Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 98-мa тема

• 188 806
  • 726
  •   1
Отговори
# 495
  • Бургас
Добър ден в това гадно време навън, че трябва и да се работи Tired
Ох, не знам от всички вкусотии, които виждам, кое по-напред да избера Blush
MyCrasyKitchen, и аз бих помолила за рецептата. Що е торта, все ме интересува, въпреки че не ги ям Crazy
От мен, напук на студа:
Ягодово - малинов сладолед с кокосова сметана

# 496
Здравейте мили момичета,  Hug  Hug
Чета ви, но като нямам фото снимам, само което успявам с на мъжо служебния и то, без да ме разбере!Ето някои, които съм щракнала набързичко...
Постна пита

Бърз тутманик

Питка с просфорка

Питка за кръщенка на две ангелчета Simple Smile

По-късно ще покажа и другите манджи, че много станаха ................

# 497
Скоро не съм влизала тук,бях се отдала на селки туризъм  Simple Smile Темичката отново прелива от вкусотии.Аз днес доста се потрудих smile3517-канелони със спанак и извара,панирани пилешки хапки,ориз по китайски(уж, де  Laughing,но стана много вкусен),зелена салатка( не я снимах) и за десерт- тортичка със заквасена сметана и шоколад ,,,,-и парченце

# 498
От мен днес нещо сладко. Рядко ми се случва да правя сладки, не ме бива особено, но мъфини обичаме.

Ванилови мъфини с шоколад

Пепика, пикките ти са страхотни! Страхотни! Защо и аз не мога да направя такивааааа!

# 499

Lagrima Fria може ли повече подробности за ляхмаджуна?  bouquet

Разбира се, аз ползвах тази рецепта, но при замесването на тестото добавих и едно яйце Simple Smile И направих ляхмаджуна с типово брашно...диетично уж  Laughing

# 500
  • Wonderland
Момичета много благодаря ! Толкова прекрасни неща правите,че постоянно взимам идеи от вас за всяко нещо,което приготвям в кухнята! Просто сте страхотни!!!bouquet
Днес с Гисчо сме на една вълна.....
От мен какаови мъфини с кокосов пълнеж и ванилови мъфини с шоколад ...../шоколада малко го е хванала липсата,беше ме страх да сложа много да не се разтече ,но пък съм сложила прекалеееено малко/

# 501
Ето ме пак отново, но стига с тия питки, сега съм с торта. Правих я за рожденния ден на сина ми и бисквити за почерпка, децата не искаха да ги ядат, мислеха, че са само за украса  Grinning

# 502
MyCrasyKitchen , силно ме вълнува тортата ти с маскарпонено-кисело-млечен-сметанов крем с авокадо, а не виждам рецепта Sad Моля те, поправи тази несправедливост Simple Smile

Оправих грешката...въпреки, че без да искам съм написала авокадо вместо манго  Embarassed можеш да я видиш в моя блог. Приятен и усмихнат ден!

# 503
  • Варна
Гисчо чудни са мъфините ти и на Цветето
Пепика супер са питките ти а тортичката и бисквитките са много цветни и красиви
Селма много хубаво това колело и другите сладкиши
Мириам,Пепи,Му,Мат,Зиче,Вал,Мари ета,Еликсир,Михаела,Денерис,Лейди,Катерина и всички които не можах да изброя е много апетитно,разнообразно и вкусно
Пепи хайверчето е супер
Цветето прекрасен тутманик
Лабрех много вкусен бюрека
За днес милинки,таратор,салатка,дроб сърма с тиквички и печено месо с гъби.

Последна редакция: сб, 19 май 2012, 16:07 от megansg

# 504
MyCrasyKitchen, благодаря за рецептата! Simple Smile Според мен и с авокадо ще стане вкусно и задължително ще пробвам  Grinning

# 505
При нас сач с пилешко ,свинско и зеленчуци.

# 506
  • Варна
Гисчо чудни са мъфините ти и на Цветето
Пепика супер са питките ти а тортичката и бисквитките са много цветни и красиви
Селма много хубаво това колело и другите сладкиши
Мириам,Пепи,Му,Мат,Зиче,Мари ета,Еликсир,Михаела,Денерис,Лейди,Катерина и всички които не можах да изброя е много апетитно,разнообразно и вкусно
Пепи хайверчето е супер
Цветето прекрасен тутманик
Лабрех много вкусен бюрека
За днес милинки,таратор,салатка,дроб сърма с тиквички и печено месо с гъби.

megansg би ли споделила рецептата за милинки  Praynig

Гледам, че сме от един град и милинките изглеждат досущ като тези на майка ми. Не че нещо ми пречи да попитам нея, но от чисто любопитство ми се ще да видя и твоята рецепта  Wink Освен това и дроб-сърмата с тиквичко - постна ли е или просто са добавени тиквичките  Wink

# 507
  • Бургас
MyCrasyKitchen, мерси за рецептата  bouquet Звучи като прекрасна лятна торта - ще я пробвам Hug
Меган, ах, тези милинки, ах Blush Думи нямам!
Pety, сачът  изглежда неустоимо Flutter
Ох, и мъфинки разни засичам вкусно изглеждащи Crazy
Пепика, на питките ти се възхищавам отдавна, обаче имаш голям талант и за торти. Супер е Peace

# 508
Здравейте момичета Hug Тук отново пълно с чудни творения Heart Eyes
Пепика да ти  живо и здраво момчето и много радост да ти носи  bouquet,страхотна торта и питки Peace ,val80 хубаво меню,взимам си парченце торта Heart Eyes ,Гисчо,tzveteto89 прекрасни мъфини ,megansg много пухкави милинки и апетитни гозби  Heart Eyes Peace
При мен набързо салата,тиквички с ориз на фурна,бишкоти с ванилов крем,сладкиш с ябълки и домашни курабии.

# 509
  • София
салата домати и краставици и бобена

хумос и пататник

Общи условия

Активация на акаунт