясва"...
 Joy Joy Joy Joy Joy

готината баба  wavey,забелязах те в редиците на балкона!Добре дошла!   Grinning

Последна редакция: нд, 22 апр 2012, 19:34 от Л_Дани

# 654
Милена,аз съм за

Ако трябва да правим списък на статистите

freespirit ,ако искаш ти подхвани Мюнир,пък все ще се намери някой да ти приглася.

Последна редакция: нд, 22 апр 2012, 19:33 от Dimony

# 655
  • София
•ahoy•, Hug Peace

# 656
Мюнир едва в последния епизод ми хареса, в сцената с истеричния смях, но не вярвам да вдъхнови някого. То за да се роди творчество, трябва искра  newsm78

Интересно, защо в стаята на Керим имаше такова хубаво легло, а при Мерием и Фатма - йок! Нали са в един хотел...

# 657
Евелин,ние ще си изкараме незабравим р.д. на Хриси,ама да не би да я сецнахме с виковете от отсрещната врата Joy Joy JoyСега ще я мисля цяла вечер аджеба изконсумира ли тя Енгин като подарък за р.д. newsm78

# 658
Мюнир едва в последния епизод ми хареса, в сцената с истеричния смях, но не вярвам да вдъхнови някого. То за да се роди творчество, трябва искра  newsm78

Интересно, защо в стаята на Керим имаше такова хубаво легло, а при Мерием и Фатма - йок! Нали са в един хотел...

Защото тати си е развързал и бръкнал дълбоко в кесията!!!

А те двете сигурно са взели от тези оферти " в ПОСЛЕДНАТА МИНУТА" преведено на български,че затова има разлика..

# 659
  • софия
Димони - и на мен самата не ми се коментира Мюнир...
но ей такива и в живота не ги понасям...от дън душа...

искра ,Вале,   - искра!!! Laughing

момичета май тоя път не ме разбрахте съвсем......
явно не съм се изразила ясно....
карай....

Общи условия

Активация на акаунт