Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 98-мa тема

• 188 777
  • 726
  •   1
Отговори
# 630

пеп-4o, вече знам кой храни канибалите. Блазе им! Laughing

СлаБеHug те сами се хранят  Laughing Много ти са хубави кроасанчетата!
Дитсън, страхотна е тази кошница!   bouquet
Меганс, може ли първо, второ и трето за мен  Blush
Isabell, много апетитна паста!  Peace

MG-18 и кой още питаше за прясната паста - ето рецептата за прясна домашна паста  и Фетучини с бекон и песто

# 631
При нас -печена риба тон,пица и макарони на фурна.

# 632
Един фламкухен с диви гъби, спанак и бри (и чаша бяло студено вино)  Wink!

# 633
  • Пловдив
Скрит текст:
Зиче , откъде е това джоланче ? newsm78

В месарските магазини продават джолани Peace Peace  обикновено са без кожа  Peace

# 634

Еее, направо съм зашеметена! Crazy Толкова вкусотии и толкова красиво поднесени! Heart Eyes Поздравления за всички момичета!   bouquet  chef  bouquet  chef  bouquet

У нас баничко-милинки. Laughing

И поредната желирана тортичка.

Последна редакция: сб, 26 май 2012, 18:09 от labrex

# 635
еликсир, тартата изглежда умопомрачаващо newsm44 smile3525
Дитсан кошничката  ти е супер  bouquet
labrex, мнооого добре изглеждат тези баничко-милинки smile3508
Изобщо спирам да изреждам, всички сте показали вкусни, красиви и апетитни неща newsm10
От мен пица

Ягодови пастички

# 636
ЗИЧЕ, може ли рецептата на испанската манджа с пилешко, че не я намирам в блога, а ми изглежда доста вкусна?

# 637
ЗИЧЕ, може ли рецептата на испанската манджа с пилешко, че не я намирам в блога, а ми изглежда доста вкусна?
там си е манджата не е изядена все още  Joy
http://zi4e57.blogspot.com/

# 638
там си е манджата не е изядена все още  Joy
http://zi4e57.blogspot.com/

Тя картинката е там, обаче къде е начинът на приготовление?
Редактирам се, намерих, намерих. Извинявам се за недоглеждането.

# 639
labrex,може ли рецептата за тая желирана тортичка.Страхотно изглежда.

# 640
labrex,може ли рецептата за тая желирана тортичка.Страхотно изглежда.

ditsan, тя всеки път е импровизация, но много върви вкъщи и често я спретвам. Обикновено слагам 1 кофичка заквасена сметана и две кофички кисело мляко. Подсладявам на вкус, аз - много малко, слагам течна ванилия, или малко сок от лимон, обичаме да накиселява слабо и рендосана кора или лимонова есенция, изобщо и това, според предпочитанията, понякога и нищо. От там нататък плодове - каквито имам, нарязвам на парченца, орехи също слагам, стафиди - и това според както дойде. За млечната смес използвам 3 желатина - набухват във вода, мляко или сок от компот, разтварям на водна баня и слагам в млякото. След това слагам и плодовете, разбърквам и изсипвам в тортена форма. Отгоре желирам сок от компот, а напоследък сме харесали едни кисЕли Кастело от ЛИДЛ, само се разтварят в гореща вода и отгоре заливам с тях, може пак плодове да се наредят, може и без. Всъщност как съм заобяснявала, на практика това е вариант на желираната торта по рецепта на Raya, много отдавна ни е любима вкъщи. Ако имаш време да поразгледаш темичката, ще видиш всякакви варианти, ето и един мой раиран Grinning, много беше ефектен, но снимките са ужасни, от телефон.  bouquet

# 641
Лабрекс,аз горе долу по същият начин правя моята ягодова само че използвам цедено кисело мляко и е квасена и натрошени бисквити.Впечатли ме желето отгоре,точно такова го обичам.След като използваш тоя кисел във него слагаш ли желе?

# 642
Лабрекс,аз горе долу по същият начин правя моята ягодова само че използвам цедено кисело мляко и е квасена и натрошени бисквити.Впечатли ме желето отгоре,точно такова го обичам.След като използваш тоя кисел във него слагаш ли желе?

Аз не знам защо го наричат кисел newsm78, в него си има желатин, много са вкусни всичките видове, с хубави аромати и с много хубави цветове, химия си е, ама.....Подсладени са, слагам вода за заври и изсипвам наведнъж цялото пакетче в нея, като бъркам с тел. Не се вари, като ми заври водата, свалям съда от огъня и веднага разтварям кисела във врялата вода. Само леко намалявам количеството вода, на пликчето пише 500 мл, аз слагам 350-400, и, понеже обичаме желета, слагам по две пакетчета отгоре, да е по-дебел пласта. Е, трябва да се изчака да се охлади и тогава да се сипе върху млечната, вече желирана в хладилника смес. А от такова киселче, разтворено в 500 мл вода и разбъркано с кофичка кисело мляко и плодове, става чудесно кремче в купички. Първо замразявам във фризера да стегне по-бързо и тогава прехвърлям в хладилника.

# 643
  • Бургас
Добра вечер, вълшебници Hug
Ох, всичко изглежда толкова изкушаващо Blush
Кроасанчетата вече ги коментирах в блога на СлаБе. Страхотни!
Пепчо, обожавам домашна паста Sunglasses Ако ми изровиш една рецепта без яйце, ще съм ти роб цял живот Laughing
MyCrasyKitchen, такова чудо фламкухен не съм правила, но съставките ми звучат като музика. А снимката ще ми докара безсъние Wink Ще го пробвам на всяка цена Peace
Извинявам се, че не споменава всички поименно, повечето ви следя по блоговете, но наистина всички сте страхотни  bouquet
На мен нещо не ми е до снимки тия дни - ошашках се яко за проверката, която ми предстои тази седмица. Готвя някакви неща, но до снимки не стигат Tired
Все пак, да не спамя темата, показвам днешната вечеря /за мен вечеря, за мъжа ми мезе за ракийката  Mr. Green/
Миди "Фюжън и класика" по рецепта на Мариянка от Фюжън и класически рецепти

# 644
megansg, ˙·•Di•·˙,miriams28Hug Hug Hug

Пепика, ilrai78, Тайна,  megansg, Pety, много вкусно е при вас! eat
Зиче, направо ме разби, идвам ти на гости  bouquet
СлаБе, много хубави кроасани, добре се вихриш в кухнята  Peace
еликсир, апетитна тарта  chef
*sve*, чудесна тортичка  Peace
MyCrasyKitchen, харесва ми предложението ти за фламкухен и чаша бяло студено вино   cheers
labrex, твоите тестени неща винаги са прекрасни, а тортата...ммм  Hug
lu4a, пицата ти е неустоима!  bouquet

От мен салатка, мини вретено от кайма с печени зеленчуци и домашно квасено мляко:

Общи условия

Активация на акаунт