Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 98-мa тема

• 188 755
  • 726
  •   1
Отговори
# 675
Ей голям зор тоя линк! Мариета, сърдечно благодаря!

# 676
*sve*,много симпатични бохчи си направила! Peace
Дитсан,питката ти е невероятно ефектна и сполучлива #Crazy,но ми зачовърка любопитството за тестото,по коя рецепта е?
Лабрекс,тези кисели и аз ги ползвам,даже в събота правих с ягодовия,но и аз го разтварям в 400 мл. вода,а захарта му ми е малко дори и за мен. Rolling Eyes Тортичката ти както винаги е супер! Hug
Сабинка,липсваха ми тоите пъстри снимки и колажи,чудесни десерти! Hug
Мариета,и тук да кажа,че семифредото е великолепно,а плодовата пита превъзхожда в пъти тази на Неделя,за вкуса пък се обзалагам ,че е върховен!   bouquet
Танче,бонбоните са страхотни! Crazy
И преди да отида да чета за картофките на Лулу да си покажа

дип от печени чушки и варени яйца :

и добруджанките,но с парченца печени чушки :

# 677
Привет момичета!
mari_eta, взе ми акъла с това семифредо  Crazy Ще се правииии  Mr. Green
plamsy, разкошно меню, вземам си една сълзица за кафенто
лулу! много интересни са картофките и влизата в to do списъка  Simple Smile
, невероятни бонбони

От мен едни бързи, облечени яйчица  Mr. Green

# 678
  • Варна
Мари ета честита ви годишнина  newsm51Много щастие и любов в семейството.Страхотни неща си приготвила,от красиво по красиво и страшно примамливо
Отново вкусно и апетитно и разнообразно от всички newsm51
Еликсир,Луча,Близнаците,Ванила,Мама,Краси,Плам,Лулу,Дидинка,Тя,Зиче,Михаела,Све,Мариета,Ина
За днес супа топчета,руло с гарнитурка и едни милинки със сирене

Последна редакция: пн, 28 май 2012, 14:05 от megansg

# 679
Хайде и аз да се отчета с едни картофки пържени  с копър ,чесън и оцет, но с кофти снимка Embarassed

бързи мързеливи шницели

и бисквитена тортичка

bouquet newsm10 БРАВО НА ВСИЧКИ ВАС!!!! smile3501

# 680
И аз като megansg съм направила милинки, но моите са постни Simple Smile С тях изпращам блога във ваканция, защото аз влизам в сесия  Laughing

# 681
Много вкусно е при всички браво   bouquet  chef newsm51
megansq много апетитни милинки,а ще може ли рецептата на сиренките?
labrex може ли рецептата на баничко-милинките,моля?
Благодаря предварително?
Весела и ушпешна седмица!!!

# 682
  • Den Haag
От миналата вечер любимото Гуакамоле и салатка с розови домати, сирене и босилек и постни пълнени чушки  Grinning

# 683
labrex може ли рецептата на баничко-милинките,моля?

дорка, на импровизация ги правих, но станаха много вкусни и не изсъхнаха, стояха си мекички и на другия ден. Търсих една рецепта, по която съм ги правила, не я открих и карах по спомени: тестото е от 1 чаша (250мл) топла вода, мая, разтворена в нея, ¼  чаша олио или зехтин, 1 с.л нишесте, малко сол и брашно до меко тесто. Разделих тестото на 6 топки, разточих тъничко, почти до прозрачно, ама не съвсем, де, намазах с олио и сложих плънка от яйце и сирене. Навивам на руло, после на охлюв и в тавата, намазана с мазнина. Оставям да втасат в топла фурна, бързо става, 20-ина мин. По принцип се мажат с яйце отгоре, но понеже се чудих милинки или банички да правя, реших, че ще им сложа отгоре като на милинките. Правя го от сгорещена мазнина (масло или олио), лъжица-две галета, само запържвам и малко сол, после мажа с четката. Така се получиха баничко-милинките. Помня, че преди месех с две чаши вода, но сега, като не бях сигурна, замесих с една. Получиха се 6 банички, напълниха тава с дъно 30 см.

# 684
labrex благодаря много за рецептата!!!   bouquet newsm10

# 685
Зорница, успешна сесия!  Peace и твоите и на меганс милинките са чудни!  bowuu
Лулу, чудни картофки, а виждам, че и за пилешко става "поръската" им. И е студено за лимонада с тези дъждоне, ти къде с нея  Laughing
Еликсирче, следващия път като ти мерна добруджанките ще мажеш една с оня дип; няма начин вече  Party
Ваня, хубаво си ги облякла яйцата   bouquet . То не беше студ, дъжд, град  #Cussing out
Мари_ета,  Blush от цялото ти меню искам  ooooh!
ТЯ,
 хубави бонбони  Peace

у нас вчера сготвих тези

баница с истински одрински кори. впечатлена съм. Не са като  тези в магазина.

пилешка супа с картофи

наденици, пържола/котлет и картофена салата

мариновани пилешки пържоли

и гарнитурата - печени картофи

пилешки хапки с гъби, грах и наденица

и пълнени чушки със сирене

# 686
Това последното меню за едно хранене ли е или за няколко дни напред ?
Как успявате да си изядете всички произведения които готвите за ден , просто идея си нямам ?? Shocked Rolling Eyes ooooh!

# 687
темата е какво сготвих, не какво изядох, нали  Laughing  заради което не мисля, че дължа обяснение, но да не изпадате в чуденки  за храненето у нас, ето: 2/3 от всичко замина със студент. Вчера сме яли 3 пъти ( 3 пъти х 4  човека)  от останалото днес и утре за обяд и днес вечеря  на трима.
ПП: М/у другото имаше боровинкови мъфини - 24броя, които съм забравила да снимам и пиле с картофи яхния, на което пък му изтрих снимката.

# 688
Аз харесвам много кулинарните ви шедьоври !Чета ви редовно и от вас научавам много нови неща ,за което съм ви благодарна Heart Eyes!
 пеп-4o, наистина не дължиш обяснение!Ястията ти са страхотни Peace!

# 689
темата е какво сготвих, не какво изядох, нали  Laughing  заради което не мисля, че дължа обяснение, но да не изпадате в чуденки  за храненето у нас, ето: 2/3 от всичко замина със студент. Вчера сме яли 3 пъти ( 3 пъти х 4  човека)  от останалото днес и утре за обяд и днес вечеря  на трима.
ПП: М/у другото имаше боровинкови мъфини - 24броя, които съм забравила да снимам и пиле с картофи яхния, на което пък му изтрих снимката.
не може без обяснения  Laughing  ще се изприщя
не разбрах колко е голямо пилето и картофите към яхнията колко са - 200-300 гр или 2-3 кг  newsm78  все пак храниш канибали

Общи условия

Активация на акаунт