Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 98-мa тема

• 188 774
  • 726
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
ЗИЧЕ, може ли рецептата на испанската манджа с пилешко, че не я намирам в блога, а ми изглежда доста вкусна?
там си е манджата не е изядена все още  Joy
http://zi4e57.blogspot.com/

Тя картинката е там, обаче къде е начинът на приготовление?
Редактирам се, намерих, намерих. Извинявам се за недоглеждането.

Добре че е Бонго ,че ако чакаш мен  ще умреш от глад  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

ПЕПИКА,MyCrasyKitchen,СлаБе,*sve*,ditsan,МЕГАНС,Markrit,Зелен дух,
Goldie,МАГИ, БЛАГОДАРЯ ВИ ОТ СЪРЦЕ МОМИЧЕТА  за милите думи!

ЛАБРЕКС онова желираното си го грабвам и бЕгам Joy

Пепика, ilrai78, Тайна,  megansg, Pety,megansg, ˙·•Di•·˙,miriams28,СлаБе,Еликсир,MyCrasyKitchen,lu4a, Маги,
НЕВЕРОЯТНИ СТЕ МОМИЧЕТА ГОЛЕМИ ВКУСОТИИ ПРИ ВАС!

ОТ МЕН  САМО НЕЩО БЪРЗО ЛЕСНО И БЕЗУМНО ВКУСНО

БЯЛО СЛАДКО

# 646
Здравейте, мили дами. Много вкусни неща сте приготвили. Сега ще се върна да разгледам подробно.
MyCrasyKitchen, този фламкухен изглежда страхотно апетитен   bouquet.

Ето някой от моите неща последните дни:

Пиле с песто, моцарела и авокадо

Рулца от тиквички с кисело мляко, сирене, копър и чесън

Пилешки бонфиленца с гъби и мащерка

Пъстърва на скара с пресни картофки - вечеря, приготвена от мъжа ми  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 27 май 2012, 00:43 от Michael@

# 647
  • Русе
MyCrasyKitchen,magi71,Michael@,lu4a,labrex, много много вкусно!  bouquet
megansg,видях едни сиренки и кифлички...страхотно вкусни изглеждат! Hug
От мен едни палачинкови бохчи...беше ми забавно да ги приготвя Simple Smile

и парче от рошавата торта

# 648
Яйце в дупка, за закуска:

# 649

Аз приготвих този бананов чиа пудинг. Много е вкусен! Simple Smile Ето и рецептата http://www.-spam152-/bg/2012/recepies

# 650
  • софия
Страхотни сте! Всичко, което видях на снимките изглежда адски апетитно   bouquet Няма да изброявам поименно, че ще забравя някой.
 Малко помощ? Току що се сдобих с ягоди, череши и прясно мляко от истинска крава  Mr. Green Само млякото е от кравата.  Naughty Другото го е набрал половинът ми. Дайте някаква идея. Какво мога да забъркам? Ще ми се, да е нещо изпитано. Благодаря предварително!

Ок, извинявам се!  Embarassed И да, в повече са. Няма да се размине само с миене и ядене. Laughing

Последна редакция: нд, 27 май 2012, 12:41 от СлаБе

# 651
СлаБе, има тема за бързи въпроси и отговори, не че и тук няма да ти дадем съвет де, но да знаеш. Иначе аз ако се сдобия с череши, ягоди и истинско мляко въобще няма да питам какво да ги правя, ами ще ги консумирам така. Според мен е грехота да се съсипват пресни плодове, освен ако не са ти в повече, разбира се.

# 652
Страхотни сте! Всичко, което видях на снимките изглежда адски апетитно   bouquet Няма да изброявам поименно, че ще забравя някой.
 Малко помощ? Току що се сдобих с ягоди, череши и прясно мляко от истинска крава  Mr. Green Само млякото е от кравата.  Naughty Другото го е набрал половинът ми. Дайте някаква идея. Какво мога да забъркам? Ще ми се, да е нещо изпитано. Благодаря предварително!

Ок, извинявам се!  Embarassed И да, в повече са. Няма да се размине само с миене и ядене. Laughing
Млякото го свари , охлади и ще ти трябва малко от него за напояването на бишкотите за тортата по долу .
Черешите ги изяжте пресни .
А с ягодите направи една лека плодово-сметанова , орехова торта .
Купи заквасена сметана , пакет бишкоти .
Разбий заквасената сметана със захар , напои бишкотите в прясно мляко и ги нареди в подходяш съд .Отгоре намажи слой сметана , после нарязани ягоди , натрошени орехи .После пак бишкоти , сметана , ягоди , орехи и т.н. докато привършиш всички продукти.
Да ви е сладко .

# 653
  • София
  Една сборна манджа!Останалата плънка от сърмите на кюфтенца,  запръжка от лук, моркови,чушки, брашно,черен и червен пипер и добавени картофки, тиквичка,вода и магданоз.

# 654
  • Варна
Прекрасно вкусно,красиво и апетитно от всички
От мен салатка и месце с гарнитурка

# 655
  • Географският център на България-Габрово
MyCrasyKitchen,magi71,Michael@,lu4a,labrex, много много вкусно!  bouquet
megansg,видях едни сиренки и кифлички...страхотно вкусни изглеждат! Hug
От мен едни палачинкови бохчи...беше ми забавно да ги приготвя Simple Smile

и парче от рошавата торта

А ще може ли рецептата на рошавата торта,изглежда примамващо.Благодаря предварително.

# 656
Момичета, един път бях видяла рецептата за една салата късър. Дори си го записах, но вече дори не си спомням къде съм го записала. Ако ми помогнете ще съм Ви много благодарна!    bouquet  bouquet  bouquet

# 657
Здравейте кулинарни вълшебници !  Hug
Чудесни и мноооого вкусни предложения видях при всички ....  chef   bouquet

vivisi- заповядай рецептата за Късър  Simple Smile http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=254554.msg6202608#msg6202608

от мен - Мъфини с ягоди

и Изварен крем с череши

# 658
# 659
  • Русе
А ще може ли рецептата на рошавата торта,изглежда примамващо.Благодаря предварително.
dunia53,пратих на лично съобщение! Hug

Общи условия

Активация на акаунт