ЗАНИМАНИЯ С 11-МЕСЕЧНО БЕБЕ

• 19 948
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
Днес ще видя кога ще заспи предиобеда, щото обикновено заспива към 11, а при това положение няма как към 2 да ѝ се спи. Сега ще излезем по-рано, та дано заспи по-рано.

Почна да пътува с гърнето по пода. отблъсква се с крака и се движи назад.  hahaha

# 301
palomax    smile3525 Честит рожден ден! Само хубави неща да ти се случват!
Дидко напоследък заспива също около 19:30-20:00ч., но сутрин 07:30 е станал - все ми се иска да спи до по-късно. Вода пие много, но забелязах, че сега в жегите не пълни памперса толкова - изпотява я.  Аз цяла нощ не спах като хората да ставам да завивам, че оставих и вратата на терасата отворена да е по-хладно. Дано днес купя летен спален чувал, че иначе не си е работа.

# 302
Добро утро  Hug Hug
Palomax  bdbaloni bdbaloni smile3525 smile3525
Пуци и Владис спи от 11ч. до към 13ч-13.30ч. и понякога после не заспива  Crazy Crazy Направо вечер за лягане.

# 303
Честита месечинка на Жожи с малко закъснение!
Честито на Владис за прохождането и тук! Честито 8-о зъбче!
Паломка, честит рожден ден и тук! Хубавко да си отпразнувате!
Мели, бравос на Миткото. Голям мъж бре! И все по-голям става!
Пуци, следобед към 14ч спим. След 19-19.30 започва да проявява желание за вечерен сън...
Дарка, Коко с хамомилата също спеше по 3 часа, пропускаше едно будене на час и половина и ми идваше перфектно. Ама бързо свърши. Тази нощ пак ад.
За балкона - това му е най-малкият проблем, след като сам може да се качи на спалнята. Затова слагам един стол легнал с облегалката, седналата част нагоре, краката навън, за да не излиза.
За  коленцата отдавна бях писала, че му се зачервиха като пролази. На плочки няма такова триене и е по-малък ефектът, но ние сме с килими и много му се бяха протрили коленцата, даже слагах наколенки. Загрубя му кожата и вече е ок.
Вече оставям количката в багажника на колата и съм много щастлива, не се налага да свалям 15кг три етажа, да си зарязвам бебето да плаче и т.н. Но пък си нося нещата на ръце. Станала съм страшен спец да нося в едната ръка бебе, в другата портмоне, ключове, чаша за вода и мокри кърпички! Вчера даже успях и с една торбичка портокали да се прибера..
Ние имахме бая обикаляне и вчера, цял ден не се прибрах. Вечерта бях на контрола за зъбите, тя пак поиска да ми сложи брекети и отдолу, аз пак отказах. И мъжът ми й казва в очите, че преди бях много по-хубава, много лошо ми се промени лицето, а тя пак - ама така е правилно, малка й е брадичката, имала съм трапчинка под устната, това било неправилност. Успях засега да се споразумея да вадим зъби другата седмица и ако не се коригира така, ще слагаме долу. Ама няма да слагаме, ако ще и да ми се разминава. И сега ми се разминава захапката, ама дъвча.
После бяхме в един ресторант със свекърите и зълвата, да почерпим за колата. Мина супер. Коко уважи всички маси, племенникът също. Накрая отиде да му се мята на него. Луда работа. А преди това видя едно момиченце пред блока да играе с топка. Започна да вика и да сочи топката, тя му я даде, а той щастлив я гушна и продължи нещо да й говори. Умряхме от смях. Свян няма тоя моя. Мислех, че като е отгледан сам (без баби, дядовци, лели, братя и т.н.) ще бъде необщителен, но не е така, с всички се закача, на всички се смее, говори им, прави им разни муцунки. Ако кихнат или се покашлят, почва да кашля и той или да вика аппп-пфаааа. Много е отворен, чак ме изненадва. Но и аз съм отгледана сама, а съм супер социално същество. Айде ставам, че пак напсиах роман..

# 304
  • София
Здравейте дружки!
Бързам да честитя - Палома, Честит Рожден Ден!!!  smile3525 newsm59 Да си жива и здрава, детенце също, много щастие и късмет!
Аз пък се престрашавам и официално си обявявам втория рожден ден! Доживях и моето дете да започне да спи по цяла нощ. Дори и да има безсънни нощи вече, ще са тотално изключение. Цяла нощ си спа детето. От 22.30 до 9 ч. А аз не можах да заспя до 1 ч.  Rolling Eyes И цяла нощ се будех през един час. Та заради това установих как Митко си спи без да се буди.
Мама на Ани, аз по принцип всичко давам. Млечните десерти Митко не ги харесва особено, та ги давам рядко.
Девил, направо се трогнах от разказа ти как си седяла в градината с нишестето пред теб цял ден. Представих си просто едно мъничко момиченце с кремчето пред нея да седи цял ден нещастно...
Пупи, ти обяви ли вече втория рожден ден?  Wink Браво на Лорка, само така! Митко прави абсолютно същото - яде попара и сега вилнее  Mr. Green
Пуци, а дано е дошъл периода на непробудните нощи! Наистина е много мило, когато непознат човек прояви такава дружелюбност. Ако гърнето имаше колелца, направо сама ще излезе на разходка  hahaha

# 305
Мели, честит втори рожден ден!   bouquet
Пупи имаше още преди седмица май-май. Аз така като гледам... се чудя дали ще го доживея някога моят..

# 306
  • София
Мерси, мерси  bowuu Ще го доживееш, няма начин, аз една година го чаках... `ма ей на - доживях!

# 307
О, честит рожден ден, Мели! Все така да сте.  Hug

Клавде, Владис спи по два часа, Кица по половин час.  Laughing Сега поспа по-раничко и само половин час, да видим дали ще успея да я излъжа към 2 за още веднъж.

# 308
  • Cyprus, Пловдив
Паломче,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!Да си жива,здрава и много щастлива!Днес и моята най-добра приятелка има рожден ден,от месеци чакам това излизане без Янис,за капак се разболях,лошо ми е и не съм за никъде,едвам намерих и някой да гледа дребсън...
Мели,честит втори рожден ден и аз като Майчето не знам дали ще го доживея...
Майче,какво ще ги правим нашите юнаци? Tired Tired Tired

# 309
Пуци хубава лентичка Simple Smile.
Обнадеждавате ме за нощни сън - дано и при нас стане непрекъснат скоро.
Дидко се опитва да спи само по веднъж следобед, но много е кисел преди да заспи, че и на яденето му се отразява. Прпуска предиобедната дрямка. Пак сменя режима. За сега нощното яденеси остава.

# 310
Тя е шеговита, Девил, ще я махна след малко.  Mr. Green

Пу-пу, заспа чавенцето. Закопчах я в стола, излязох за малко - заспа. А дано да има ефект за довечера.

# 311
Ох и аз за Янис се сетих... Не вярвам вече, чувствам се загубена в илюзиите си, в надеждите си. То беше надежда с първото зъбче, после беше прохождането, после беше прибирането в Скопие, евентуално дългия път, промяната (нали на 2м започна да спи сам и по цяла нощ, когато се прибрахе)... Нищо от това. На всичкото отгоре не заспива сам, буди се с плач, нощем спи в леглото ми.. Не знам дали би могло да е по-зле. Снощи два път отидох да пишкам, ама за секунди ме усети и се разплака. Не знам просто.
Иначе Коколино от 3 дена насам спи към 12ч вместо към 14. Може би имаме нов режим...!?

# 312
  • София
Палома жива-здрава,щастлива и винаги усмихната бъди!

Аз много набързо влизам,че малкия е крив та крив, в банята е,а аз на ръба на силите. Днес го водих на мерки и теглилки и е вече 76см,10кг и 400гр.,добре е,радвам се че не е качил почти кило,а само 500грама Mr. Green

# 313
  • София
Браво на Жорко, как добре е пораснал! Пу-пу!
Провали ни се разходката заради тъпия дъжд  Crossing Arms Цял следобед киснахме вкъщи, а като за капак взе, че ми дойде. С 3 дни по-рано. Зла съм  Twisted Evil
Лека вечер и спокойна нощ ви пожелавам, че ми е нервно и не ставам за компания  Sad та до утре!

# 314
 Hug Мели. Аз вися като сопол в очакване на чудовищенцето да му се приспи. Почна да мрънка, а дано!

Общи условия

Активация на акаунт