. Случихме на хубаво време. Водата е още хладна и Иво много го беше страх да се топне, даже и от вървенето по пясъка го беше страх, че миналата година само пълзеше. Но после свикна с пясъка. С водата-не!
От първия ден на морето Иво е със страхотен апетит, пу-пу, който си запази и досега! И ние събираме стикерите, ама сме доооста назад. А то май играта скоро ще свърши.
На тази дъска за рисуване, която е показала Десито и аз отдавна съм й хвърлила око, но то всичко място заема и не знам вече. Сега и легло ще слагаме в детската, освен всичко друго, трябва голяма реформа да направя вкъщи.
На консултация ходихме ден преди РД, Иво е 87 см, 13.300 кг, според техните кантари и метри, вкъщи не съм го мерила. Гърдички 51 см. Друго не ни мериха и изследвания не са ни пускали.

И да честитя Рождения ден на Алекс на Мармотка! Да й е жив и здрав, все така буден и жизнерадостен!
Утре ще се забавляваме и на неговото парти!

И на вчерашните, и на тези от миналия ден, че аз все пропускам да честитя. Нека растат много здрави и усмихнати!

не знам защо си мислят ,че могат да летят
,иначе се храни сам,за памперса само спим с него,рядко има пикани гащи,ама не си казва ,а аз го подканям да пиша или си сваля сам гащите и където свари като кученце