За АВГУСТ залогът е по 5 лева - лъвче ли ще имам или дева?!

• 30 179
  • 745
  •   2
Отговори
# 330
То за термометрите в бебешкото дупе тръгна от там,че на babyAty като бебе често са и го прилагали...Та това ме наведе на мисълта дали проблема с перисталтиката и не е заложен още от пеленаче Thinking

Миличка, казах, че се е случвало, което значи 2- 3 пъти, а не че майка ми всеки ден ми е помагала, за да ида.
Според моя доктор, по- добре да пия нещо, за да ида, от колкото да натровя бебето, като позволявам храната да се разгражда изцяло в мен.

# 331
Бейби, отгворът е фибри!  Simple Smile  Боб, леща, грах, овес, жито, царевица, грис и всякакви такива варива.
Пълнозърнест и ръжен хляб. Не го пренебрегвай, основен и важен е!  Peace

# 332
  • София - град

Пълнозърнест и ръжен хляб.
Даже в една книга пише "ситно смлян пълнозърнест" много по-добре понася на стомаха.

Бейби, никъде не видях да споменаваш ленено семе, то е моето спасение обаче или смляно или счукано - така си се продава Peace От както съм бременна по 1 чаена лъжичка на ден сутрин в овесените ядки. Но преди да забременея по 1 супена лъжица. Пробвайте го момичета аз съм изключително доволна.
Майка ми и баща ми го хапват за регулиране на холестерола /може би за това по време на бременност не е 1 супена лъжица/ те си го мелят в кафемелечката защото не им е приятен вкуса, но за мен няма проблем.

# 333
Здравейте маминки!
Виждам че обсъждате моята болна тема - запека. Съчувствам ти на 100% Бейби и аз бях така... Но като забременях и нещата станаха още по-зле.Моята лекарка ми каза,че ще натрова бебето и ме изпрати на гастроентеролог,който ми изписа един чай,някакъв,към който не се привиква.От както го пия нямам никакви проблени,освен че го пия над мивката,защото е мнооого горчив.
Искам да ви попитам нещо- в началото на бременността бях попаднала на един много хубав калкулатор и сега не мога да го намеря.Показваше всичко по дати-за цялата бременност. Първи преглед,първото усещане на бебето,болничния преди раждане. Thinking

# 334
  • София
iv4e@pif4e  Да не би това да търсиш  http://free.hit.bg/doctorgeo/Calend.html  - на мен ми е доста полезен - подсещаме за разни изследвания  Peace

Блонди, ДБС прави сте че не трябва да се ядосвам за майсторите, ама много ми се иска да оправиме къщата, да изчисти ме и подреди ме и да чакаме бебето да дойде. А и с тези постоянни контракции, вдигане на кръвното и т.н. започвам да си мисля, че може и да не го добутам до лъвче  Cry
Блонди на мен ми казаха, че вдигнали кръвното над 135 горна граница - да не губя и минута ами да тичам в болница

# 335
Dioni Hug , mnoogo ti blagodarq!  bouquet

# 336
ДИОНИ, този сайт е пълен с вируси.

# 337
Иветод, благодаря ти Hug Сещам се кои са магазините Peace
Месечинке, ами незнам... Кардиоложката ми заобяснява какво точно се случва, но няма да успея да ти го предам точно, но ставаше въпрос за кръвопотока и че нещо си важно минавало от дясната страна, та притискането му влошава работата на сърцето #Crazy Сори, ама не мога да го обясня, и тя с много сложни термини ми го каза... Но определено беше много изумена  Shocked как така спя надясно, луда работа...
Аз сготвих и излизаме навън със Станислав. Утре е на градина, дано е здрав Praynig

# 338
  • София
ДИОНИ, този сайт е пълен с вируси.

Така ли  #Crazy #Crazy #Crazy сигурна ли си ? Аз го ползвам отдавна, но антивирусната не ми е изписвала, че има опасност  newsm78

# 339
Аз по повод спането бях питала док още отдавна, каза че е препоръчително, но да не се "вдиотявам" /друга дума използва, ама на мен тази ми е по подходяща Simple Smile/, в смисъл да си намеря подходящото за мен положение. Та, продължителното спане на дясно и по гръб въздействало на кръвотока, на дясно-като се притиска черния дроб, а по корем - вена кава. Но не мисля че гинеколозите акцентират точно върху това, що се отнася до режима при бременните. Може би ако има някой проблем, както е препоръчала кардиоложката, но иначе е важно да си почиваме, и да се чувстваме отпочинали. Simple Smile

Аз например спях само на дясно, като легна, така се събуждах. Много трудно се научих да се обръщам на ляво, но като си вземах възглавницата за кърмене, ме подпира добре и сега си спя на ляво, но от време на време и по гръб и на дясно.

# 340
  • Враца
[
Фери, ще погледна непременно. А ти наистина ли си инструктор, че за мой ужас , срам и огромно съжаление още нямам книжка? Embarassed Embarassed

Да, наистина.   Crazy Mr. Green Обаче сега е логично, че не работя де... а така ми липсва, но моя мъж не ми дава, каза, че не иска да му стресирам бебето по софийските улици.  Joy От 4 години близо съм инструктор.  Peace Живот и здраве обещавам да те науча да шофираш и да вземеш книжка при мен.   Hug И без това в съня ми ми се наложи да те карам до вас.  Mr. Green Издири ли го съня, да прочетеш?  Laughing

Диони, да ти пращам мъжа ми за 10 дни ще са готови шпакловките.  Party (не се шегувам)  Hug

Тиина, много гадно така с несполучлив инструктор и да се налага да се местиш и пак от трън на глог  Confused Много ме дразнят тия инструктори тип застаряващи господа, който не са доволни от живота и само гледат да те одерат от пари и на нищо да не те научат!  Naughty Само ми е любопитно коя е фирмата и учиха ли те да паркираш (и колко усърдно)?  Rolling Eyes

# 341
Блонди на мен ми казаха, че вдигнали кръвното над 135 горна граница - да не губя и минута ами да тичам в болница

Глупости  Joy

Аз по повод спането бях питала док още отдавна, каза че е препоръчително, но да не се "вдиотявам" /друга дума използва, ама на мен тази ми е по подходяща Simple Smile/

Много е прав. Аз си спя основно по гръб, доста надясно, а наляво когато ми е удобно. Не следвм предписания, а какво подсказва тялото ми  Simple Smile

# 342
Радвам се ,че наближава края на този ужасен ден...
Благодаря на всички ,които изказаха мнение за стриите .Надявам се и моите да не се забелязват толкова много след около3г. Praynig
За витамините =предишната от ЖК ми беше казала да пия витамини,но при новият лекар ми каза да си пия само желязото и понеже му казах,че съм си купила и фолиева -каза,че няма проблем да си пия и нея.Незнам дали част от голямото си тегло дължа на витамините.
За корема -моят не е никак малък  Embarassed направо си е гигант.От вчера започнах да се мажа и сутрин и вечер с масажният крем на "Кокона и майка". Макар да знам,ако е писано да се появят още стрии -сигурно ще стане така.

# 343
Здравейтее, леле колко много сте изписали  Mr. Green за запека не ми се коментира, че ще се запека пак  hahaha
До5 - тя сватбата за 1 седмица я оправихме  Mr. Green сега чакам роклята на 13 май  Heart Eyes
Днес свърших 2 добри дела  Mr. Green една жена си беше изпуснала телефона, но другото определено беше  Shocked на една кола ключовете бяха на вратата на багажника  Shocked ама с ключове за всичко явно - от вкъщи, от работа, от колата .. тичахме до мола до охраната да съобщят, обаче като показвахме коя е колата видяхме, че едни хора се оглеждат и отидохме и ги върнахме, бяха с детенце  Crazy
Иначе бебо е наред.. само дето не се знае още Андриан ли е или Андриана  hahaha hahaha онази ми каза, че на момиче й мязало  Joy Joy каза ми 70 %, ама нищо си не видя, ей така си говори  Mr. Green баси, ако не бях отишла на частно, в 7ми месец щях да разбера пола с "напредналата технология"  Mr. Green
Нито знам колко тежи, нито колко е голям  Mr. Green нищо не ми каза, а аз забравих и да си питам, понеже за мен беше по-важно дали всичко му е наред  Mr. Green и така - каза ми само магнерота да си пия и по-добре за мен де  Praynig
Съседката ме успокои, че някаква приятелка така и нищо не усетила през цялата бременност, чак в 9-ти месец  Mr. Green Mr. Green
Поне на съседката бебето риташе и като сложих ръка го усетих  Heart Eyes поне на чуждите се радвам  Mr. Green Mr. Green

# 344
  • София
Здравейте и от нас,маминки  Hug
Отдавна не съм писала,но редовно си ви чета  Naughty
Мойто момченце тежи вече малко над 700г и си отговаря на седмиците точно  Party
Само дето обича все с дупето напред да стои и занапред ще я видим тази работа  Thinking
Бахме миналия месец на Фетална ехокардиография и доктора каза пак да отидем този да ни погледне ,че тогава сме били малко мънички  Rolling Eyes... Иначе на ЖК преди няколко дни всичко беше нормално само бактерии са ми открили в урината,затова пуснахме сега и стерилна, дано да не се стига до антибиотик  Crossing Arms Кръв също ми взеха за Токсоплазмоза по мое желание-отрицателен е резултата, че нали сме с кученце  Blush Като стана въпрос за него -подстригахме го,обезпаразитихме вътрешно и външно,чип,регистрация,ваксина и сега само на срещи ходим че ни искат пак за татко   bowuu
Започваме и големия ремонт вкъщи -дано ми остава време да ви следя... ooooh!
С килограмите станах 9 отгоре и коремчето ми е огромно и щръкнало напред  Crazy
Кръста взе постоянно да ме боли и търся колан за бременни -препоръчайте ми марка  Peace
За количката се спряхме на Чиполино Перфекта, за името -на Адриян...др не се сещам ново засега ,пак ще пиша
Целувки от мен и малкия мъж в мен   bouquet и се любувайте повече на хубавото време !!!

Общи условия

Активация на акаунт