За АВГУСТ залогът е по 5 лева - лъвче ли ще имам или дева?!

• 30 166
  • 745
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Водите могат да изтичат и на капки, ако имате съмнение, отивате при лекаря си, като му носите ежедневната превръзка, не знам дали какво капят на нея, но установяват води ли са или не.

# 496
При мен една от причините за секциото беше намалелите околоплодни води и моята докторка не искаше да чакаме повече. Сега като се замисля не си спомням как точно е станало - явно малко по малко са изтичали, верно че съм се чувствала по-мокра от обикновенно, но все си мислех че просто се потя повече и не съм сметнала за необходимо да споделям с докторката си. Сега обаче от известно време пак ми се случва същото и следващия път - на 9 май ще питам за какво точно става въпрос.

# 497
Здравейте момичета. Съжелявам, че не съм писала отдавна, но ви чета редовно.  Peace

Аз бях няколко дни в болница. Имах контракции и болки и ме приеха да лежа. Вливаха ми магнезий, но-шпа в дупето и гинепрал. За сега май нещата са се успокоили, продължавам с магнезия и но-шпато и лежане и почивка.  Rolling Eyes

Днес бях на преглед и всичко е наред с бебенцето, вече е цели 700гр. Пулсът му е много добре 144. Усещам го вече по осезателно, но предимно ниско долу. Прегледаха ме, опипаха ми шийката и казаха че е скъсена с 50% Sad Казаха ми да си пия магнезий и да лежа за да няма напрежение върху нея.

Малко съм сдухана и все си мисля дали ще остиска до края. Много си го искаме и обичкаме и много силно се надяваме.

Някой беше дал преди линк за шансовете на бебето в определените месеци. Май Блонди беше. Рових се днес но неможах да намеря. Може ли някой ако се сеща да сподели.

Хубав ден на всички и благодаря, че ме изчетохте. Пожелавам от все сърце хубав край за всички ни.  Hug

# 498
Хрис, много съжалявам да прочета за неприятностите ти. А серклаж не може ли да се направи при това положение, колко мм е сега шийката? Ще лежиш и всичко ще е наред, не мисли за толкова ранно раждане.  Hug
Иначе знам, че от 27-ма седмица шансовете вече са доста големи, но да не дава Господ на никоя от нас толкова ранна среща с бебчето.

# 499
Хрис, много съжалявам, дано всичко да е наред занапред  Praynig Лежи, пий си лекарствата и мисли позитивно и дано няма повече проблеми  Hug

# 500
Hris_,много е гадно,това,което ти се случва,но недей се отчайва-не е непоправимо.Ще лежиш повече,ще си пиеш хапчетата,с повече търпение и спокойствие нещата ще се оправят.Когато ми правиха серклажа,шийката ми беше 1.5 см,а сега в петък беше вече 3 см.Така че няма място за отчаяние-с лежане и лекарства се овладяват нещата.И недей мисли за преждевременно раждане-говорила съм с лекаря,каза-след 29 седмица са жизненоспособни бебетата,но ако се родят тогава,шансът да имат някакви проблеми е много голям.Така че,ще стискаме кълки до август,дано всички издържим дотогава
 Hug

# 501
  • Пловдив
Hris.лежи и почивай Hug.Това скъсяване с лежане и магнезий може ли да се оправи Thinking или серклажа е единствения начин да се възтанови шийката?С моите болежки в срамната кост ще видим какво е положението при мен.Щях да пиша за водата-дехидратацията на майката освен до намаляване на околоплодните води,може да доведе до проблеми за самия плод,няма да изпадам в подробности да не шашкам допълнително.Но задължително се насилвайте ако трябва да я пиете за ваше и на бебето здраве Hug

# 502
  • До морето
Eхоооо, преди малко се върнах от преглед  Laughing Бебокът е добре, видях му щръкналата пишка, вече е цели 30 см. Цитонамазката от миналия път ми е нормална, но както и си предполагах имам течение, не е само секреция от бременността. От довечера почвам Куотримазол на глобули, както и кремче, защото имам лек оток. На мен ми стана много криво и даже се разплаках в кабинета, ама докторът ме успокои, че е нормално Sad и не е чак толкова страшно

Това е от мене, Хрис, ти недей сега да се паникьосваш и да почваш да изчисляваш рискове и седмици, не си стигнала дотам още. ПОчивай си спокойно, както казваше баба ми " Леж си там и не му мисли много, да не вземеш да са напрегнеш! " Laughing Laughing Laughing

# 503
Здравейте  Hug
Бейби ати - знам го Забунов, аз също съм ходила при него и даже той ми установи бременността, ама не мерси, няма нищо общо с Леви  Mr. Green а това, че работят на един апарат си е така  Peace
Маги – абе аз ги видях, за мен няма съмнение, че е Андрианчо ама ми стана смешно просто  Mr. Green
И подчертавам, че не е Адриан, а АНдриан  Mr. Green много държим на това огледално започващо и завършващо име  Mr. Green в стил Анна Каренина  Mr. Green
Блонди, браво за инсулина  Hug
Тюхютумче – не знам аз дали ще стигна до момента, в който мъжа ми ще усети нещо  Mr. Green но браво на вас  Hug
Хрис – почивка, мила  Hug
Аз точно това днес си говорих с майка ми, че поне този месец да устискам и каквото се вика да не дава Господ, но после в 7-ми нататък, когато и да излезе, шансът е доста по-голям..

# 504
Момичета много ви благодаря за куража  Hug Наистина вашите думи ме карат да се чувствам по-спокойна.  Hug

Шийката не ми казаха в мм колко е, само че е с 50% скъсена. Питах за серклаж, но вече е късно до 20 седмица максимум се прави. След това има риск за спукване на околп. мехур и не се навиват докторите да правят. Така че за сега остава лежане, магнезий и търпение.

Аз това май си го докарах с тези ремонти вкъщи, мазане, махане на тапети, чистене, местене. После едно пътуване 250км до Елена, там едни разходки по баирите. Така, че по-полека го карайте и вие че виждам има момичета в ремонти и те и със организиране на сватби и т.н. За какво са мъжете в крайна сметка  Wink

Прегръдки на всички.  Hug
(Сега ще съм си вкъщи, така че ще мога да ви чета и да съм по-редовна Peace)

# 505
  • Обетованата земя
Иначе знам, че от 27-ма седмица шансовете вече са доста големи, но да не дава Господ на никоя от нас толкова ранна среща с бебчето.
И аз така знам, но наистина дано не се случва на никой. Praynig
Хрис стиснати палчета и от мен, слушай докторите и си почивай  Hug За серклажа, май наистина вече е късно. Всичко ще е наред, само повече почивка и пазене!
Блонди, браво, че няма да ти слагат инсулин!  Peace
Добре дошли на Бранка и Магдалена! Hug
Аз съм чувала, че околоплодните води могат и на капчици да изтичат, но трябва да е постоянно мокро. Дафи при теб ще е от лекарството сигурно!  Peace
Галка, доколкото знам на бебчето не му е комфортно по време на контракция.
Ние точно се прибрахме от супер дълга разходка по горски пътечки и по едни баири, щом мъжът ми се измори,представете си мен  Crazy Сега си почивам  Flutter  В санаториум в Сандански сме, който се намира в гората. Доведохме малкия тук, да диша въздух, че беше направил два спазъма есента, май ви бях споделила, на него няма никакви процедури, че е малък, само да диша въздух. А на мене ми назначиха масажче на раменете, да не съм без хич Grinning и всяка сутрин ходя с  масажен крем при една готина кинезитерапевтка. Mr. Green  Другото, което е хубаво е, че топлата вода в апартаментчето е минерална, мисля че не вреди нещо на бременността.  Simple Smile
 Идеално лошата, голяма пишка си имате, цели 30 см  Joy Отначало това си помислих, но после схванах какво имаш предвид  hahaha

# 506
Ха Бюти, това уточнение и въобще варианта за името е наистина интересен много и наистина огледален...хммм.

# 507
Hris съжалявам да го прочета, мисля че с повече почивка и спокойствие нещата ще се оправят. Пий си хапчетата, а гинипрала оставиха ли ти го или само магнезий и ношпа?

Момичета да ви попитам за ek3otu4ha знаете ли какво става с нея?
И мен много ме е страх с тези води, онзи ден бельото ми беше доста мокро, но установих че се потя много  Embarassed.

# 508
Нали  Mr. Green
 newsm48 newsm48 newsm48 newsm48 УСЕТИХ ГО  newsm48 newsm48 newsm48 newsm48
мухаха  Mr. Green Mr. Green вчера вечерта определено усетих нещо - беше горе долу пак по това време, ама си викам.. ако пак се повтори тогава ще повярвам  Mr. Green ама ей сега преди малко пак, докато си лежах Mr. Green доста е лекичко де  Twisted Evil дано не си втълпявам, ама тоя път  Praynig Mr. Green
Тина, и аз с потя много там  Embarassed Mr. Green
Екзооо  Hug Hug

# 509
Е Бюти, това е ! Ха честито, още много шутове до финала, ама да знаеш, че няма да е футболист човека. Hug
Хрис, много лошо! Hug Охх дори не мога и не искам да си представя как се бият инжекции в дупето на бременна жена.

Общи условия

Активация на акаунт