ела при мен!Винаги съм се старала да бъда в живота си като Мерием и повечето хора около мен ме възприемат така.То не е кой знае какво изкуство да бъдеш като нея,на човек му идва отвътре.
не случайно харесвам всичко написано от теб
,много от твоите разсъждения се припокриват и с моите мисли ,но аз не умея да се изразявам така добре ,понякога емоциите са водещи и това ми пречи.Ана Ст радвам се ,че си заобиколена от такива хора ,а за свекърва ти наистина съжалявам ! Дай Боже всеки му да срещне такъв човек ,пожелавам си го и на мен и на всички вас! За съжаление мисля ,че има много повече Мукадески от колкото хора като Мерием.
супер идея! И без това в къщата на Кадир бей всичко се клати като вървят. Имаха нужда от нов абажур. С един вик два заека-нов абажур и няма Мукадес.
Аз и в събота имам лекции
тия хора са чисто луди 

Стила ми е нещо познат.
Кой ли ми го е пратил
Кажи ако знаеш.

. И по-конкретно частта с М.Булут.Този момент ми е един от любимите и съм го гледала много пъти-нахаканият М.Булут.Още по-готин ми е точно след този миг, с неговия силен плътен глас като извика:"Ади, cabuk, cabuuk".Ей,тоя вик ме разтреперваше и си го пусках като развалена плоча 

предлагам Мерием да свърши тази работа.
. И по-конкретно частта с М.Булут.Този момент ми е един от любимите и съм го гледала много пъти-нахаканият М.Булут.Още по-готин ми е точно след този миг, с неговия силен плътен глас като извика:"Ади, cabuk, cabuuk".Ей,тоя вик ме разтреперваше и си го пусках като развалена плоча Препоръчани теми