За АВГУСТ залогът е по 5 лева - лъвче ли ще имам или дева?!

• 30 166
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
И аз да ви кажа лека нощ! smile3524
Изпратих мъжо в командировка и лягам при Станислав да се гушкаме, докато баща му го няма  Mr. Green
Рени, дано стерилната урина е с по-добри показатели и да не се наложи да пиеш лекарства Peace
Радост, честита количка. Изглежда добре! Peace
Добре дошли на новите мами!  Hug

# 91
  • Добрич
Цоп и аз в новата темичка Simple Smile
Днес ми беше много хубав ден.  Simple Smile Направихме хубав шопинг и се сдобих с първата дъъъълга рокля + една дъъъълга пола за лятото с потенциал да поберат бременните ми телеса Simple Smile И двете нещица от Зара, много съм доволна, нямам търпение да стане за сандали и да ги мятам  Laughing
Освен всичко съм много щастлива, че взехме и количката за баткото - Макларън Куест с деним тапицерия. Simple Smile Ако не ми мине котко път, още утре ще я изпробваме.  Party
Ухааа, колко много нови тумбаци днес  Crazy Добре дошли, дано си бъдем полезни взаимно и лека бременност! Simple Smile
За мое огромно разочарование, ние също започваме ремонт в понеделник. Вчера майстора дойде да огледа къде какво има да се прави и ни разби илюзиите, че ремонтът ще е кратък и лек.  hahaha Мислихме си ние, че ще е около седмица, човека каза поне 20 дни.  hahaha Кофтито на цялата работа е, че ще остане само една стая, която няма да е рушната и просто незнам какво ще го правя това дете през деня със спане, ядене и т.н. Дано да се случи хубаво време, та да спи навън поне. Та стиснете едни палчета на 15 май да се похваля с една хубава детска стая (само да не свършат в срок, незнаят какво ги чака  Twisted Evil)
Такаам, толкоз от мене! Simple Smile Лека нощ Simple Smile

# 92
Добро утро момичета! Ето ме и мен. Смятам вече да съм редовна и да ви следя- няма да ходя повче на работа, вчера ми беше за последно. Нови момичета и нови тревоги видях, дано всички да се сдобием накрая със здрави бебоци.
Относно Магнерот и Магнерич като мое професионално мнение е, че Магнерота е по-добър, защото е оригинална молекула. Иначе друга разлика няма.
Лек ден на всички!   bouquet

# 93
Добро утро и от мен. Приятен ден на всички. Аз съм решила днес да си направя голяма разходка.

# 94
  • София
Добро утро момичета
Тая нощ пак беше кошмарна за мене.То не беше да ме боли кръст,то не беше да не мога да дишам нормално...На всичкото отгоре снощи се шашнах като отидох в банята да си сложа свещичката,която ми изписа доктора за инфекцията и установих,че всичко долу,обаче вътрешно ми се е подуло.На някой друг ставало ли му е така?Не ме боли,не го усещам подуто,но вчера го установих и сега продължава да е така?Дали е нещо нормално или да отида утре на доктор да ме видят  newsm78 ?

# 95
  • Добрич
Добро утро и от меен Simple Smile Най-обичам сутрин да пия топло кафе с бисквити и да си преглеждам форума. Simple Smile  Sunglasses
Тайра, ако не е упоменато като нормален страничен ефект в листовката, аз те съветвам да се консултираш с доктора си, пък макар и само по телефона. Може да се окаже нормално, но може и да е някое възпаление.
Аз едва днес стигнах до смяната на гардеробите с по-летните неща.  Blush Моя мъж стана 2 седмици ми мърмори, ама то не бяха почивки, не бяха кучета... не е едно. Simple Smile Та се хващам днес да я свърша, че после като ме метнат с ремонтите, ще има да чака  ММ.  Laughing

# 96
Привет сладурки Hug

Ох, emi_v дано, че какви страхотии четох за тия бактерии, но щом ме боли кръста и като се изпишкам ми олеква, значи не съм много добре.
Радоска и Марли честити ви придобивки, аз ще отскоча утре да си търся нещо за дипломирането, че нищо не ми става.
tayra , не се притеснявай ти звънни на док. нищо че е неделя той/тя ще ти каже дали да ходиш днес или утре. Аз все се притеснявам да им звъня, но вчера ми се наложи.

# 97
Нели О, ти направо ме ошашави с цял месец разлика  Shocked Аз не бих си смятала термин по размери - едно, че изобщо не е точен, второ, че непрекъснато варира. И трето - бебета едри, средни, дребни, всякакви, важното е да са здрави. Е, при тези с нередовна менструация е по-сложно  Crazy

Патето, честито момиченце. Съжалявам за серклажа, но щом се налага, ще търпим, няма как. Лежи си сега, още малко остава  Hug Ивка е със серклаж също, а сигурно си видяла, в рисковата бременност има цяла тема на момичета със серклаж.

Рени, кофти с тия бакетрии, ама често се случвало, казват. Стискам палци да се размине възможно най-леко и бързо  Hug

Радост, честито возило, супер е  Hug

Марли, честити ти покупки и на теб, със здраве да си ги ползвате  Hug

Аз нощес успях да заспя към 2, а мъжът ми беше така любезен да ме събуди в 5 и това ми беше съня за неделя - от 2 до 5  #Cussing out  Сега съм кисела и нервна и целия ден ще ми е крив  Crossing Arms

Някой разгада ли какво става със снимка.бг, кремена ли е спряла достъпа и защо?  newsm78

# 98
Добро утро коремчета  Hug

Слънце и горещо кафе  newsm51 - какво по - хубаво от това  Hug

Черпя ви виртуално по кафенце  Mr. Green

Добре дошли на новите тумбачета  Hug Лека бременност и да изкараме всички до термин без проблеми  Heart Eyes

Ние вчера купихме нов ламинат, латекс и продължаваме с "лекия" ремонт Grinning

Радост, честита количкаа много ми хареса, мисля и аз подобна да си взема  Heart Eyes коша за багаж е голям (за мен е много важно това  Mr. Green) и е комбинирана - супер  Peace

Тайра - по - добре се консултирай с док дали това е нормално да се подуеш така - и аз мисля че е възпаление  ooooh!

И аз да попитам какво става с snimka.bg  Sad

Днес ще се възползвам от хубавото време за малка разходка  Heart Eyes 

# 99
Тайра, забравих да ти пиша, подуването е нормално, не мисля, че е инфекция, защото тя щеше да предизвиква и други симптоми. Просто бебето притиска кръвоносни съдове и се получава оттичане. На мен ми се случи с първата бременност, събудих се една сутрин с два ташака  Mr. Green Два дена си ги носих. Изкарах си акъла, разбира се, но питах и разбрах какво е. Ще се махне, но съжалих мъжете, наистина  Joy

# 100
Здравейте, тумбачета. Simple Smile Доста се чудих дали да се включа, но наистина ми е мн приятно да ви чета. От Пловдив съм, първа бременност с термин 17 август. Малко синьо щъркелче си нося. Ахх, мн съм станала чувствителна към него. На кратко- на 26 години (добре де, на 1- ви май, навършвам 27, но ... още съм на 26 Stuck Out Tongue). Другият месец навършваме една година от брака си с мъжа ми. Планирахме си бебенце и си го направихме на вторият месец, като не отричам, че първият след като ми дойде се опулих сериозно, просто винаги съм си мислила, че тея неща стават веднага. Simple Smile Детска му работа. Пу- пу- пу- пу, карам адски лека бременност, даже, ако не пълнея, така, че да не ми стават панталоните, мога да кажа, че не съм бременна. Няма гадене, повръщане, неразположения, нищо, нищо. Всичко, дай Боже да е така и за напред, върви чудесно. Бебчо си е обърнат надолу вече. Е притеснението ми е, че малко се е свлякъл доста надолу, но дано устиска. Любимата ми зодия е лъв, съвсем случайно е станало. Дано и лъвче да си остане. Не 5, а 10 лева залагам  Joy а дано. И така, аз да си изпея всичко, гледам, че се представяте. Ходя по ЗК при доктор Забунов, а и съм си ангажирала лекар за раждане в Окръжна, при който ходя на частно. Това, което най- много ме провокира да ви пиша е beauty_. Аз бях така, точно като нея. Сега съм в 23 седмица и 4 дни. Усещам бебчето си от 15- 20 дни. Преди това само се чудих защо не го усещам, нормално ли е, ужас. Паника. Имах успокоението, че една приятелка усети своята бебка чак в седмият месец. И така, имах по някое къркорене и все си виках, това сега бебчето ми ли е или не. Както вече казах, преди 15 дни, може и 20 да станаха вече ме изрита. От тогава, аууу, страшна работа ви казвам. Пу- пу- пу ама ... Ето сега тая нощ, то такова ритане беше, думи нямам. 100 пъти ме буди. Легна наляво- рита, лягам надясно- рита, по корем- немислимо, там рита задължително. Принудих се да си вдигна възглавницата, за да спре, и едва ли не го приспивах, и после леко се свличах надолу, за да не го събудя. Луда игра беше, сефте ми прави тоя номер през нощта, ама не е спал просто. Simple Smile Макар, че така съм по- спокойна, като го усещам. Та, beauty_, миличка, като гледам ти си 2 седмици зад мен горе- долу, така, че може от сега да започнеш, а и може да е по- мързеливо бебенце. Щом на ехографа всичко му е наред, здраве да е. Аз му виках мързеливко, защото всички си усещаха бебчетата отдавна, а моето хич го няма, ама ей на... :* Не се притеснявай, няма къде да ходи, ще го усетиш.

Привет и на другите майчета.   bouquet Чудесни сте.   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

PS. beauty_, пробвай се да легнеш по гръб и да се отпуснеш, краката опънати, а не свити, легна ли така, от 1 до 4 минутки и е започнал. Никакъв шанс да лежа така. Дори така го показвам на приятелите. Като кажат, че искат да го усетят, викам, ей сега, лягам и слънчицето започва. И най- важното не се притеснявай.  Heart Eyes

# 101
  • Добрич
Блонди  smile3532 rotfImbo rotfImao Само дето не си изплюх закуската  Laughing

# 102
  • София
Блонди направо ме уби с тези сравнения  Joy moresmile Hands Clap newsm62 Определено успя да ме успокоиш.Сега влезнах да се изкъпя и като че малко е спаднало.Ще видим какво ще стане.

# 103
И аз закусвах докато четях поста на Блонди  rotfImbo smile3532 , та за малко да се задавя  hahaha hahaha

babyAty, добре дошла! Увеличаваме пловдивския отбор Peace

Аз отивам на кардиолог, после ще се отчета.

Последна редакция: нд, 22 апр 2012, 14:21 от emi_v

# 104
Възможно е аз да съм прецакала достъпа до снимка.бг. Съжалявам ако е така.  CryПреди няколко дни не знам точно опитах за първи път да разгледам снимчиците. Нещо неуспешно беше. Не знам. Моля да пробвате, който има достъп  -  за проба
Фейси можеш ли да пробваш да влезеш в снимката?  Praynig

Последна редакция: нд, 22 апр 2012, 11:58 от kem4o

Общи условия

Активация на акаунт