Ийит Озшенер в "КРАЙ" * Yiğit Özşener / SON - тема 106

• 41 789
  • 741
  •   1
Отговори
# 15
Късметче, страхотна идея  Hug Аз метнах едно "Халил", но като видях опциите така написани черно на бяло, никак не съм сигурна...

Сании  Hug Hug

# 16
Здравейте! Hug Heart Eyes

Сани  Hug

Аз подкрепих Халил , залагам на мотива , че се опитва да помогне на Селим със двойствеността му  Laughing
А за сянката и качулатко смятам че са един и същ човек (приличами на Халил)  , но този от снимката за утрешния епизод е друг според мен (По скоро Танер или клонинга на Селим  Mr. Green)  Thinking
Относно Айлин , предполагам , че ще спасява Селим , а може би и детето , което остана със Маджит .Нали актрисата много държала да е главната героиня , та подозирам , че ще е Робин Хут  Mr. Green

# 17
Даж  Hug ,ами ако Халил е качулатко си става  баш главен герой с цел баш главната героиня-, пък гост звездата или във фризера или в затвора, забравихме му физиономията..

Сани, Hug чакаме те !  

# 18
Нашия човек поне го изкараха от фризера и е  на етап размразяване вече... Laughing Laughing

за сметка на това Алев пък...Sad

# 19
Здравейте!  Hug Heart Eyes

Днес ще надникнем в кристалната топка да видив бъдещето  Mr. Green

# 20
Здравейте!  Hug Heart Eyes

Днес ще надникнем в кристалната топка да видив бъдещето  Mr. Green

Дажо, Hug не вярвам в прогреса Peace
Скрит текст:
Преди сто и тридесет години ютиите са били безжични сега не Joy Joy Joy
за протокола - на 6 юни 1882 г американецът Хенри Уили патентова първата ел. ютия
С топка или не,  все си събираме мислите, но те не идват на събранието  Mr. Green

Последна редакция: пн, 23 апр 2012, 14:17 от nikita1

# 21
айде, днес вече е 2013-та  !

В 8 точно почваме търсенето на патрона )))

Всички да са готови и екипирани за едно скокване до Иран - ей го къде е  Laughing Laughing

# 22
Дали ще преговаряме,преди Иран,
та време да дадем на тенджера, тиган newsm78
Ако ли не, каквото има, май ще се яде!
Така,че ако някой знае,
да каже, за да не гадая
и отдалеко да пледирам,
ако се налага,
каква голяма е вредата вечер
от храната за човека. Peace

Примерно меню за 2-ма

Салатата зелена, 2 млека и в добавка-лукс- ако има остатък от великденски яйца  Joy Joy Joy

# 23
Ники, те тез теории за вредата от храната никак не вървят пред мъжката половина на човечеството.... Laughing Laughing Laughing

Ама като идея не е лошо за извинение Joy, най-вече когато дават любим филм...тогава храната е най-вредна Mr. Green

# 24
Сетих се още една причина поради , която гласувах за Х. , Алев като беше при Бахман и Селим , видя познат  . За това изключвам възможността да е непознат качулатко  Peace В интерес на истината снощи погледнах пак човека , който копаеше и да кажа честно в тялото от близо ми прилича на Кудрет  Thinking

А и днес ще ми е много любопитно А. и Фериде да ли си взели и Нихат със себе си  Mr. Green

# 25
аз съм се строила и съм в пълна бойна готовност за мисията в Иран Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 26
Даж, може от видът му да се е изплашила Алев -примерно с прихлупена качулка,но дано разберем тази вечер, след дъъългия преговор, сакън, да не се вземем за отличници Mr. Green
Лор, и аз, Wink ни косъм навън, бинтована с черния чаршаф.
Приятно гледане на всички Hug

# 27
Здравейте  Hug

Отварям на АТв и о, ужас! дават първа серия!  Shocked

# 28
Здравейте  Hug

Отварям на АТв и о, ужас! дават първа серия!  Shocked
newsm10 Joy Joy

# 29
Привет на всички!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт