Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 106

• 52 494
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
Аз все пак да си защитя позицията,макар че то при нас всичко е в сферата на вероятностите и личния ни опит.Та за Фатмето-ами тя съвсем искрено и откровено си отговаряше на Енгето и изведнъж онова нещо я стъписа,като че ли не беше го допускала-на мен така ми прозвуча,така ми и изглеждаше.Но все пак това е моето лично усещане.И все пак, ако това не беше сериал,чийто рейтинг изисква повече серии,отдавна-отдавна всичко да се е случило.
Аз точно за това не си падам по сериали-идеи,които могат да се защитят или не  за 2 часа,се проточват безконечно във времето.И ако не бях зарибена и запленена много неща във филма и героите щяха да ме дразнят.Но сега ми е кеф и сероизно се замислям над неща,за които пред вид възрастта ми,отдавна имам изградена позиция.
А за Мукадес-голямата ми надежда е в сценаристките да я сложат на мястото и по начин,който хем да е поучителен,хем да не е гаден,за да не падат на нивото и,хем да ме удовлетворява.  newsm78

# 586
Beren Saat'i Bu Teklif Çıldırttı

Ay Yapım'la çalışan Beren Saat'e TMC'den dudak uçuklatan teklif..

Taraf yazarı Barbaros Altuğ, ünlü oyuncu ile ilgili çarpıcı bir iddiada bulundu. Ay Yapım'ın çektiği Fatmagül'ün Suçu Ne dizisinde başarılı bir performans sergileyen Beran Saat yeni dönemde TMC ile çalışacak. İddiaya göre TMC ünlü oyuncuyu kadrosuna katmak için 4 milyon TL'yi gözden çıkarmış.

İşte Taraf Gazetesi'nden Altuğ'un bugünkü köşesinde yer alan o iddia

Hep parti hep yemek içmek hep entelektüel meraklar; evet aslında beklediğiniz haber başka ve ben bunu sona sakladım ki buraya kadar yazıyı okuyun. Aşk-ı Memnu'dan Fatmagül'e gönlümüzün içine yerleşen (ve fakat Kenan Doğulu seçimiyle kendimizden şüphe duymamıza da neden olan) güzeller güzeli Beren Saat biliyorsunuz Fatmagül sonrası dizilere bir süre ara verecekti. Hatta herkes bu arada bir de çocuk yapar mı acaba diye endişelenmeye de başlamıştı (ben ve arkadaşlarım yani). Ve fakat Beren Saat geçen hafta yaptığı bir ziyaret sonrası bu kararını ertelemiş sevgili hayranlar. Zira teklif dudak uçuklatan cinsten.

BÖLÜM BAŞI 85 BİN TL

Yaptığı diziler geçen sene tepetaklak giden ve ismi paslanmaya başlayan TMC çok da yerinde bir kararla en "hot" ismi bünyesine katmak için sıkı durunuz tam 4.000.000 TL'yi gözden çıkarmış! Bölüm başı fiyatını 85.000 TL'ye çıkaran Beren Saat eğer her şey yolunda giderse önümüzdeki sezonda TMC'nin dönem dizisinde en pahalı aktrisimiz olarak oynamaya başlıyor. Bu işten duble zararlı çıkan ise Ay Yapım olacak gibi; hem en gözde aktrisini elden kaçırıyor hem de diğer oyuncularla yapacağı anlaşmalarda fiyat standardı yükseliyor. Öyle ya Kıvanç Tatlıtuğ neden 50.000 TL'ye evet desin bu durumda?

http://www.haberts.com/2890-beren-saati-bu-teklif-cildirtti.html

Никой не коментира тази новина! Thinking

Доколкото разбрах Берен Саат има предложение за роля от ТМС  при възнаграждение от 85 000 турски лири на серия! Grinning Grinning Grinning Може би ще се наложи да отложи във времето почивката, на която беше решила да се отдаде. С това възнаграждение Берен Саат автоматично се нарежда на челно място, изпреварвайки Нургюл Йешилчай, на която доскоро плащаха по 65 000 ТЛ. Grinning

# 587
Абсолютно съм съгласна, че филма си е кауза и то голяма, независимо че в определени моменти, наистина се разводнява, смисълът да се разбият закоравелите порядки на комшиите го има почти във всяка минута от целия филм, та дори и в отвличането на ФГ.
Дори мога да кажа, че ще подейства добре и в определени райони на България, защото да си признаем и при има хора, които мислят така, поне аз лично съм срещала. Може би и затова се харесва толкова на всички.
 newsm78

# 588
  • София
"А не "ти си всичко за мен" "
Shatzi , а на мен това ми е най-силния момент.Но въпрос на възприятие.
При тази асоциация в главата му логично беше да се дръпне.Асоциацията,може би мислиш,че беше излишна,но явно така са решили сценаристките,ще ни държат в напрежение.
Между другото аз не очаквам от целувката директно правене на бебета.Мисля си, че ще имат доста интимни опознавателни моменти Wink.Ако липсваше лошата асоциация,направо виждах вече ръката на Керим, как се спуска надолу по тялото на Фг,но чак до край нямаше да се стигне така или иначе,поне не на плажа.

noritka1,за мен някои събития бяха излишни.,не всички.Можеше  сериите след 60ти например, да са съсредоточени върху Керим и Фг ,делото и край,разбира се щастлив.

mal4eva, Joy Joy Joy,ама и на мен ми се иска една гореща сцена с Керим само по хавлийка Crazy...

Последна редакция: нд, 22 апр 2012, 15:38 от Л_Дани

# 589
  • Разград
Fatmagul & Kerim - meen eli 2alak

# 590
Л_Дани Joy Joy Joy не се знае.Аз съм забелязала,че в турските сериали почти винаги забременяват от един единствен път.Винаги са в точния момент Joy Joy Joy

# 591
  • София
Л_Дани Joy Joy Joy не се знае.Аз съм забелязала,че в турските сериали почти винаги забременяват от един единствен път.Винаги са в точния момент Joy Joy Joy
Като Асието.То такова чудо има ли,бе?! Два пъти секс в живота -две бебета  Joy Joy Joy!

# 592
  • Враца
Здравейте мили момичета!
Аз може би малко ни в клин, ни в ръкав да се изкажа, ама ще си го кажа:
Редовно ви изчитам и то от много време насам, но дакато  намеря време да напиша нещо, вие сте „разкостили” и герои, и случки и т.н. – просто няма какво още да се добавя, а да се повтаря няма смисъл.
Та да си кажа: До сега се борих със себе си, но се предавам след тази серия. Пишете ме и мен към изтрещелите. Този сериал ме разби (той отдавна ме е разбил де)отвсякъде (може би спомагат за това и различните ваши мнения за ситуациите и героите). След снощната серия с двата крака съм във „филма”. Няма спасение. И този танц накрая с тази песен – незнам защо, ама колкото пъти гледам откъса (а те не са един и два)роня крокодилски сълзи - уж хубаво, пък... Може би  защото имах неблагоразумието да се върна веднага след серията да изгледам 1 и 2 епизод. На фона на тази серия, случилото се го видях още по-трагично. Много мъка и трагедия за двамата – макар и от различен вид. Скъса ми се сърцето.
Исках да кажа и за сериите по БТВ. Жалко, че зрителите на БТВ няма да могат да се насладят изцяло на филма. Няма да могат да видят преведени прекрасните турски песни, текстовете на които са част от чуствата в този сериал – поне така го чуствам. Много е въздействащо – това са неизказаните неща.
Да се надяваме, че след този танц нашето момче разбра за какво иде реч и че няма вече да се „страхува като малко дете, когато не среща нейния поглед”.
Момичета благодаря, че ви има!

# 593
Л_Дани тя и Нарин така забременя.Много прихващат тези туркини Joy Joy Joy
Пък и мъжете породисти.

# 594

И в България си имаме хубави и талантливи мъже!   bowuu bowuu bowuu

# 595
Здравейте, скъпи момичета Hug
Сърдечни благодарности на екипа, превел серията  bouquet  bouquet  bouquet

Но моля, помогнете, не мога да отворя филма в дейлито - забива. Защо става така, не знам. А не мога да го тегля от сайтовете. Обикновено гледам онлайн.
Благодаря предварително!  bouquet

# 596
Аз все пак да си защитя позицията,макар че то при нас всичко е в сферата на вероятностите и личния ни опит.Та за Фатмето-ами тя съвсем искрено и откровено си отговаряше на Енгето и изведнъж онова нещо я стъписа,като че ли не беше го допускала-на мен така ми прозвуча,така ми и изглеждаше.Но все пак това е моето лично усещане.И все пак, ако това не беше сериал,чийто рейтинг изисква повече серии,отдавна-отдавна всичко да се е случило.
Аз точно за това не си падам по сериали-идеи,които могат да се защитят или не  за 2 часа,се проточват безконечно във времето.И ако не бях зарибена и запленена много неща във филма и героите щяха да ме дразнят.Но сега ми е кеф и сероизно се замислям над неща,за които пред вид възрастта ми,отдавна имам изградена позиция.
А за Мукадес-голямата ми надежда е в сценаристките да я сложат на мястото и по начин,който хем да е поучителен,хем да не е гаден,за да не падат на нивото и,хем да ме удовлетворява.  newsm78
Дани, не мисля, че Фатмагюл отговаряше искрено и откровено на Йенгето, просто като я знае колко е нахална, й каза: Не е станало това, което си мислиш. Но можеше, ние сме женени. Обаче на директния безцеремонен въпрос, естествено, че се стъписа, но не защото не е мислила за "онова нещо", а защото Мукадес прекрачи всякакви граници и успя да я смути. Така тълкувам сцената. Пък и нали преди това беше споделила с Мерием какво чувства и че би останала с Керим.

mama_an_ji много ми допадна тона, с който пишеш и всичко, което описваш, ми е до болка познато. Simple Smile

# 597
Beren Saat'i Bu Teklif Çıldırttı

Ay Yapım'la çalışan Beren Saat'e TMC'den dudak uçuklatan teklif..

http://www.haberts.com/2890-beren-saati-bu-teklif-cildirtti.html

Никой не коментира тази новина! Thinking

Доколкото разбрах Берен Саат има предложение за роля от ТМС  при възнаграждение от 85 000 турски лири на серия! Grinning Grinning Grinning Може би ще се наложи да отложи във времето почивката, на която беше решила да се отдаде. С това възнаграждение Берен Саат автоматично се нарежда на челно място, изпреварвайки Нургюл Йешилчай, на която доскоро плащаха по 65 000 ТЛ. Grinning

А според любимия на всички ни преводач Google - Kenan Doğulu е всъщност Боб Марли  hahaha hahaha

# 598
  • Разград
Kerim & Fatmagul ~ We found LOVE

# 599
Вале newsm10
В нито един момент сценаристките не са ни внушавали,че между Фатмагюл и Мукадес има някакви близки взаимоотношения,дотолкова близки,че Ф. да почва да си споделя със зълвата каквото и да е.Обаче с развитието на сериала отношенията между Фатмагюл и Мерием ставаха все по-близки и именно с нея тя досега си е споделяла почти всичко.Затова се очудвам,а не за друго,че някои поставят на по-високо ниво разговорът с Мукадес, от този  с Мерием.Ще ме прощавате,но и аз понякога се стъписвам от хора,които не си знаят границите,а не съм в първа младост.Мукадес винаги прекрачва всякакви граници.Ето и примерът ,който Милена даде по-рано,за кесията на Фахретин,за приятелката на Йомер.Едно е някой да говори неща по принцип,а друго директно да ти задава интимни за тебе въпроси.

Общи условия

Активация на акаунт