Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 106

• 52 505
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
  • Разград

Ома,твоят клип не може да се отвори,пише че е премахнат Confused
За съжаление, наистина е така. Блокиран е в тубата за предявени авторски права относно музиката.
Ето нов линк, да видим до кога. newsm78

ТАНЦЪТ НА ЛЮБОВТА

http://vbox7.com/play:ef09e6bc95  

Така се отваря.

# 541
Л_Дани,разговорът за миналия рожден ден беше показателен за развитието в отношенията между двамата,за създалото се доверие,за което се искаше също време и затова,че нещата между тях толкова са се променили,че ако днес това се случеше,реакциите им щяха да бъдат коренно различни.

# 542
  • Разград
Sibel Can 2012

# 543
  • София
Мисълта ми беше,че объркаха момента-случката,за която говореха не беше рд на Керим, а съвсем друг момент.Не,че има значение,но ми направи впечатление това.

Сетих се и друго.Вчера като изгледах серията,много ми хареса за първи път това,че Керим не обясни на ФГ при целувката,какво става с него.Типично по мъжки,според мен,той реши,че това си е негов проблем и като мъж със самочувствие ще се справи сам с тези си мисли.

След серията в четвъртък изкритикувах розовите храсти пред къщата,сега с превода,разбрах,че те са си ги купили хората точно такива, в саксия-разцъфнали!Така,че критиката ми отпада.

За Хаджер все повече си мисля,че няма да умре а ще се съберат със Сами.Може би сценаристите са се отказали да я убиват newsm78.Ще видим!

Camile , да е жива и здрава половинката ти и много да те глези и обича!  bouquet Hug

# 544
Невероятно !Изживях отново всяка една емоция .А сцената ,когато излиза от затвора ми е любима!
Благодаря!  bouquet

# 545
Няма нищо чудно в това,че Керим не обясни на Ф.какво се случи с него при целувката.Никой мъж не би го обяснил точно в този момент.Това не е само за да и го спести,но и защото първо той трябва да предъвка за себе си ситуацията.Нормална реакция.

# 546
  • Разград

Скрит текст:

# 547
  • София
Няма нищо чудно в това,че Керим не обясни на Ф.какво се случи с него при целувката.Никой мъж не би го обяснил точно в този момент.Това не е само за да и го спести,но и защото първо той трябва да предъвка за себе си ситуацията.Нормална реакция.
Да Peace!Не го и усетих,като кой знае какъв проблем,по-скоро нещо което е моментно.Керим ще се справи с това,сигурна съм.Дори много по-добре е,че не сподели с нея.

# 548
# 549
Изгледах серията с превода и ми се изясниха повече нещата. Благодаря много ъа бързия превод, страхотни сте.  Simple Smile

Гледах внимателно сцената на плажа и какво ми направи впечатление. Керим си спомни изнасилването, отдръпна се и каза / " Ти си ми всичко".
Според мен той се притесни да не нарани Фатма. Можеше и на нея да и се върне този спомен(даже съм убедена, че щеше да се случи) и това щеше да я нарани и да развали момента.
С думите " Ти си ми всичко" Керим показа, че Фатма е най/важна за него и не би рискувал да се почувства зле, въпреки желанието, които и двамата изпитваха.  затова се и спря. Така че постъпи по много правилен начин. Друг е взпроса, че след това изпусна момента и сигналите на Фатма. Можеше да прекарат нощта заедно, дори и да не правят секс, Но и този момент ще дойде  и то скоро.  Simple Smile

# 550
oma, много красив клип! Голям зор докато се отвори, но си заслужаваше. Благодаря на Ваня за това.
Колко са различни всеки път, особено ФГ. Всеки танц - нов етап от отношенията им. Очите на Берен - сияещи, по-сияещи, по-по...страхотна игра!

# 551
  • Разград

# 552
  • София
Във фейса са качили снимки от списания със статии за Енгин,ето една от тях:

ома,наистина прекрасно клипче!

Последна редакция: нд, 22 апр 2012, 13:17 от Л_Дани

# 553
  • Разград
Beren Saat'i Bu Teklif Çıldırttı

Ay Yapım'la çalışan Beren Saat'e TMC'den dudak uçuklatan teklif..

Taraf yazarı Barbaros Altuğ, ünlü oyuncu ile ilgili çarpıcı bir iddiada bulundu. Ay Yapım'ın çektiği Fatmagül'ün Suçu Ne dizisinde başarılı bir performans sergileyen Beran Saat yeni dönemde TMC ile çalışacak. İddiaya göre TMC ünlü oyuncuyu kadrosuna katmak için 4 milyon TL'yi gözden çıkarmış.

İşte Taraf Gazetesi'nden Altuğ'un bugünkü köşesinde yer alan o iddia

Hep parti hep yemek içmek hep entelektüel meraklar; evet aslında beklediğiniz haber başka ve ben bunu sona sakladım ki buraya kadar yazıyı okuyun. Aşk-ı Memnu'dan Fatmagül'e gönlümüzün içine yerleşen (ve fakat Kenan Doğulu seçimiyle kendimizden şüphe duymamıza da neden olan) güzeller güzeli Beren Saat biliyorsunuz Fatmagül sonrası dizilere bir süre ara verecekti. Hatta herkes bu arada bir de çocuk yapar mı acaba diye endişelenmeye de başlamıştı (ben ve arkadaşlarım yani). Ve fakat Beren Saat geçen hafta yaptığı bir ziyaret sonrası bu kararını ertelemiş sevgili hayranlar. Zira teklif dudak uçuklatan cinsten.

BÖLÜM BAŞI 85 BİN TL

Yaptığı diziler geçen sene tepetaklak giden ve ismi paslanmaya başlayan TMC çok da yerinde bir kararla en "hot" ismi bünyesine katmak için sıkı durunuz tam 4.000.000 TL'yi gözden çıkarmış! Bölüm başı fiyatını 85.000 TL'ye çıkaran Beren Saat eğer her şey yolunda giderse önümüzdeki sezonda TMC'nin dönem dizisinde en pahalı aktrisimiz olarak oynamaya başlıyor. Bu işten duble zararlı çıkan ise Ay Yapım olacak gibi; hem en gözde aktrisini elden kaçırıyor hem de diğer oyuncularla yapacağı anlaşmalarda fiyat standardı yükseliyor. Öyle ya Kıvanç Tatlıtuğ neden 50.000 TL'ye evet desin bu durumda?

http://www.haberts.com/2890-beren-saati-bu-teklif-cildirtti.html

Последна редакция: нд, 22 апр 2012, 13:19 от vania_e

# 554
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт