Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 106

• 52 699
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
Момичета малко офф но някой гледал ли е Спомни си любима с Берен и Джанесел Елчин?

# 166
Ако я снимат на 5ти май, е абсурд да стане за 74та серия, която ще се излъчи на 10ти май, по-скоро най-рано 75серия .. макар че всичко е възможно Simple Smile

# 167
  • софия
Гони - пак си на линия с готини снимки и то от ранни зори!!! Heart Eyes

Не знам дали си в час с МУкасинка, ама си нашия почетен фотограф - честито!! Hug

и на мен Есра ми се вижда голяма терца в живота - поне от извънработните  и снимки

# 168
Дойдох на работа и пак закъснях като вчера. Гледах малко от 1-ва  серия на Облака преди да тръгна. Наистина е удивителен в сцените му с Нарин, а тази девойка направо ме дразни  Crazy. Ако на мен така ми говори Енгин, хич няма и да се сетя да подпалвам плевнята, та аз вече ще съм изгоряла  Embarassed.
Извинявам се за отклонението от КВФ, но вие ме запалихте по Облака определено  Peace

# 169
# 170
  • Пловдив

http://www.youtube.com/watch?v=CfXe-2o2OrU

Съвсем ново фенско клипче - Енгин/Мустафа Булут.

# 171
Есра - според мен е много добра актриса до толкова добре е влезнала в образа на Мукаддес, че чак самата тя ме дразни. Едва ли би имало по-добра актриса за ролято от Есра - страшна е.

# 172
  • София
Вижте какво намерих в Engin Akyurek Universal Fans Club:
Скрит текст:
SWEET POEM WRITTEN BY ESRA AKTA.TRANSLATED BY CITI
I am obsessed with Engin
How nice!
I am drinking Engin
And becoming drunk. Nice…
... If I don’t like the color of the sea
I am rubbing a little bit Engin on it to beautify it.
I am writing songs and poems
On Engin
My clock is always five to Engin
Or it is five past Engin
Wherever I look at, all I see is Engin.
If I close my eyes, I think of Engin
If you ask me the what season it is, I would tell Engin
What day is it? It is Enginday
He makes me to continue to live day by day
His scent spreads throughout the streets
I see his eyes during the dawn,
His lips during the redness of the sunset
I resent if you praise another man near me
If you are going to praise Engin, then you can sit with me
I drink a glass or two with you and we converse Engin
Then you will love him as I did.
But, no way!
I won’t give up Engin
Go ahead, take my single cloth
I have 10 Liras in my pocket
Take that as well if you have to
I think of Engin, I don’t get cold
I repeat his name three times, I don’t feel hunger
You think being broke is something?
Even death is not as bad as being without Engin
May the ships don’t come over to his port sink
May the trains don’t pass his station topple
May the heart doesn’t love him petrify
May the eyes don’t see him be closed
May the tongues don’t praise him get dried
Two times two four, I carry Engin
And from now on, in this world
May the name Of the love be ENGIN …
'
Не съм много добре с английския,но това много хареса.Много сме лудите,явно...
May the name Of the love be ENGIN  Peace  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 173
Кажете трябва ли да се тревожа - вчера готвих с Кърач, днес чистя с него. От сутринта съм или с Керим, или с Мустафа Булут, а вас въобще не ви изпускам от поглед!  Joy Joy Joy

Цитат
Ако на мен така ми говори Енгин, хич няма и да се сетя да подпалвам плевнята, та аз вече ще съм изгоряла  .
И АЗ!!!  Joy Joy Joy Joy

# 174
Здравейте всички! Изгледах серията три пъти и сигурно ще я гледам още веднъж без превод. Изчетох  и всичко написано. Такава ми е професията, че се съмнявам във всичко до доказване на противното. Добре, искам само да споделя, че Керим на плажа се дръпна , защото видението му показа това, което той счита за негова вина. Проснатата , плачеща ,отчаяна Фатмагюл. Това го накара да отрезнее и да се дръпне, но и да и каже -"ти си всичко за мен". Не допусна да се върне към черната нощ, целуна я , отведе я. Искаше да говорят, той постъпи наистина като мъж, като не я задържа при себе си. Вината  живее още в него и той няма да си прости още дълго време, дори вече Ф. да му е простила. Ако Мерием му каже какво са си говорили с Ф., Керим ще е по спокоен. Пък и добре стана, иначе Дамон щеше да ни каже, че видите ли, Фатма не е влюбена, тя е съгласна...Аз и по рано писах, че не съм гледала много турски сериали, но Аси съм я гледала три пъти, не съм спала по цели нощи. Този филм ме беше завладял, играта на Туба, на Мурад Й. След това по тел. даваха филм ЛИН, не можах да го гледам, не ми хареса как стои Мурад до Нюргюл. Много е важен партньорът. Затова този филм така ни е завладял. Отлична екранна двойка, отлична игра на Берен и Енгин. Аз отначало не харесвах Енгин , сега  го приемам по-добре. Не говоря за играта му. Перфектен е. За Облака - опитах няколко пъти, но не ми се получи. Може би лятото ще го гледам, за да си говорим отново. Щом толкова народ го харесва.В епизода не ми хареса само липсата на диалог между Фатма и Керим, историята с тези писма трябва да се разкрие, иначе остане ли съмнение, все някога пак ще има проблем. Но така е по сценарий и ние както е казал Енгин , ще чакаме.

# 175
  • София
Кажете трябва ли да се тревожа - вчера готвих с Кърач, днес чистя с него. От сутринта съм или с Керим, или с Мустафа Булут, а вас въобще не ви изпускам от поглед!  Joy Joy Joy
Е,как ще се тревожиш,я виж само колко полезна работа вършиш... Joy Joy Joy
Давай в същия дух! Peace Аз така правя Blush Laughing!
Скрит текст:
п.п.Моето синче ми вика:Стига с тая ФатмагЮ ! Joy И ме наказва без сериали!Нацелил ми е слабото място!

Последна редакция: сб, 21 апр 2012, 13:43 от Л_Дани

# 176
  • В Града на Липите
Вале, много си си добре. Нищо ти няма. Добре, че си имаме нашата лудница, че официалната няма да ни побере. Grinning

# 177
Мерием и Фатмагюл
Фатмагюл: Тази вечер ако Керим ми беше казал: "Не си отивай, остани да спи с мен тази вечер" ... аз бих приела.
В този момент, честно се чувствах по този начин.

Мерием: Canim benim

Фатмагюл: Аз не се по чувствах зле от това ...Само бях малко смутена.

Мерием: Няма от какво, да се притесняваш. Това е нормално

Фатмагюл: "нормално" ,това звучи странно за мен .

Мерием: Свикна с него. Направи голяма крачка.
Ти се излекува

ФГ: Аз съм толкова щастлива. Просто  се чувствам по този начин. Вярвам че от сега нататък всичко ще бъде по-добре все повече и повече.

Мерием: Толкова съм щастлива за вас двамата.

Фатмагюл: Никога не искам Керим да напусне моя живот.

Мерием: Никой не може да ви раздели сега.

Мукадес и Фатмагюл в кухнята
Мукадес: Момиче, да не би Бодрум се превърне в "медения ви месец"?
Кажи ми истината.

Фатмагюл: Каквото мислиш, не се случи.

Mukkades: Наистина ли?

ФГ: Да, нищо не е станало. Но би могло да стане ние сме женени.

Мукадес: Виж ти!

ФГ: След една-две седмици, ще се оженим отново.

Мукадес: Значи сте готови за първата брачна нощ?
Какво има? ... Нещо си тъжна

ФГ: (поклаща главата си) ... само когато изваднъж каза ...

Мукадес: Трябва да си много благодарна... Отивам че супата ще прелее

# 178
Лили@, много ти благодаря за превода на диалога Фатмагюл-Мукадес!  Hug На мен ми бе важно да разбера. Дори на тази сврака го каза Фатмагюл, че е готова! И тъжна дори, че не се е случило. Харика!!!  Heart Eyes

# 179

Общи условия

Активация на акаунт