Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 106

• 52 615
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
  • В Града на Липите
Круелита, изчакай поне лятото. Много ще са ми интересни коментарите ти. Ще си пием коктейлите на плажа и ще обсъждаме Мустафа Булут. Ще стане доста горещо, но поне морето ще е наблизо да се охлаждаме  Joy

# 106
Добро утро! Малко късно се включвам, но днес не ми е работен ден  Grinning
Благодаря за отговорите на въпросите ми от снощи.
Дани, благодаря ти за уточнението относно Мерием. И аз не мисля, че Керим влезе във водата да търси ФГ, това е интерпретация на Габи, но няма смисъл да спорим. По-важните моменти ги разнищихме.
За целувката на плажа мисля, че беше съвсем реалистична. Ще се научат в практиката  Simple Smile След сепването, Керим усети разочарованието на ФГ, нейното очакване да продължат. Затова се втурна отново да я целува и да казва "обичам те". Него спомена го спря, но не искаше тя да разбере това. И вие ли така го виждате?

# 107
Круелита, изчакай поне лятото. Много ще са ми интересни коментарите ти. Ще си пием коктейлите на плажа и ще обсъждаме Мустафа Булут. Ще стане доста горещо, но поне морето ще е наблизо да се охлаждаме  Joy

То е ясно! За сега приоритет ми е Фатмагюл!  newsm10

За целувката на плажа мисля, че беше съвсем реалистична. Ще се научат в практиката  Simple Smile След сепването, Керим усети разочарованието на ФГ, нейното очакване да продължат. Затова се втурна отново да я целува и да казва "обичам те". Него спомена го спря, но не искаше тя да разбере това. И вие ли така го виждате?

newsm10

# 108
 Момичета извинявам се че нахлувам в темата ви но намерих това и можеби ще ви заинтересуваПодсказки за 72 еп. на Фатмагюл (Бисена):

Фахретин настоява за ковачницата. Керим не може да каже „не“ на баща си.
Вземат се показанията на Ердоан. Мюнир се опитва да убеди Ердоан.
Не изглежда Ердоан и Айче да продължат да бъдат още дълго време заедно.
Мукадес е притеснена да не пристигне ново писмо от Мустафа. Но писмо пристига.
Ебе Нине има съмнения, свързани с писмата. Отваря си очите на четири.
ФГ и Керим се опитват да завършат къщата до сватбата, а също и да я обзаведат.
Перихан се среща с Кадир. Пита го какво ще се случи с Ердоан и Селим. Едно от приготовленията преди сватбата е да сеподменят снимките за удостоверението за брак.

Керим: Много хубаво си излезнала!

ФГ: Много съм се засмяла.

Превод: Engin Akyurek Bulgarian Fans.

# 109
djoleva , благодаря!

Не изглежда Ердоан и Айче да продължат да бъдат още дълго време заедно.

Тук малко е объркано. Вместо Ердоан трябва да е Селим.  Peace

От тези подсказки усещанието ми е за един спокоен епизод.  Peace

# 110
Добро утро и от мен! Май Мукадес ще бъде разкрита.  Добрата Ебе Нине  !!!!

# 111
  • В Града на Липите
Вале, без да те цитирам. Точно така ги виждам нещата и аз.

djoleva, благодаря за слухчето   bouquet

Много хубаво, че ще си сменят снимките, че и двамата изглеждаха така сякаш ги водят на ешафода.

# 112
Четох назад мнения за Къванч И Енгин,и аз намирам Къванч за толкова грозен ,бездарен колкото не е Енгин....Май доста в темата са пристрастни newsm78 Просто двамата са съвсем различни като визия и таланат и харизма....и всеки е намерил своето място всред турската тв гилдия и в сърцата на феновете си...Това е лично мнение Peace и съм пристрастна ,но не към Енгин Mr. Green

Скрит текст:
За популярността на бездарния и грозен Къванч Татлату  хич пък не ми  се пише....

Хубав ден на всички! Hug
Днес не съм на работа и съм решила да посветя деня на най-малкия член на семейството Heart Eyes

Музеят на невинността на Орхан Памук отваря врати

http://www.dnes.bg/izlojbi/2012/04/21/muzeiat-na-nevinnostta-na- … aria-vrati.156867

# 113
  • София
Дани, сега видях поста ти

Скрит текст:
Колко странно, мислех си, че само аз не слагам Облака в раздел сериали. Не мога да си обясня защо, дали заради малкото серии или заради цялата гама от емоции, които предизвика в мен. Но когато казвам сериали, не ми хрумва и за миг да определя и ного като такъв.
Иначе, заради тази болест КВФ, зарязах и Хаус и Фриндж, и новия сезон на Троновете, както и още няколко, които следях. Не смятам, че някой друг турски сериал ще ме обсеби толкова, но все пак не мисля да рискувам. Предполагам, че този не е единствения добър и сигурно има и други, но дори не искам да ги знам. И без това едва успявам да натискам линка на Круела. Понякога се налага да ме измъкват буквално за косите от вкъщи  Joy  Joy  Joy Мисля че е крайно време да се оправя, макар че боледувам едва от три месеца. Чух, че имало и по тежки случаи.  Grinning
Аз си изтрих поста,защото е много офф от темата,затова само ще вметна с две думи,че и аз се спирах не веднъж.Само че, някак в един миг започват да ти липсват тези емоции,с времето чувството ти за вина към околните изчезва Laughing и започваш да си търсиш отново подобни приятни изживявавания.

Да, и аз така го виждам, споменът го спря.После прочете мислите и страховете й,затова побърза да я успокои,да няма никакви съмнения в него.Много страстен момент,много зареден с емоции...Отдръпването му беше по-силно като емоция, дори от самата целувка/както спомена и Марианка/.

Последна редакция: сб, 21 апр 2012, 11:45 от Л_Дани

# 114
За писмата. Ayline е превела диалозите от 71 епизод. Тези, които четат руския форум вече са се запознали.
За другите:

Скрит текст:
Мукадес: Моли ли се за мен преди сън?
Ф: Защо?
М: Защото пак съм в стрес.
Ф: Какво се случи пак?
М: Дойде писмо от Мустафа в Кухнята на розата. Веднага го скрих за да не го види никой.
Ф: Защо си го направила? Да беше го скъсала и хвърлила.
М: А защо аз да изхвърлям писмо, което е дошло за теб?
Ф (към Керим): Отново е дошло писмо от Мустафа.
Керим: Чух.
Ф: Снаха ми го е отделила.
М: Направих го за да не се сърди никой, миличък.

На сутринта Керим чете писмото.

М: Да го взема.
К: По дяволите… от сутринта ми развали настроението.
М: А ти още от сутринта отиде и взе писмото от Кухнята.
К: До сутринта не можах да заспя.
Ф: Хайде, Керим, днес имаме много работа, да тръгваме.
К: Само го виж… все още пише „чакай ме”. Полудял е…все още се осмелява да пише това.
Ф: Въобще не ме интересува. Хайде, Мерием абла е готова, чака ни.
Рахми: Керим, да тръгваме.
М: Дай го на мен, ще го скъсам.
Ф: Керим, хайде.
К: Добре. Ще кажа на Йомер, да говори с неговия адвокат за да не пише повече този идиот такива глупости.

# 115
djoleva благодаря за слухчетата! Харесват ми, особено за Мерием че си отваря очите на 4  Grinning
Е сега вече не я виждам #2gunfire Мукадес  #2gunfire
Хриси, Cruela, благодаря! Hug Бях попаднала на съвсем различна трактовка на сцената на плажа, та исках да се убедя дали съм разбрала правилно.

# 116
 Радвам се че ви поднесох приятна изненада.
аз пишав другата тема и гледам епизодите на БТВ , но ви чета редовно особено в четвъртък . тогава пък гледам епизодите по Канал Д и общо взето само филма ми е в главата и по точно един персонаж отфилма. Абе луда работа

# 117
  • В Града на Липите
Круелита  Hug, благодаря. Чудех се какво шушумука Мукадес. Тя пак се изкарвала майка Тереза.

Славенка  Hug , хубав ден. Не се коси, както казват руснаците "по вкус и цвет товарищ нет"

# 118
djoleva , привет!
Само един въпрос. Скоро по bTV епизодите ще свършат. После?  Thinking

hrissi_sz
, мисля, че на Slawena бързо ще и мине.  Peace То и на мен не са ми много по вкуса сравненията между артисти, които не участват в този филм. Некоректно ми се струва. Но както вече бе коментирано всеки има право да пише.  Peace

# 119
djoleva , привет!
Само един въпрос. Скоро по bTV епизодите ще свършат. После?  Thinking
  Е после , ясно . Ще гледам в нета , изобщо нямам намерение да ги чакам  тия от БТВ.

Общи условия

Активация на акаунт