Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 106

• 52 552
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
                                             ТАНЦЪТ НА ЛЮБОВТА

oma,

ако съм пропуснала да отбележа - ПРАВИШ СТРАХОТНИ КЛИПОВЕ!!!

# 631
Директно влиза в употреба предложението на Малчева в банята или на кухненския плот,тъкмо позата ще се смени. hahaha Joy Joy Joy Joy
Ами съгласна съм! Няма да им е лошо-хем са млади,хем са хубави и се обичат! За кухненския плот поне ще е лесно,ами ако са в банята и нямат кърпи-ко прайм????
Малчева,довечера ще спим ли или да чакаме нещо още по-горещо Embarassed
 ooh:
Ами да си кажа под секрет-аз може и да спя,поне утре да родя нещо смислено по въпроса с първата брачна нощ!
Ама за вас не зная-ако Хриси се развихри с клавиатурата,дали ще успеем да заспим?! newsm78 newsm78 newsm78

# 632
Малчева

Що да си я надценила?Тя от 70-та до71-ва серия такъв скок направи,че що да не направи още няколко скока.Това с появата ма Мукадес малко ме смути,но добре,че предвидливо затвори вратите,а и кактусите влязоха в употреба.Иначе захапването на устните е хубаво ,че се редува Joy Joy Joy
А и пулсиращата вена си е направо за изяждане

Водата се изпарява,няма проблем.

# 633
Малчева

Що да си я надценила?Тя от 70-та до71-ва серия такъв скок направи,че що да не направи още няколко скока.Това с появата ма Мукадес малко ме смути,но добре,че предвидливо затвори вратите,а и кактусите влязоха в употреба.Иначе захапването на устните е хубаво ,че се редува Joy Joy Joy
А и пулсиращата вена си е направо за изяждане

Водата се изпарява,няма проблем.
Оооо,споко,ей сега ще пратя Мукадес на романтична почивка!  Очаквайте включване!

# 634
  • Разград
Fatmagul

# 635
ValentinaP, далече съм от мисълта,че Фатмагюл има намерения да споделя с Мукадес-тя вече има с кого да го прави.И именно от тях научи какво е любов,привързаност и всеотдайност.Разбира се тук на първо място е Мерием,след като му повярва и Керим,но също и баща му,Кадир ,Юмер.Тя по най-болезнения начин излезе  от малкия си свят,в който нищо добро не я очакваше-ревнив и тесногръд съпруг,близките му не виждащи по-далеч от носа си,простата с огромно самочувствие зълва и брат,който много я обича,но какво от това.Този малък свят тя си го искаше и не смяташе,че има по-добър.И без значение как ще го наречете факт е,че Фатмагюл си казва на Мукадес какво и как и се случва.За мен нормалната реакция беше:Не е твоя работа!Аз просто изказах личното си усещане,с което не ангажирам никого.
Надявам се да не съм досадила много.Извинете ме Confused  

# 636
Мукадес на почивка!!!
 hahaha hahaha hahaha
Скрит текст:
Докато Керим и Фатмагюл правят последни приготовления за сватбата, семейния съвет на семейства Илгаз и Пакалън решават да изпратят Мукадес Ханъм на едноседмична почивка в скъп спа хотел с всички екстри(награда за това че именно тя е накарала Фатма да се омъжи за Керим и в последствие е допринесла за щастието им!). Мукадес ги моли и Рахми да дойде с нея иначе ще е самотна  всички се съгласяват! мерием ще наглежда децата през това време,а Керим и Фатма щ се отдадат един на друг и на правенето на бебета!
Мукадес и Рахми в хотела:
М:-Раами,отиди и ми запиши час за масаж,а на теб-коламаска на цялото тяло!
Р:-Отивам! Отивам!
След 20 мин в салона за красота:
Масажистката: Господине,заповядайте за масажа си, а вие госпожо,отидете с тази колежка за процедурата на цялото тяло!
Мукадес: Ама аз не съм поръчала такава процедура! Масажът бе за мен!
Масажистката: Госпожо,така е записано в регистъра-масажа е за господина, а вие сте на коламаска на цялото тяло!
Мукадес: Раааами!!!!!!!!!!!!!!
 Joy Joy Joy Joy

# 637
mai4eva1984,този пасаж "...и впива устни в пулсиращата вена на врата й. " ми звучи,че от толкова въздържание и страст Керим леко вампирясал..

Супер си го спретнала!!!  Joy Joy Joy

# 638
Ами да си призная,на мен повече ми се искаше да пратя Фатма да бушува на 2 педи под брадичката на Керим,ама тогава вече щеше да си е за след 24.00 ч.
Колкото до вената-ами на мен лично след такава целувка ще ми се разтопят краката,пък за вас-на зная! Laughing Laughing Laughing Laughing

# 639
mai4eva1984,този пасаж "...и впива устни в пулсиращата вена на врата й. " ми звучи,че от толкова въздържание и страст Керим леко вампирясал..

Супер си го спретнала!!!  Joy Joy Joy

newsm48

# 640
Милена,те и двамата при Малчева правят скок,все пак да са в синхрон,иначе завалията ще му се задълбочат проблемите. Joy Joy Joy

Малчева,направо си върхът.И моментът на изненадата го има,размяна на процедурите,че иначе щяхне да ревем заедно с Рахми.

# 641
За вената

# 642
Малчева,чудесно е-толкова секси и забавно!  bouquet Joy
И аз не мога да съчувствам на Мукадес.Дори и да приемем,че не можем да избягаме от съдбата си (родители и събития) сами решаваме дали да правим добро или не.От кое не е доволна?!Рахми-бил малоумен и не я обичал страстно.Да ,ама я обича много  и не я изгони,когато всеки друг би забравил за нея.Живее на гърба на близките на тази,на която завижда и продължава да и трови живота.Има си две чудесни деца,които май най-малко любов и съпричастност от нея получават.Нито мога,нито искам да я разбера.Просто ми е любопитно какво ще ни внушат сценаристките с нейното наказание.
Скрит текст:
Така са случи сичку Simple Smile
Заговори ма идин гуспудин
мама вика ми: „Ано мъ нидей,
ни гу ли видиш какъв е фин
и нищу чудну да е дажи гей.”

Какъв ти гей ма мале, ам нидей
ни съ излагай, то сига е модну
мъжа да бъди по изтътчен тъй,
не кат Ваньо от нащу селу родну.

На гуспудина имито му бе Имил
взе да ма кани в колата си зилена
да ма разходи и вика ми с глас мил
чи аз била съм кат хубава Илена.

Ам хубава съм, мома и полувина
що момци подире ми въздишат,
ама и мозъка ми е кат за двамина,
затуй хвалбити му пред мен издишат.

Аз кога бях виднъж у читалищиту
четух идна книга на Шекспир май
за унези Жулиета и Румеу, дету
обичаха са силну и умряха накрай.

И аз, нали съм малку кату пуитеса
вживях са в образа на таз Жулиета
и се са чудих, Румеувците де са
да ма спасяват от съдбата клета.

Ама многу ми хареса как звучаха
думити иднакву, същу кату песен...
И зеха сичкити момци са затърчаха
да пишат за любов, а вън бе есен.

# 643
Ами да си призная,на мен повече ми се искаше да пратя Фатма да бушува на 2 педи под брадичката на Керим,ама тогава вече щеше да си е за след 24.00 ч.
Колкото до вената-ами на мен лично след такава целувка ще ми се разтопят краката,пък за вас-на зная! Laughing Laughing Laughing Laughing

newsm62

Аз ще умра от смях!!!Имам страшен гъдел!!!

# 644
Малчева,чудесно е-толкова секси и забавно!  bouquet Joy
Кое от всичкото,че аз днес толкова неща натворих,че вече и аз не си ги спомням от А до Я!!! newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт