CV-та пишем безкрай, все ще ни вземат, знай!-тема No 20

• 62 320
  • 796
  •   1
Отговори
# 405
  • На брега на реката
Това с обучението "на терен" винаги така да ме е вбесявало, че ми идва ..... #2gunfire

Викат ме за конкретна задача по вътрешен дизайн. Всичко изпълнено в срок и по проект спазено, ама накрая: "Мерси! Много сме доволни! Това беше обучението ти. Следващата ти задача е еди-си къде за толкова пари." Да, ама го казаха на гърба ми.  Mr. Green  Защото когато фирмата получава за изпълнение на заданието 700лв, пък аз едно кафе и изгубено лично време и доста усилия....  Stop

Бг работодателите, в голямата си част са така да се каже "парвенюта", ама 20 год. стигат да се научиш на принципите в бизнеса. Дори и минимално да е заплащането -  трябва да го има, защото свършеното е осреберено не като за обучение/проба от клиента, а като краен резултат на проекта.

# 406
Аз пак с малко тъпичък въпрос, но това СВ ми е много странно, а и пиша за първи път. Пък искам и да е изпипано. Работила съм само в една фирма (това вече го споменах), но на 2 различни длъжности. Отделно ли да ги опиша или на един път. На ползвам европейския формат, а един направен в Word, който ми хареса много.

Аз много препатих от взимане на познат в отдела преди години и се зарекох, че повече няма да го правя.

Отделно ги напиши. Който го чете,ще види,че са в една компания.

# 407
Аз пак с малко тъпичък въпрос, но това СВ ми е много странно, а и пиша за първи път. Пък искам и да е изпипано. Работила съм само в една фирма (това вече го споменах), но на 2 различни длъжности. Отделно ли да ги опиша или на един път. На ползвам европейския формат, а един направен в Word, който ми хареса много.
Аз много препатих от взимане на познат в отдела преди години и се зарекох, че повече няма да го правя. 
Отделно ги напиши. Който го чете,ще види,че са в една компания.

Благодаря!

# 408
Получих имейл от...себе си Shocked за позиция "админитративен асистент" на
на почасово време с заплата 2000 евро+бонуси #Crazy

# 409
Как така от себе си?

# 410
Получих имейл от...себе си Shocked за позиция "админитративен асистент" на
на почасово време с заплата 2000 евро+бонуси #Crazy

Това ми прилича на СПАМ. И на моя мейл съм получавала много мейли от моя собствен мейл.

# 411
Явно са ми видяли профила в джобс и са ми изпратили "предложение".Странното е,че е от собствения ми имейл адрес. ooooh!

# 412
СПАМ е! И аз получавам всеки ден.

# 413
И аз напоследък получавам такива ежедневно. Кога от себе си, кога от други персони, всичките с регистрация в бг домейн- идентичен с този, където ми е регистрацията на мейла, с който кандидатствам през джобса  Tired

# 414
Може наистина да е СПАМ. Първият вирус, който бях хванала беше така - писмо от мен самата. По принцип има опция да се изпращат много мейли на веднъж, но без всеки получател да вижда на кого освен на него е изпратено писмото. Обаче в този случай ми се струва, че не е така. Обикновенно, когато на мен ми се налага да изпращат такъв мулти мейл, на получател слагам моя си мейл, така че всичките Х на брой получатели виждат само него.

# 415
Нещо се нервирах на една обява. http://www.jobs.bg/f1436646
Гледайте на какъв въпрос от въпросника попаднах:

7. ПОЛУЧАВАТЕ ЛИ ФИНАНСОВА ПОМОЩ ИЛИ РАЗЧИТАТЕ
САМО НА СЕБЕ СИ?*

Какъв му е правилния отговор ако въобще има такъв?

# 416
Според мен ако получаваш финансова помощ си малко по несериозен в работата си. Когато рачиташ сам на себе си и знаеш че парите от труда ти са единственият ти приход, някак си се мобилизираш и бачкаш здраво. Иначе ако има от де да капе ще ти е през кривия макарон за работата. Малко грубо казано, но горе долу е така.

# 417
Аз пък го разбирам обратното.Няма да могат да те разиграват,защото не си напълно зависим от тях.

# 418
Аз пък го разбирам обратното.Няма да могат да те разиграват,защото не си напълно зависим от тях.

.
И аз така го разбирам... Всъщност, ако човек е безработен, и въпреки това-жив, здрав, облечен и нахранен, очевидно има някаква финансова помощ. Независимо дали става въпрос за помощ от съпруг, родител, страничен доход и т.н.

# 419
Според мен ако получаваш финансова помощ си малко по несериозен в работата си. Когато рачиташ сам на себе си и знаеш че парите от труда ти са единственият ти приход, някак си се мобилизираш и бачкаш здраво. Иначе ако има от де да капе ще ти е през кривия макарон за работата. Малко грубо казано, но горе долу е така.

Абсолютно точно. От опит казвам--който има финансов гръб, хич не се напъва, когато става дума за продажби--няма значение какви. Когато разчиташ на себе си, за да се издържаш, или да издържаш семейство, даваш цялата си енергия.

Общи условия

Активация на акаунт