Пролетното слънце грее, ЮНЧЕТО навън дивее - 22

• 47 876
  • 731
  •   1
Отговори
# 255
  • Обетованата земя
Ванюша, изкарахме супер на морето, мерси че попита  Hug. Случихме на хубаво време. Водата е още хладна и Иво много го беше страх да се топне, даже и от вървенето по пясъка го беше страх, че миналата година само пълзеше. Но после свикна с пясъка. С водата-не!  Laughing  Нашите кумци се бяха постарали с изненади и имахме една невероятна гледка от хотелската стая към плажа, всичко беше в стъкло и една сутрин даже видях изгрева на слънцето от леглото!  Heart Eyes От първия ден на морето Иво е със страхотен апетит, пу-пу, който си запази и досега!  Laughing
 И ние събираме стикерите, ама сме доооста назад. А то май играта скоро ще свърши. Mr. Green Mr. Green
 На тази дъска за рисуване, която е показала Десито и аз отдавна съм й хвърлила око, но то всичко място заема и не знам вече. Сега и легло ще слагаме в детската, освен всичко друго, трябва голяма реформа да направя вкъщи.  Whistling
На консултация ходихме ден преди РД, Иво е 87 см, 13.300 кг, според техните кантари и метри, вкъщи не съм го мерила. Гърдички 51 см. Друго не ни мериха и изследвания не са ни пускали.  Thinking
 И да честитя Рождения ден на Алекс на Мармотка! Да й е жив и здрав, все така буден и жизнерадостен!   bouquet Утре ще се забавляваме и на неговото парти!  Hug

# 256
Още една идея за подарък за mama moni - количка и принадлежности за голф

# 257
Почерпете се за втория рожден ден на Анабела!Да ни е жива и здрава много да ни радва!
Честит рожден на Ивето,Катрин и Калина!Много весели игри!

# 258
Честит рожден ден на днешните рожденници! Simple Smile И на вчерашните, и на тези от миналия ден, че аз все пропускам да честитя. Нека растат много здрави и усмихнати!

Аз имам един малко тъп въпрос, но с какво влизат децата в банята? Има два вида джапанки, едните чехли, другите кроксове, но нещо не са му удобни. Така навсякъде шляпа бос, но банята ни е малка и винаги мокра и все ме е страф, че ще се подхлъзне (а това се случва нерядко).

# 259
Лулу  аз имам подложка за баня от тези гумираните и я поставям като ги къпя/големия без подложката неиска да се къпе./

# 260
Честито на рождениците и на техните родители Wink
Много палави, весели и игриви да са Hug

Лулу, за къпане ползвам подложка и съответно се къпе бос, иначе за влизане каквото ми е под ръка - джапанки (тип крокс, сега съм му поръчала ей такива, струват ми се по-удобни), обувки за плаж ( подобни на тези,от време не време се ползват за пантофи у дома), чорапи със силиконова подметка ... но като цяло у дома си ходи бос, в банята влиза с мен или с баща си, та и бос да е, го държим.

# 261
Ще ми се да е нещо такова,но да е подходящо за момче.Не мога все пак да му купя количка за бебета  Rolling Eyes

татковците също бутат колички Wink

Лулу, с такива сме. Нямат грешка. Има ги в магазините HotSpot, струват двайсетина лева.

# 262
  • Пловдив
Ауууууууу, мартеа, браво на Райчето. Как й слагаш тези между пръстчетата? Това е мисия невъзможна за моята малка госпожица. Гери е с такива найките, които е показала десито, само че са с розаво. Взехме ги от Спот Депота за около 55 лв. Много са лекички и хвърчи направо с тях.

Честит празник на всички празнуващи юнчета.   newsm59

# 263
Как й слагаш тези между пръстчетата?
безпроблемно. Сестра й беше със същия модел на тази възраст, също без проблем.
Говорим за къпане обаче. Навън ходи със сандали с твърда пета.

# 264
  • малкия йеросалим
Аз много искам да му взема такива сандали,но няма да иска да ги носи.При нас проблема е ,че категорично отказва да слага на босо сандала.Как не му завират крачетата с чорапи в тази жега не знам...

# 265
Ние и миналото лято и това, караме със сандалките, за които говорят десито и ваниша. Купувам ги от СД по 10 паунда. Изключително са и удобни и за плаж, и за баня, и за навън. Винаги ги събува с рев.

# 266
Ехо къде сте всички?
 цяла седмица никой не е писал.
Днес заведох малката за първи път от сутринта на ясла и сега ми е едно празно и скучно чак не знам какво да правя.
залавям се с домакинството и така .Лек ден

# 267
Привет момичета,

deluxsaHug дано бързо да се адаптира и ти да си спокойна Peace

Аз да споделя за колелото без педали - голям хит се оказа при нас. Дамян доста добре се справя и много му се кефи.

# 268
  • София
Привет от нас Grinning
Ние сме добре,здравички са децата,ама то май месец си взех дажбата за десет години напред ConfusedСредния беше с комоцио,спукани две кости на лявата ръка,яка на вратлето и това само от падане от една пейка в училище,опитал да я прескочи Crossing Arms не знам защо си мислят ,че могат да летят Mr. GreenВече всичко е наред  :love
Марин не си дава "бата"бибероната в превод  Laughing,и аз се чудя за яслата как ще е,не ме оствя и за минутка  ooooh!,иначе се храни сам,за памперса само спим с него,рядко има пикани гащи,ама не си казва ,а аз го подканям да пиша или си сваля сам гащите и където свари като кученце Joy
Това е от нас,слънчеви разходки пожелавам на всички   bouquet

# 269
Гергана, радвам се, че вече сте добре!
Ние можем да се похвалим, че от няколко дни сме без памперс. Случи ми се да съм си 2-3 дни предимно вкъщи с него и използвах да стои без памперс, чак се учудих колко бързо схвана какво трябва да прави. Сам си ходи при гърнето и пишка (прав). Ако е навън, в повечето случаи стиска. Не си казва (той нищо смислено не казва), но си показва, или пък се обслужва сам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт