Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 106

• 52 497
  • 744
  •   1
Отговори
# 345
Приготвяйте домати ако искате, но аз пак бягам от КВФ, защото се загледах в облака. Едва на 2-ра серия съм  Crazy, но тази Асие не ме кефи хич. Тя и Нарин не ме кефи, де... Още ми етрудно да разбера защо Мустафа я застреля пък после се разрева, но се надявам да си отговоря смислено с по-нататъшните серии.
 Моля да ме извините за отклонението, но не знам как да слагам нещата в спойлер   Blush

# 346

Днес фенка е ходила до къщата на Кадир, не могла да се срещне с Енгин, видяла го само отдалече, но снимала какво има вътре в колата му Simple Smile

Engin Akyurek Bulgarian Fans

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=212207625560167&set= … ype=1&theater
На пода виждам писмо. Да не е от Мустафа? Или от Слави?

# 347
  • AMS
Вале,
Твоите постове ме провокираха още от предишната тема. Иначе освен Карач, тук днес има три много хубави и нови клипа -
един за облака от rosisan22 -
http://www.youtube.com/watch?v=2GLiUqBZhok /май няма да устискам до лятото/
В другия клип е събрано всичко от първите серии за Керим - Изтрезняване, Шок и Ужас
http://www.youtube.com/watch?v=0Ty7Kv-NyBY&feature=player_embedded
И третия Kara Kara Gözler ... Ох, тези черни очи
http://www.youtube.com/watch?v=XbvGuhcOzuU&feature=player_embedded

# 348
  • София
Ето едно хубаво клипче за всеобщия любимец:

# 349
Аз Слави не го гледам от години, защото също не го харесвам, но ако действително покани Енгин, ще съм доволна да чуя дори и пет отговора от него. Сякаш отделя около 20-тина минути за вносните гости.
Пък и към кого друг да се обърнат в България. Някой друг кани ли чужди актьори?

Росен Петров. И съм сигурна, че ако феновете го помолим и ако Енгин се съгласи да дойде Роската ще му вземе хубаво интервю. Той е доста по- мъж от Слави, вероятно и затова се разделиха. То по принцип вероятно идеята за канене на гости е  била на Роско и после като е видял Слави как изтрещява и вече не е способен да води нормален диалог, си взе правата, както се вика и си направи собствено шоу.

Да, Росен е пич и знае да изслушва гостите си. Но чисто организционно не знам дали ще стане.Все пак то ва са си разходи, билети, хотели и тн и не се знае кой ги поема. БТВ надали ще се ангажира с това.

# 350
Аз Слави не го гледам от години, защото също не го харесвам, но ако действително покани Енгин, ще съм доволна да чуя дори и пет отговора от него. Сякаш отделя около 20-тина минути за вносните гости.

Росен Петров. И съм сигурна, че ако феновете го помолим и ако Енгин се съгласи да дойде Роската ще му вземе хубаво интервю. Той е доста по- мъж от Слави, вероятно и затова се разделиха. То по принцип вероятно идеята за канене на гости е  била на Роско и после като е видял Слави как изтрещява и вече не е способен да води нормален диалог, си взе правата, както се вика и си направи собствено шоу.
Истинско шоу - хората говорят, Росен ги изслушва, смее се, натъжава се, мисли бързо и пита адекватно. Много добро шоу.
Като си помисля, че за Слави работят/не съм сигурна/ май 7 сценаристи, а той не може да прочете сценария като хората, направо... Светльо Митев ми е най-любимия.
Добре, че Слави поне спря да пее.
Ох, много съм му насъбрала. И аз не го гледам вече.
Обаче с тези червени точки дето ги слага вечер, а по обяд повтарят Шоуто му не знам къде е СЕМ.
/просто имам ТВ в магазина, но веднага сменям програмата/

# 351

Днес фенка е ходила до къщата на Кадир, не могла да се срещне с Енгин, видяла го само отдалече, но снимала какво има вътре в колата му Simple Smile

Аз пък виждам, че си е мятал якето  Joy Joy Joy

# 352
  • В Града на Липите
Вале, още не му е минало.  Joy Сигурно продължава и да се псува наум.

# 353
За Росен Петров съм съгласна напълно ! Предаването му е страхотно ! Със сигурност ще разберем много неща за Енгин и за това каква личност и характер е.  Hug

# 354
Вале, още не му е минало.  Joy Сигурно продължава и да се псува наум.
Лошо се е отнесъл към якето. И към писмото - метнато на пода.
--
ХРИСИ, драсни ред-два на Росен. Ще си купя електронен подпис и ще се подпиша под написаното от теб.

# 355
  • Разград

Може и при Лора Крумова. Нейния екип и той доста добре се справя.

# 356

Аз пък виждам, че си е мятал якето  Joy Joy Joy

Аз пък виждам кърпички - значи може да се прави кекс в колата Joy Joy Joy Joy Joy

Извън шегата- Енгин обича да чете вестници Peace често го снимат и на сета в почивките, в кафенета...

# 357
Ето едно хубаво клипче за всеобщия любимец:

Супер ,благодаря,изгледах го с удоволствие!!
Скрит текст:

# 358
  • В Града на Липите
Светозара, не ме търси мен за писмото. Знаеш, че силата ми е в еротичната белетристика. Ще взема да го гътна Росен преждевременно, и да останем без алтернатива.  Joy

# 359
Тук толкова много теми се нахвурлиха,че човек спокойно може към докторат да се насочи...
Всяка телевизия си кани творци от филмите,които излъчва и нейните мениджъри решават при кого ще гостуват.На мен лично ми хареса предаването,в което при Слави гостува една от актрисите от "Листопад" /не знам имена,защото турските сериали не са ми страст и този ми е изключение/-срещнаха я с нейна приятелка българка и беше много трогателно и искрено.Съгласна съм,че шоуто вече много се повтаря,но толкова години всяка вечер си е явление.Имам резерви и към възможностите на водещия като певец.Личи си му,че е музикант,дори и във вокално отношение да не е най-добрия.Но не пее на плейбек,както си стана практика вече и у нас.Росен Петров никакви права не е вземал или давал,просто човекът тръгна да прави собствена кариера.Друг е въпросът,че ако не беше натрупал опит и рутина в Шоуто на Слави,сега щеше да му е трудничко.Като си спомня в началото като заместваше Дългия колко непохватен и дървен беше.Докато писах ,обаче, ми хрумна ,че бих желала Енгин Акюрек да го видя при Лора Крумова.В момента само тя си изслушва гостите и не ги препира,че времето им е свършило. Извинете ме ,че така се отплеснах.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт