Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 98-мa тема

• 188 771
  • 726
  •   1
Отговори
# 660
  • ГОре на черешата...
налите Зиче, разкошно е бялото сладко, браво  bouquet!
Близнаците, страхотен колаж, какви хубави череши, а нашите направо ги съсипа дъжда...
Меганс, много  вкусно, както винаги Peace!
Асялейн, интересно е винаги при теб Grinning  chef  chef!
Тайне, да можех да си топна Hug ...

CloseДнес с моят съпруг празнуваме 12-тата годишнина от нашия брак, ето, почерпете се с един невероятно вкусен десерт -

Бадемово семифредо с мед и смокини

По стечение на обстоятелствата на този ден вече втора година си правя курбан, та имаше пържен шаран:

Пържоли на скара:

Питка:

Останалите салати и мезета не стигнаха до снимка, но пък ви предлагам и втория десерт - запазената марка на този ден - Плодова пита Неделя

# 661
От мен кюфтенца от елда , станаха много вкусни

Ще издадеш ли рецептата??  Simple Smile

# 662
Един лимонов кекс дело на щерката

# 663
mari_eta , честита годишнина  1dating smile3525 Желая ви много щастливи години заедно!
Панирани тиквички на фурна от ninfil , много хрупкави и сполучливи  bouquet
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=655965.msg21858056#msg21858056

Щрудел с готови кори и ябълки

# 664
Много вкусотии,много нещо Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Минавам на бързо,благодаря на Еликсир за пожеланията и чудесните и ястия smile3525
Поздравления и на всички останали smile3525 smile3525
Утре ще пусна снимки,че компютъра е за оправяне и мъжо като се прибере ще го оправя Laughing
mari_eta,честита годишнина!Желая Ви много семейно щастие и незабравими мигове smile3525

# 665
Нямах интернет повече от седмица поради  технически причини и сега трябва да наваксам с толкова много страници, с които да ви се радвам на хубавите вкусотии  smile3525
 mari_eta Честита годишнина-много здраве,повече щастливи моменти и вечно "плуване в морето на любовта"!
 А сега да ви предложа няколко неща и от мен(да похапнете виртуално Simple Smile ) ! За закуска : Бухти със домашно сладко от смокини Свински пържолки със зеленчуци и заквасена сметана ; Печен Толстолоб с плънка: и порция с картофено пюре(с малко вътре варени моркови,копър и чесън); Печени картофи със сирене,бира  и яйца: и Печени сушени чушки с боб и орехи
 Лек и хубав ден от мен!   bouquet

# 666
При нас от изминалите почивни дни

воденички на тиган, отново; кюфтенца с картофки на фурна; проста саламена манджа; орзо с гъби, сметана и кашкавал ... имаше и агнешка дроб сърма и таратор, но не ги удостоих със снимка

сълзици за следобедното кафе, кексчета с банан и шоколадова глазура, която не беше много сполучлива, но пък кекса беше вкусен и кекс с череши,  който свърши за отрицателно време

за днес съм още на фаза мислене, но ще трябва да премина и към фаза изпълнение, че май вече има гладни ... само на бебето пюрето е готово ... за мама и тате още нищо  Embarassed

# 667
mari_eta, това семифредо трети ден го гледам и точа лиги по него Rolling Eyes

У нас "Пържени" пикантни картофки на фурна

Лимонада с лайм и мента

# 668
plamsy, много моля за рцептата за кекса с череши!  Praynig

# 669
plamsy, много моля за рцептата за кекса с череши!  Praynig

Рецепта: 2 яйца, 1 ч захар - да не е пълна, 1/2 ч олио - може и по-малко да се сложи, 1/2 ч прясно мляко, 1 и 1/2 ч брашно с 1/2 бакпулвер - пресяти - смесват се в тази последователност. Череши, банани, шоколад или друго може да се сложи по избор, в количество по избор. Намазва се формата, поръсва се с брашно и се пече. Това е.

# 670
# 671
  • ГОре на черешата...
Благодаря за страхотните пожелания Hug!

Лулу!, менкам го за едно пликче с картофки  Crazy!

Пламси, Красима, колко разнообразно и вкусно, браво  bouquet!

Луча, не бих отказала щрудел, пък мекичка със сладко от смокини на Красима, ммм...

Днес само спамя, цял ден съм на работа и се облизвам тук Laughing...остана едно едничко парченце от плодовата пита, подозирам, че няма да го намеря, защо ли не си го взех в кутия Whistling...

# 672
Здравейте!

Колко неща съм си набелязала от тук, да видим занапред как ще остава време за много готвене покрай разходките с кучето... Доста време не бях вадила фотоапарата, но ето първи снимки от новата квартира Simple Smile

Веднага след като видях на Лулу поста, направих пикантните пържени картофки. Ама уникални са! Докато се сетя, че исках да снимам, ги изядохме. Този картоф на снимката падна на земята, та затова оцеля за фотомодел.

Същата смес от зехтин, подправки и горчица използвах да намажа пилешкото. Стана много вкусно - с хрупкава коричка и крехко отвътре.

# 673
Момичета, всички сте творили чудеса!Да не забравя някой????...
Ето нещо и от мене!

Шоколадови бонбони-"Целувката на Перуджа"

Последна редакция: пн, 28 май 2012, 15:14 от TЯ

# 674
  • София-Младост
ТЯ оправи линка, че тези бонбони изглеждат страхотно!

Общи условия

Активация на акаунт