Срещи на дамите от Тортената тема

• 22 356
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Вики бе, и 100 си отсипи ако искаш! Аз имам и от преди - така че нямаш грижи!  Party

Игличето дали ми пази вейнърите не знам - няма да се уччудя ако ме замеря дълго с тях ......... ама ако са там - плащай, аз ще връщам!

# 706
Малеееееееееее,вярно съм измислила нов асортимент.
Да ви обясня,вчера преди работа просто не намерих линията си във бързането и не мерих а си говорих на изуст.Ей затова всичко що е цифри записвам,щото не помня.
Така ,намерих си линията и премерих,става въпрос за правоъгълни кутии 30/40 /17.
А сега смейте ми се на воля на бабешкият ми  мозък.

# 707

Така ,намерих си линията и премерих,става въпрос за правоъгълни кутии 30/40 /17.
Ама, пак продължаваш да измисляш ми се чини. Тоя размер е 30х40 х13 или 14 см. Различно ги правят. В момента, новите им кутии са с височина 13.5. Току що измерих.

# 708
Пазя ти ги вейнърите Танюш, носа ги в неделя. Колко струваха съм забравила 10-11 лева ми се въртят в главата, но за неделя ще имам прецизна калкулация Simple Smile))

# 709
Айде на топлите офертиииииии
ОФЕРТА АЛИМКО

# 710
Ванче, много благодаря!

Прави ми впечатление, че тоя Голди микс дойде на цена от 4.03лв за кг, а в офертата е 5.04лв за кг. Преди май сме го купували около 5лв за кг. Що ли ни го дадоха толкоз по-евтино сега?

# 711
Ванче, много благодаря!

Прави ми впечатление, че тоя Голди микс дойде на цена от 4.03лв за кг, а в офертата е 5.04лв за кг. Преди май сме го купували около 5лв за кг. Що ли ни го дадоха толкоз по-евтино сега?
Щот' сме готини  Mr. Green Heart Eyes

# 712

Ама, пак продължаваш да измисляш ми се чини. Тоя размер е 30х40 х13 или 14 см. Различно ги правят. В момента, новите им кутии са с височина 13.5. Току що измерих.

Има на 17 см. височина на Черномен, демек 30*40*17

# 713
Чакам оферта от Костинброд. Преди малко ми се обадиха по телефона, че днес ще ми я пуснат. Ще докладвам
Корекция: Имам офертата. Нещо ми се е бъгнал Рийдъра и не мога да я отворя. ПРатих я на Валерия да ви я донесе в неделя и да беседвате.
Могат да ни разработят кутии по наш размер. Питах за 30х30х30 или 30х30х25. Можело, но трябва да вземем поне 1000. Това на първо четене ми го казаха.
Толкова от мен.

Последна редакция: пт, 19 окт 2012, 14:29 от van444eto

# 714
Щот ви е с изтекъл срок Голди- там каквото беше....Ама съвсем мъъъничко, така че офертата си я бива  smile3534

Ванче, 1000 бройки не звучи толкова ужасно- включи Валерия и остават само още двама с по три- четири кутии и си готова.

Правилно ли схващам, че Танче и Ванче няма да присъстват на срещата?! Нещо пропуснах няколко страници видимо  Thinking

Имам питане- някой да му се намират формички с пиратски мотиви и нещо за 3Д черепи? Много, много силно ми трябва всичко в сферата, моооля   bouquet -на и букетче за подмазване!

# 715
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Съвсем правилно, слънчева! Танче и Ванче прецакаха уговорката.

Валерия има пирати, щото помня, че ги носеше на някой на изложбата.  Crazy

# 716
  • Sofia
Ако ми припомните за какви пиратски мотиви говорим и какви точно имам мога да бъда и услужлива, за бисквити формички ли става дума?

Разпечатала съм ви офертата на подложките и кутиите мен не ме блазнят, много са ниски, аз обичам над 1см височина на подложки, а кутиите са им за пастички, пък и не виждам къде точно ще ги слагам моите торти да ги нося чак.

# 717
Вал,става въпрос за пачуърка дето ми го дава на мен.От тогава го търся да го купя и все го няма никъде във Бг -де

# 718
  • Sofia
Ами той не е формичка, не е и за сладки, той само за отпечатък става, аз поне друго приложение не му намерих.

# 719
Щот ви е с изтекъл срок Голди- там каквото беше....Ама съвсем мъъъничко, така че офертата си я бива  smile3534

Не знам дали се шегуваш, ама се вързах и тичах да видя срока на годност. Laughing  До 07.2013г е, значи не е това отговора на загадката.

Общи условия

Активация на акаунт