Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 106

• 52 488
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
Охххх! Изгледах и аз серията с превод. Няма какво да добавя, което да не сте разнищили. Като омагьосана съм.

Хриси, Фройд е моя човек, но на - няма го. Може би съм искала да закърмя Енгин по друг начин, знам ли Simple Smile

# 601
  • Разград
♥♥ Fatmagül & Kerim Kiss Me ♥♥

# 602
Специално по желание на Валентина (но,да си имате из предвид,че не мога така детайлно да описвам като Хриси,Славенка и още няколко момичета):
18+
Скрит текст:
След сцената на плажа,К. и Ф се запътват към стаите си!
Ф: Керим,много искам да пием чай,но ако може да е в твоята стая,че в моята ще събудим абла-та! Съгласен ли си?
След кратко колебание,К я прегръща нежно,целува я страстно и казва:-Добре! Но докато ти пиеш чай,аз ще се изкъпя!Нали снощи цяла вечер пазех прозореца и мислех за теб и ....така!
Влизат в стаята,К съблича якето си ,приготвя чаша чай на Ф. , и се устремява към банята с един чифт дрехи.Ф. отпива от чая,ослушва се и чува че К. не заключва вратата! Оставя чашата на масичката, внимателно се съблича,разпуска коси като  на някоя самодива и внимателно пристъпя в банята,а там нашето момче е под душа и пее песента от 70-та серия(на която му приглася Рахми). Ф. се спира,заслушва се в думите и след миг внимателно отмества вратата на душ-кабината!
 К. се ококорва:- Любов моя! Какво има?
Ф: Нищо,любов моя! Като ти не разбираш от намеци,аз пък вече не мога да трая! Или ще ме целуваш,или още тази вечер се прибирам у дома!!!
Керим прегръща Фатмагюл и я вкарва под душа. Започва да я целува,докато и двамата не започнат да примират от страст,след което я взима на ръце и я отнася в стаята,полагайки я нежно върху леглото. К. поглежда в очите  на Ф. за потвърждение, и когато вижда каква страст гори в тях,захапва нежно горната и  устна,докато пръстите му нежно обхождат тялото на любимата жена! Ф. заравя пръсти в косата му и се извива като котка,предлагайки му всяка част от тръпнещото си тяло. Той с  нежни целувки слиза надолу към гърдите и,захапвайки нежното и вратле, а неговите ръце обгръщат извивките на дупето и. Но Фатмагюл не може повече да чака,придърпва го нагоре,казвайки му:
-Сега е мой ред! Нека изуча тялото ти! ,и го кара да легне по гръб на леглото.
Целува го по врата,раменете и ръцете! Керим започва да диша учестено!Тя описва фигури по тялото му с малкото си езиче. Поглежда го,очаквайки да я напътства по-нататък,а Керим леко намества ... и те се съединяват в едно. От очите на Ф. потичат сълзи,но тя се усмихва,показвайки че не е от болка,а от радост. К. докосва устните и с пръсти,питайки се дали да продължи,докато Ф не започва да се движи в такт с древния танц на любовта, оставяйки всичко зад  себе си.  К и Ф. преплитат ръце и ускоряват темпото,докато пред очите им не избухват фойерверки.
Прегръщат се,носейки се на крилата на изживяното блаженство,а тя нежно го целува по устните,осъзнаваща,че тяхната приказка едва сега започва...
К:-Обичам те,искам всяка вечер да спиш в моите ръце!
Ф сънено:- И аз ,любов моя!!!
....
....
На сутринта:
Керим бавно отваря очи,и си казва:
-Ех,братле,пак си сънувал! Дано някой ден сънят ти се сбъдне!!!
А в нейната стая Фатмагюл се смее пред огледалото:
-Ох,Керим,Керим!Хубаво че бях аз,че иначе пак сам щеше да си спиш! ЕХхххх,мъже,мъже!!!!
Моля ви,бъдете снизходителни към написаното,все пак мен таланта не ме е споходил!!! hahaha hahaha hahaha Joy

# 603
Малчева ,все по-добра ставаш.Продължавай! Joy Joy Joy

# 604
Л_Дани тя и Нарин така забременя.Много прихващат тези туркини Joy Joy Joy
Пък и мъжете породисти.

По този повод баба ми, ако беше жива (лека й пръст), щеше да каже "Много му е силна семката на Мустафа Булут". А аз през цялото време само това си мислех, докато гледах Облака.

# 605
А в очите на Мукадес аз по-скоро видях тъга. Понякога ми е много жал за нея, но после си спомням момента от болницата или тогава, когато вкараха Рахми в затвора. И въпреки всичко, понякога я разбирам, колко нещастна и самотна се чувства. Тя е огън-жена, жена на емоцията ,на секса, ако щете, а Рахми само се оправдава "Децата, Фатмагюл, ще ни чуят..." Не е лесно да се живее така.

Що се отнася до Мустафа, за него също ми беше жал в началото. Наистина един пропилян живот, както някой беше казал. Не му се разсърдих дори когато взе куфарчето с парите на Яшаран, все още имаше нещо, което да ме накара да го съжалявам, в погледа, в болката и объркването му, с които се опитваше да се справи. Но неговата истинска грешка, според мен беше, когато се върна да иска още пари. Тогава вече нищо не можеше да ме накара да  го съжалявам.

# 606
Малчева, добра си! Благодаря! Ако знаех, че си толкова отзивчива, отдавна да съм ти поръчала тази сцена, пък аз седя и чакам сценаристките... Joy Joy Joy
Добре, че сте вие с Хриси да утолите жаждата ни за романтика и любов! Hug

# 607
Димони,ако знаеш какъв сценарии имам за първата им брачна нощ, определено ще трябва да я пращаме Фатмагюл на уроци по стриптийз  hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy Joy

# 608
ananova За семката ли бе джанъм

Малчева по твоите сценарии Фатмето без уроци няма да се справи така или иначе.Аз обаче нямам нищо против да я пратим.

# 609
  • Разград

# 610
Аааа,Димони, май вчера я пратих на курсове при една съфорумка,ама ще видим как ще се справи,все още идеята ми се върти из главата,но не е напълно узряла... Ще видим дали до четвъртък ще родя нещо смислено,че в момента обмислям дали ще върже Керим за леглото или ще му се разсъблича под носа.

# 611
ananova За семката ли бе джанъм

Малчева по твоите сценарии Фатмето без уроци няма да се справи така или иначе.Аз обаче нямам нищо против да я пратим.

И за семката, и за семката.... Joy

# 612
Малчева,за да няма бягане по-добре да го върже за леглото,а може и през устата да му сложи един шал,че ако започне да вика ще ги чуе зълвата.В твоя сценарии не очаквам никакви провали.За всичко трябва да се помисли. hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy

# 613
  • на морето
Малчева - градска , напраУ у кИреча мЪ фърли , душа !  Hug PeaceПоздравления !
Накрая ще ме престрашите и аз да се включа в тези +18 - творения  , че и  мене такива бръмбари ме "щипят " , направо  не виЙ работа ... Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha
Пак преговорих серията с превода ...ей ...луда работа . Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Дали пък няма да има продължение на рожденния ден - Муки спомена , че децата спят вътре ...Може все някое диванче да се намира .

# 614

Общи условия

Активация на акаунт