Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Всичко за Всички марки Гел лакове

• 234 675
  • 764
  •   1
Отговори

Анкета

Коя марка гел лак е Вашия фаворит ?

Опции:

# 30
И аз си следях пратката по тракинг номера и в един момент движението спря някъде в САЩ. Отидох в пощата да си взема лампата от Китай и се оказа, че и лаковете са пристигнали.

# 31
Да, тези тракинг номера могат да проследят пратката само докато напусне USA, после си чакаш известието Wink.
Бамби, рано е още да се притесняваш. Като мине месец, месец и малко, тогава. Но съм сигурна, че всичко ще е ок и скоро ще си получиш пакетчето. За съжаление няма как хем да ни е евтино, хем и да получаваме за седмица нещата Hug.

# 32
Момичета,
първо да Ви благодаря за отговорите  Simple Smile И на мен ми е направило впечатление, че в ebay има много фалшива стока, затова първоначално търсех някой друг европейски сайт за да направя поръчката, но като не открих се спрях на transdesign.com. Проследих си тракинг номера- на 16.04.12 поръчката отпътува от Атланта, на 18.04.12 е в Маями, и няма повече информация. Таксата за доставка е small flat rate ( for small items) - 23 $. Та предполагам, ще ги получа по пощата. Но при вас пощальона ли ги донесе на адрес или получихте разписка, с която да си ги вземете от пощата? Щом казвате, че напоследък ги бавят около месец, ще изчакам още една седмица и ако няма резултат ще се опитам да се свържа със съпорта.  Ох дано и аз да имам късмет като Евка да не плащам нищо допълнително  Praynig
Трябва вече да го има в Бг, копирай тракинга и го сложи----> http://www.bgpost.bg/?cid=176 Ако още го няма, проверявай си тук и когато дойде в Бг първо в сайта ще се отбележи, затова неслучайно имаш дадеш тракинг, не само да следиш къде се намира в чужбина, а най-важното като стигне крайната дистинация  Peace

Последна редакция: чт, 03 май 2012, 20:24 от fire lady

# 33
Тези тракинг номера не могат да се проследят с Бг пощи, със сигурност  Peace.

# 34
Тези тракинг номера не могат да се проследят с Бг пощи, със сигурност  Peace.
Как да не може да се проследява???? Пак казвам, когато получите тракинг и пратката ви е още в САЩ- в сайта на Бг пощите НЯМА да се отбележи! Само когато е пристигнала в Бг- тогава ще се отбележи! Да не се изпращат от някоя космическа поща? За какво тогава е този тракинг? Всички проследяващи номера, така наречени тракинги след постъпването им в Бг се отбелязват в сайта им. Пазарувам онлайн от цял свят и то не от вчера!И не го казвам за да се заяждам, а исках да бъда полезна на момичето и на тези, които не знаят за проследяването, но понякога не се получава... Който иска да си следи, кога пристигат в Бг, който иска да си чака известието...  Peace

# 35
Аз също не се заяждам Hug, но има тракинг номера от USA, които просто не могат да се проследят с БГ пощи, дори и пратката да е в Бг. Тези от Трансдизайн са точно такива, със сигурност Peace. Водят се small box (доставката уж е по-евтина) и се проследяват единствено и само докато пратката напусне Щатите. Аз също пазарувам не от вчера, проверявала съм десетки пъти тези номера (в случая Трансдизайн, но има и други сайтове и продавачи в Ибей, които изпращат така).
Иначе да, повечето пратки с тракинг номера могат да се проследят, когато пратката вече е в Бг, но тези не могат.
Извинявам се, че разводнихме темата, но аз също искам да съм полезна Hug.

# 36
# 37
Момичета моля, препоръчайте ми някакво масло/гел за махане на кожички.

# 38
Момичета моля, препоръчайте ми някакво масло/гел за махане на кожички.

http://vianperfect.bg/537/ZAZDRAVITELI_-_STARA_KOLEKCIQ/  аз ползвам това, пробвала съм и по- скъпи, но това наистина е много добро  Peace . Аз кожичките не ги махам, само това което е върху нокътя израстналото, не знам точно как се казваше. А с олиото на SND, когато спра да го ползвам, кожичките ми стават дори по- твърди и се виждат повече. Него НЕ ГО препоръчвам

# 39
Благодаря ти! Купих го снощи и веднага го пробвах. Отсрани кожичките, но мисля че ще трябват още 1-2 нанасяния, за да успея да махан тези много фини кожички, които са по самата повърхност на нокътя. Иначе рискувам да се обели Shellac-a, нали така?

# 40
  Тях ги избутвам с един метален инструмент на горе и след това ги отстранявам. За да ти издържи Shellac-a ( и който и да е гел лак) е необходимо да ги почистиш хубаво. А също полирам ноктите с една по- финна пила, за да отстрана ако нещо е останало от нокътя при обработката и за да не ми се получават "подутини" след като лакирам. Но моите нокти са твърди и сухи и не им вреди това пилене. За едни по- слаби нокти това май не е добър вариант. Но посещението при маникюристката си ми е задължително един път в месеца за професионален маникюр и педикюр ( без лака).

Проследих си без проблем пратката от Щатите, единия лак ми е в пощата от сутринта и довечера ще го взема. Дойде много бързо за 8 дни, но базата от преди 15 дни, която съм поръчала още я няма. Чакам си и топа и още един лак, но тях ги поръча приятел с негова регистрация и не съм го тормозила да проверява, дано вече са пристигнали.

# 41
Аз да похваля този топ селър от САЩ- http://www.ebay.co.uk/itm/261019002151?ssPageName=STRK:MEWNX:IT& … 49#ht_3161wt_1270 много бързо идват нещата , за 3ти път пазарувам от него и лаковете са страхотни. Правя сравнение, защото в началото поръчах розовия-gotcha от един друг селър- и нещо много трудно се маха с ацетона и бързо се напуква цветът  на нокътя  Peace

# 42
http://www.foto.bg/data/7043/medium/001103.JPG -м-ра е с шилак, а п-ра с O.P.I.

# 43
# 44

Общи условия

Активация на акаунт