За АВГУСТ залогът е по 5 лева - лъвче ли ще имам или дева?!

• 30 166
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
Блонди  hahaha направо ме счупиии,с тея ташациии smile3532 smile3532 мале ,малее Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Да се включа към въпроса за гърдите и мойте ареали доста потъмняха и се уголемиха ooooh! грозна работа Crossing Arms

# 106
Кем4о, ти ли си кремена иванова? То може само който е създал профила да го спре, а не който се опитва да влезе.

Абсолютно  Crossing Arms

Еми, всичко ще е наред, чакам те с отчет  Heart Eyes

# 107
Бе аз съм ама какво е станало?  Embarassed Embarassed Embarassed
Сега как е? Спрян ли е още достъпа? ooooh! Sick
  Mr. Green уффф че се притесних леко  Embarassed Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 22 апр 2012, 12:12 от kem4o

# 108
Не, сега е ок  Simple Smile

# 109
  • София
Добре дошли на новите попълнения  bouquet Колко голяма и задружна дружина станахме вече, много се радвам Hug
Честито на мамите за новите придобивки - колички, дрехи и т.н. Нашата Quinny Speedi 2011 ще пристигне тази седмица Flutter
Блонди, Тайра - геройски сте понесли новостите по вас hahaha Аз сигурно щях да получа разрив на сърцето, не ми се мисли как щях да реагирам Crazy
За ареолите - и моите са по-тъмни и по-широки и наистина около тях има леки кафеникави петънца - като точици Crossing Arms Докато трае бременността ще го преглътна, но после си искам предишните Naughty

# 110
Здравейте момичета,включвам се на бързо,да ви питам днес говорих с моя доки,каза ми да си взема магнерот или магнерич,според вас кое е по-добре да пия?

# 111
Ох, Меги, ивинявай, ама четете малко. Досега обсъждахме кое е по-доброто  Peace

# 112
  • София
Здравейте момичета,включвам се на бързо,да ви питам днес говорих с моя доки,каза ми да си взема магнерот или магнерич,според вас кое е по-добре да пия?

От вчера това коментираме Simple Smile Магнерота е по-добър! Hug

# 113
Много се извинявам,не съм видяла.Сега ще седна да ви чета,просто нямах време Heart Eyes

# 114
Лелееее колко много сте изписали за 4 дни  ooooh! Имам за цял ден да чета Simple Smile
Вече трети месец не мога да се отърва от тези трихомони, сега пък ми изписаха "Арилин рапид 1000" да си слагам 6 вечери, но много ме притеснява, че това е антибиотик, но щом са ми го изписали... Дано поне най-накрая да има ефект. И витамини пак ще пия... ще редувам 1 месец МамаВит, 1 месец Пренатал, но още не съм си купила...
megi_emo аз не мога да кажа от личен опит кое е по-добре, защото на мен ми изписаха Диаспорал, но всеобщото мнение е, че Магнерот е по-добър, аз бих си взела него.

# 115
Пловдивчанки, една свежа новина от родния ви град: "Файтон с роми се обърна пред родилен дом. Музиката изплашила коня, бебето е невредимо"http://www.dnes.bg/stranata/2012/04/21/tragikomichno-faiton-s-ro … odilen-dom.157012
Заболя ме коремът от смях.
 smile3532
Оркестърът, доведен за изписването и клаксоните от автомобилите на роднините подлашили коня.

# 116
Сега и аз да кажа добре дочли на новите мами,лека бременност и здрави бебчета на финала Hug
За гърдите:и моитедоста са пораснали и са ми много грозне,не харесвам много големи гърди,надявам се след раздане да си възвърнат старата форма и големина Confused
Честито на мамите с нови предобивки,и аз да се похваля днес се чусме с мъжа(той работи в англия)неговия шеф ни е направил подарък количка,мъжо казва че е много хубава,довечера и снимки ще ми прати.Надявам се да ми хареса.
Желая на всички мами лек ден и по малко неразположения  love001

# 117
Мери Джейн, и аз се смях много Joy  Ромска му работа newsm62

На кардиолога не се откри нищо притеснително. Да, пулсът ми е висок, но заключението е, че просто   сърцето се претоварва от бременността. Ех, тази госпожица ми взе здравето Mr. Green Ама нека, само тя да е жива и здрава Peace Във вторник сигурно ще ходя пак при д-р Начев и ще коментираме и с него възможността Еутирокса да ми е в повече, защото и той предизвиквал сърцебиене. Та така, важното е че няма нищо сериозно. Пък неразположението ще си го тъпря Hug

# 118
Момичета, служебно питане  Simple Smile

Татти беше така добър да помогне сега, но от другата тема натам ще трябва да се коригираме (за първата страница). Достигнали сме максимума за публикуване. Т.е. нещо трябва да съкратя. Освен да махна режима, той заема доста място  Thinking

Кажете кой какво гледа или не гледа - списанията? Правата?  Thinking

Еми, радвам се, че всичко е ок.  Hug И аз с тази бременност имам непрекъснато екстрасистоли, много са натоварващи  Tired

# 119
  • София - град
Аз не гледам списанията  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт