Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 107

• 46 700
  • 751
  •   1
Отговори
# 90
  • Стара Загора
Добро утро и от мен!
galandri-Честит Рожден Ден!Кошничка с рози ,целувки от мен    love001поздравявам те мила за рожденния ден!Бъди много щастлива и обичана!
Скрит текст:
Dimony
Скрит текст:
-да ти е жива и здрава рожденничката,желая и здраве и много щастие и любов!
  На всички ви пожелавам слънчев и прекрасен ден!

# 91
Абе,Славена,направо ме тушира от раз! Аз какво пиша,то трябва да го оставя на професионалистите,не да се "габаркам" с вашите мили душички!
Хайде да се залавям за работа,че с тези две сцени от вчера,може и да ви разглезя! Кой знае? hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy
Очаквайте включване по сателита с главно действащо лице:
Фатмагюл Илгаз

Поддържаща роля:
Керим Илгаз

# 92
Абе,Славена,направо ме тушира от раз! Аз какво пиша,то трябва да го оставя на професионалистите,не да се "габаркам" с вашите мили душички!

newsm78 newsm78 newsm78

# 93
  • София

"Ааа???"

Много сладък момент,не мислите ли?

# 94
Лусина,филмът се казва „Двама завинаги“.
Момичета,искрено ви благодаря за поздравленията Hug Hug Hug
Галандри,честит рожден ден,миличка!Нека сърцето ти е винаги изпълнено с радост и любов!

А сега ще споделя с вас съдържанието на една картичка написана от мойта дъщеря и придружена с прекрасен букет цветя,които тя ми поднесе на миналия си рожден ден,за да почувставате каква е връзката между нас.Тя винаги ме поздравява на рожденните си дни.
„Мила мамо,обичам те толкова много,колкото всички думи на света не могат да изразят.Благодаря на Господ за всеки миг с теб.Ти си най-добрият човек,който познавам и затова този букет е за най-добрата,най-прекрасната,най-всеотдайната,най-скъпата,най-милата и най-обичаната мама на света!“
Какво да ви кажа,това дете ми носи такава радост.Може сътбата да ми е много тежка,но затова пък вижте какво си имам.Много се гордея с нея,пък и със себе си,защото въпреки трудностите успях да направя от нея стойностен човек.И т.като много се развълнувах,спирам да пиша.Вие ме разбирате какво искам да кажа.

# 95
Честит Рожден Ден, galandriHug

Dimony
, да ти е живо и здраво момичето!  Hug

На всички - усмихнат ден!  Hug

# 96
Димони, честит празник ! Казват ,че след дъжд винаги изгрява слънце!Ти си имаш твоето слънце ,да ти е живо  и здраво!

Галандри  -Весел празник и на теб!

Прекрасна седмица на всички !

# 97

newsm78 newsm78 newsm78
Имах предвид че много  добре си го написала! Аз колкото и да се опитавам,нямам талант за такъв начин на писане!!!  Wink

# 98

Hug Разбрах за какво става въпрос,много бавно ми се отварят страниците  newsm78,винаги има първи път,важното е да не се отказваш Wink

# 99
Добро утро Simple Smile   bouquet

# 100
Имам нужда от помощ -дайте идея къде Фатма да върже Керим-за леглото или за стола?! newsm78 newsm78 newsm78

# 101
Добро утро, хубав ден и хубава седмица пожелавам!

На момичетата с лични празници : galandri и Dimony, пожелавам много усмивки и много щастливи моменти!  lovekiss
Димони, това, което дъщеря ти е написала е затрогващо, пожелавам си и аз да бъда така оценена някой ден! Да ти е жива и здрава!

Сега, като гледах серията с превод, разбрах, че е било излишно да пия толкова водка  Laughing, демек не е била толкова тъжна. Много са сладки, тези трепети на очакване, на желание... , това са незабравими моменти типични за началото на връзката, преди да нагазят в спокойната вода на улегналата връзка.
Спомних си как ние с половинката първите няколко години от връзката ни постоянно си припомняхме как сме се запознали, кой какво е мисли тогава , ох много сладко ...
Тази ще я гледам много пъти!
Ама да не се отплесвам, работа ме чака!

Круела, ще надничам за трейлър, много ти се удава да ги хващаш

# 102
  • В Града на Липите
Добро утро и хубав ден на всички  Hug

galandri, честит рожден ден  newsm38. Бъди много, много щастлива. Весел празник   bouquet

Dimony, да ти е живо и здраво слънчицето и да продължава да те радва.   bouquet

Скрит текст:
Имам едно такова в къщи, знам какво е. Може да са астрални близначки. Всеки път успява да ме хвърли в почуда  newsm78, как съм успяла да създам подобно съвършенство, а картичките й си ги пазя, от как е прописала.

Морски Бриз, Баба Ана  bouquet   bouquet, вие си знаете, но пак да ви кажа. Уникални сте.

Славенка  Hug, благодаря ти, че ме разсмя. И мен и кафето ми.

# 103
Имам нужда от помощ -дайте идея къде Фатма да върже Керим-за леглото или за стола?! newsm78 newsm78 newsm78

Нещо такова ли ти трябва, слагам го в спойлер, че нямам червена точка под ръка
Скрит текст:

# 104
nianta , оставям те да стоиш в засада и да го хванеш. Трейлъра.  Wink Аз тази седмица съм малко заета.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт