"Черешката на тортата" - 2 сезон - 10

• 61 932
  • 828
  •   1
Отговори
# 45
Заложих на Ирина Флорин. Дано поне този път да позная  Confused

# 46
Мама Цоцоланка   bouquet
И аз за Ирина гласувах.

# 47
  • Бургас
И аз, и аз

# 48
Всъщност, ако трябва да съм честна от участниците в тази петица никой не ми е достатъчно симпатичен. Да видим дали нещо ще се промени и ако, да, дано да е към добро. Peace

# 49
Имам колебания между Максим и Стефан. Та не гласувах... И двамата съм сигурна , че няма да търсят от кое копче се включва фурна. Към жените съм резервирана могат да готвят , но за сега не са ми от най приятните. Дано някоя от тях успее да ми промени мнението.

Маме,  bouquet Hug Heart Eyes

# 50
  • на брега на реката
Аз съм за Милена!

# 51
Като гледам Шамарчето яко се заканва..да видим какви ще ги сготви Simple Smile Той винаги си е бил ГОЛЯМ на приказки Simple Smile

# 52
От Шамара не очаквам големи кулинарни подвизи( някакви риби мяташе  newsm78)
по-скоро ще поддържа настроението  Joy

# 53
Гласувах за Максим Бехар.

# 54
  • София
Привет   bouquet
Гласувах за Флорин да е Черешката - видя ми се най логично
А като провал залагам на Мишо Шамара  Mr. Green Много ми е анти този човек и съм си го нарочила  Laughing

# 55
  • out of space
Всъщност, ако трябва да съм честна от участниците в тази петица никой не ми е достатъчно симпатичен. Да видим дали нещо ще се промени и ако, да, дано да е към добро. Peace

Същото и при мен.

Все пак гласувах за Флорин- не знам защо, просто за да се отчета...

# 56
този шамар ми е много неприятен
  На мен също  Peace
  Имам чувството , че ще бъде втория Е. Минчев по държание .

# 57
  • Cyprus, Пловдив
И аз гласувах за Флорин,а от Шамара очаквам да го раздава интелигентен и възвишен,с цел промяна на имиджа, а и да се покаже узрял и улегнал  Crazy Laughing

# 58
На мен ми се иска да  спе4ели  шамара  Peace
По това което съм общувала със него  мога да кажа  , 4е  един любящ съпруг и баща който обожава семейството  си  Peace Heart Eyes. И  няма нищо общо със това което показва пред камерите .

# 59
  • София-в сърцата на моите деца
На мен ми се иска да  спе4ели  шамара  Peace
По това което съм общувала със него  мога да кажа  , 4е  един любящ съпруг и баща който обожава семейството  си  Peace Heart Eyes. И  няма нищо общо със това което показва пред камерите .

А дано , ама надали.. newsm78Простащината с нищо не се скрива Peace

Общи условия

Активация на акаунт