CV-та пишем безкрай, все ще ни вземат, знай!-тема No 20

• 62 251
  • 796
  •   1
Отговори
# 570
Ей, момичета-кокичета, страхотна тема. И аз влизам в редиците на търсещите работа. Завършила съм Публична администрация и МИО, имам стаж, но през последните три години не работих, защото исках да си гледам детенце. Сега тръгва на градина, всъщност още щом почна работа, защото така и не се класирахме за държавна градинка, та ще ходи на частна. Млади са бабите, кариеристки и не мога да ги откъсна от службата:)))))))
На 22 май бях на интервю в НОЛА 7 за  Офис Мениджър , а в понеделник ме викат за няколко часа, да се запозная с евентуалните бъдещи колеги и да видя работния процес отблизо. Искам работата много, това искам да работя, това съм работила преди (под различни форми, с различни отговорности и в различни компании)! Мился, че ме харесаха на първо интревю, но не знам нататък как ще са нещата....За това Ви моля, ако някой има информация за фирмата, заплата, отношение и колеги да ми пише на лични, ще ми бъдете полезни много!

# 571
И тази ли обява е същата помия?

http://www.jobs.bg/f1451552

newsm78

Да, щом е спомената застрахователна компания си работиш на ненормирано работно време, с ненормирано заплащане и работно място по кафенетата  Laughing Излязох (изхвърлиха ме - все тая) от такава компания, защото спират да поддържат служители с трудов договор. При други обстоятелства бих продължила да работя и по този начин, но в Казанлък и след 4 години майчинство тази система на заплащане не би могла да ми изхрани децата.

# 572
Добро утро  Simple Smile завръщам се в темата. От близо месец съм безработна, не ми се беше случвало скоро. Дано депресията да не ме хване поради липсата на обаждания за интервюта. От днес започвам да търся.

# 573
Успех на всички в намирането на работа! Желая Ви от все сърце!

Момичета, имам нужда от Вашата помощ! Искам да кандидатствам за длъжност по която имам опит,моля дайте ми съвети как да направя впечатление!  newsm78 Много бих искала да ме поканят на интервю, но обикновенно за една длъжност изпращат документи около 100 кандидата!

# 574
Добро утро  Simple Smile завръщам се в темата. От близо месец съм безработна, не ми се беше случвало скоро. Дано депресията да не ме хване поради липсата на обаждания за интервюта. От днес започвам да търся.

Най-искрено ти желая успех и бързо да си намериш удовлетворяващо те назначение.  bouquet

# 575
Успех на всички в намирането на работа! Желая Ви от все сърце!

Момичета, имам нужда от Вашата помощ! Искам да кандидатствам за длъжност по която имам опит,моля дайте ми съвети как да направя впечатление!  newsm78 Много бих искала да ме поканят на интервю, но обикновенно за една длъжност изпращат документи около 100 кандидата!

Ако някой успее да ти отговори на така зададен въпрос - ще ме изуми.

Каква е позицията? Все пак едно прави впечатление, ако искаш да те вземат за счетоводител, съвсем друго, ако позицията предполага креативност.
Какви са твоите предимства, според теб?

Извинявай, но твоят въпрос, така зададен, е малко като аз да те питам как е най-добре да оформя косата си. Ей така да ми кажеш, без да си ме виждала изобщо.

Дай малко повече информация и може и да ти помогне някой с опит в конкретната сфера.  Peace

# 576
ZinaSt, наистина много объркано съм го написала! Peace Извинявам се!

Става дума за Офис сътрудник, Специалист оферти в областта на строителството! Няколко години работих в друга строителна фирма на подобна длъжност!Отговарям на всичките им изисквания и мисля, че бих се справила! Ще подам документи, но съм сигурна че кандидатстващите са много....как да направя впечатление за да ме поканят на интервю?

# 577
zveti81 гледай да си от първите кандидатствали. Това дава резултат понякога.

и  благодаря за подкрепата   bouquet успех на всички в търсенето

# 578
Виждам нови изисквания към кандидатите  Crazy

Моля приложете адрес в skype и facebook

Може ли някой да ми обясни как скайпа ще им помогне да изберат точния кандидат?

# 579

и  благодаря за подкрепата   bouquet успех на всички в търсенето

Kalaka, благодаря за отговора!

В обява в която не се иска мотивационно писмо, Вие изпращате ли или не? newsm78

# 580

и  благодаря за подкрепата   bouquet успех на всички в търсенето

Kalaka, благодаря за отговора!

В обява в която не се иска мотивационно писмо, Вие изпращате ли или не? newsm78

Ако имаш какво да напишеш в това мотивационно писмо, изпрати. Ако обаче ще е нещо съвсем стандартно - няма нужда.

Иначе, наистина гледай да си сред първите. Освен това, без да правиш CV-то си отегчаващо дълго и пълно с ненужни детайли, опиши конкретен твой опит, който е по-специфичен например. Ако си правила нещо, което рядко се случва и вероятно повечето други кандидати не умеят - напиши го.

# 581
Виждам нови изисквания към кандидатите  Crazy

Може да е обява, при която се придвижда и интервю от дистанция. Иначе facebook аз не бих дала. Това е нещо лично и няма място в подбора.
По принцип и skype може да се даде в последствие. По-скоро обява с подобно изискване не би ми вдъхнала доверие.

# 582
ZinaSt, благодаря! Hug

# 583
Виждам нови изисквания към кандидатите  Crazy

Може да е обява, при която се придвижда и интервю от дистанция. Иначе facebook аз не бих дала. Това е нещо лично и няма място в подбора.
По принцип и skype може да се даде в последствие. По-скоро обява с подобно изискване не би ми вдъхнала доверие.

За фейсбук съм съгласна, но скайп върши много хубава работа що се отнася за интервюта за позиции, които са отдалечени или даже и за едно място, но като предварително препитване и уточняване на позиции и изисквания е супер. Аз съм интервюирана по скайп, основно от агенции, по скайп ми изпращат инфо. Работили сме и в последната ми компания по скайп, много е удобно и не разбирам защо не одобрявате тая екстра.   newsm78

# 584

За фейсбук съм съгласна, но скайп върши много хубава работа що се отнася за интервюта за позиции, които са отдалечени или даже и за едно място, но като предварително препитване и уточняване на позиции и изисквания е супер. Аз съм интервюирана по скайп, основно от агенции, по скайп ми изпращат инфо. Работили сме и в последната ми компания по скайп, много е удобно и не разбирам защо не одобрявате тая екстра.   newsm78

Напротив, защо реши че не я одобрявам? Просто не виждам защо това е задължително изискване при кандидатстване.

Може, ако харесат кандидатурата, да се свържат с кандидата и да му поискат skype, за да проведат първоначален разговор.

Общи условия

Активация на акаунт