А както мама мони е описала с камиона така Павел хвъчи с моторче, подобно на това, което Пепси е показала.
За РД запазихме барбекю в Екопарка. Решихме да съберем всички заедно - баби, приятели, наборчета да се почерпим и децата да поиграят сред природата. Много ми се иска да успея да приготвя всичко сама за почерпаката, само за тортата не съм се престрашила, но ще видим какво ще стане накрая.
На акумолаторните неща и аз не съм фен - движение трябва да има!
Микрото са "мерцедеса" на тротинетките, недоволни от тях не съм чула да има. Препоръчвам я и аз!
Все ще ви казвам, че Павел започна да се страхува от доста неща след онзи клоун от РД на батко си. Като го е страх от нещо казва "ба" и си скрива лицето с ръчички. От клоун, едно голямо куче при майка и от тъмното - това се сещам засега. Вашите страхуват ли се?
Тези дни установих, че доста дрешки от миналото лято му стават, само дето са малко по-късички.
Диди, скутера не ми се отваря, но погледни Микрото, както Пепси е обяснила.
И друго щях да пиша, но Павел се събуди...

. А и Еко парка повече ме кефи.
Аязмото няма така приспособени места за пикници и затова. Иначе е прекрасно място.
Наистина е голяма пъргавелка. 
Иначе и аз го обмислям къде и как, но при всички положения ще е семпло, без много блясък и с малко гости. Като му знам основните интереси на кандидат-рожденика, мотивът на тортата ще е Мечо Пух, футболна топка или багер.
Да са ти здрави и умерено послушни.